PDA

View Full Version : سوال: در مورد کلاس و چگونگی آنها

jalal morevaj
شنبه 23 آذر 1387, 13:56 عصر
من هیچگونه از کلاسها و VFP ندارم و نمیدانم که چه هستند ، به چه درد میخورند ، و چگونه ایجاد و استفاده میشوند لطفا" بزرگواری کرده و به من اطلاع دهید.
هر کس به من کلمه ای آموخت مرا بنده خود کرده است (حضرت علی علیه السلام)

kia1349
پنج شنبه 28 آذر 1387, 06:41 صبح
کلاسها هم مانند سایر برنامه ها هستند با این تفاوت که بوجود میآیند تا از نوشتن کدهای مشابه تکراری جلوگیری شوند
در کلاسها میتوان از تعدادی اشیا و خواصشان برای انجام یک کار و یا نشان دادن یک تصویر و یا یک موضوع استفاده کرد
بطور مثال شما میتوانید یک ماشین حساب طراحی کنید و اونو در قالب یک کلاس ذخیره کنید و بعد در هر فرمی که خواستید اون کلاس رو قرار بدید و ازش استفاده کنید بطوریکه نیاز نباشد تا برنامه ماشین حساب رو در هر فرمی باز نویسی کنید
این یک توضیح ساده بود
سوالی بود در خدمت هستیم

jalal morevaj
شنبه 30 آذر 1387, 17:11 عصر
با تشکر از شما - این اطلاعات برای منی که هیچ اطلاعی نداشتم بسیار مفید بود - اگر امکان دارد لطف بفرمائید و یک مثال عملی برایم بفرستید - مثالی بسیار مختصر که شروع کار با کلاسها را یاد بگیرم - باتشکر سیدجلال مروج

mehran_337
یک شنبه 01 دی 1387, 07:54 صبح
از منوی file گزینه new و سپس class را انتخاب کنید.
نامی برای کلاس در نظر بگیرید مثلا MYTEXT. در بخش base on عبارت CONTAINERرا انتخاب کنید و در store in مسیر دخیره شدن را تعیین کنید . مثلا C:\MYCLASS خواهید دید که در مسیر C:\ فایلی با نام MYCLASS.VCX ساخته شده که حاوی یک کلاس با نام MYTEXT خواهد بود که این کلاس در فاکس قابل رویت خواهد بود.
حال فرم کوچکی پیش روی شماست . یک LABEL و یک TEXTBOX یه آن اضافه کنید و این دو شی را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید . (مثلا از لحاظ راست چین بودن و فونت و اندازه و رنگ و ...)
این صفحه را ذخیره کرده و باز گردید.
فرم خود را باز کنید .
در تولبار FORM CONTROLER (همانی که ابزار دکمه و غیره را از آن انتخاب می کنید.) روی VIEW CLASS همان آیکنی که عکس چند کتاب دارد کلیک کنید و ADD را انتخاب کنید.
مسیر C:\MYCLASS را پیدا کنید و می بینید که کلاس ساخته شده شما جایگزین آبجکتهای استاندارد شده است .
آن را انتخاب کرده و روی فرم قرار دهید .
در اینجا مشاهده می کنید یک کانتینر حاوی برچسب و تکست باکس با تنظیمات شما در فرم ایجاد می شود .
از این کلاس می توانید در هر جا استفاده کنید و هر تغییری که در آن بدهید در همه جا اعمال خواهد شد

jalal morevaj
یک شنبه 01 دی 1387, 10:59 صبح
باتشکر از شما از اطلاعات ذیقیمتی که در اختیارم گذاشتید بسیار ممنون و متشکرم