View Full Version : سوال: جستجو در فرم
saeed33
شنبه 23 آذر 1387, 18:35 عصر
سلام
من ميخوام با استفاده از يه تكس باكس و باتن(دكمه) يك سرچ بسازم كه نتيجه را در همان فرم و در فايلدهاي كناري نشان دهد
توضيحات بيشتر را در فايل ضميمه قرار دادم اگه كمك كنيد لطف بزرگي كردين
dadsara
یک شنبه 24 آذر 1387, 08:08 صبح
سلام دوست عزيز
1- در همين مورد قبلا موارد خيلي زيادي و يا ايتفاده از روشهاي مختلفي وجود داشت
2- اگر فرم جستجوي شما بصورت تك فرمي (Single) باشد چنانچه حاصل جستجو بيش از يكي باشد چگونه بايستي به كاربر نشان داد
3- اگر كاربر بخواهد تنها قسمتي از اطلاعات را وارد نمايد چه؟
من يك نمونه ساده از چندين روش مختلف را خدمت شما در فايل ضميمه قرار مي دهم
شما مي توانيد تمام يا قسمتي از متن را وارد نمائيد
( ابتدا به جدول يك نگاه بينداز ،فيلد تكست صفر = نام و تكست 2 = نام خانوادگي
اگر قصد داريد مثلا بگوئيد تمام نامها فيلد مربوطه را با * اشغال نمائيد)
ArbabReza
یک شنبه 24 آذر 1387, 12:01 عصر
سلام دوستان من فایلتون رو نگا کردم
اگه یه چیزی جالبتر از این میخواید من می تونم راهنمایی تون کنم
laia56
یک شنبه 24 آذر 1387, 12:11 عصر
سلام دوستان من فایلتون رو نگا کردم
اگه یه چیزی جالبتر از این میخواید من می تونم راهنمایی تون کنم
اگر داريد خب راهنمايي كنيد
yassser
یک شنبه 24 آذر 1387, 15:15 عصر
سلام
من car رو دانلود كردم و بعد از ديدن فايل چند نكته به نظرم رسيد كه بهتره در طراحي جداول اين موارد رو در نظر داشته باشيد :
1- در طراحي جداول،به هيچ عنوان از فيلدهاي فارسي استفاده نكنيد. فيلدها رو انگليسي تايپ كنيد و در قسمت caption معادل فارسي اون رو بنويسيد. علتش هم اينه كه چنانچه بعدا يخواهيد در فرم از VBA استفاده كنيد برنامه با مشكل مواجه ميشه و عمل نميكنه.
2- فيلد قيمت ماشين رو text گرفته بوديد كه بايد number باشه. منتها در هنگام دريافت قيمت كنار اون بنويسيد : ميليون تومان.
3- براي فيلدهاي text طول كاراكتر متناسب در نظر بگيريد. براي بعضي از فيلدها 255 (!!!) كاراكتر در نظر گرفته بوديد. اين كار هم باعث حجم بيشتر بانك و هم كاهش سرعت اون ميشه.
4- در قسمت جستجو، بهتر است براي قيمت، 2 فيلد در نظر بگيريد تا كاربر بتونه از قيمت x تا قيمت y رو جستجو كنه.
اگه ممكنه بانك رو درست كنيد تا در قسمت بعدي جستجو رو درست كنيم.
saeed33
چهارشنبه 27 آذر 1387, 13:01 عصر
سلام دوست عزيز
1- در همين مورد قبلا موارد خيلي زيادي و يا ايتفاده از روشهاي مختلفي وجود داشت
2- اگر فرم جستجوي شما بصورت تك فرمي (Single) باشد چنانچه حاصل جستجو بيش از يكي باشد چگونه بايستي به كاربر نشان داد
3- اگر كاربر بخواهد تنها قسمتي از اطلاعات را وارد نمايد چه؟
من يك نمونه ساده از چندين روش مختلف را خدمت شما در فايل ضميمه قرار مي دهم
شما مي توانيد تمام يا قسمتي از متن را وارد نمائيد
( ابتدا به جدول يك نگاه بينداز ،فيلد تكست صفر = نام و تكست 2 = نام خانوادگي
اگر قصد داريد مثلا بگوئيد تمام نامها فيلد مربوطه را با * اشغال نمائيد)
سلام
این فایلی که شما فرستادین در کویری سرچ میکند من میخوام در تکست باکس های کناری (فایل ضمیمه) نتیجه جستجو نشان داده شود 3 روز وقت دارم لطفاً کمک کنید
saeed33
چهارشنبه 27 آذر 1387, 13:12 عصر
سلام دوستان من 3 روز دیگه واسه این برنامه وقت ندارم یکی کمکم کنه
لطفا
مهدی قربانی
چهارشنبه 27 آذر 1387, 19:16 عصر
سلام
خوب دوست عزيز اگر 3 روز وقت داريد پس سريعتر همونطور كه دوستمون yassser اشاره كردن عمل كنيد تا انشاءالله زودتر به نتيجه برسيد .
saeed33
پنج شنبه 28 آذر 1387, 18:09 عصر
سلام
خوب دوست عزيز اگر 3 روز وقت داريد پس سريعتر همونطور كه دوستمون yassser اشاره كردن عمل كنيد تا انشاءالله زودتر به نتيجه برسيد .
آقاي قرباني
ممنون خيلي كمك كردين
من اگه مي خواستم كسي ديگه اين برنامه رو واسم طراحي كنه هيچ وقت اينجا تاپيك ايجاد نمي كردم
من فقط راهنمايي خواستم كه تو اين سايت كسي نتونست كمك كنه
مهدی قربانی
پنج شنبه 28 آذر 1387, 22:28 عصر
سلام
من نمي دونم اينجا چه خبر شده توقعات هر روز بيشتر ميشه ، انگار امر به بعضي از دوستان مشتبه شده كه هرچي طلب كردن بايد في الفور حاضر آماده تقديمشون بشه هرچي بنده سكوت مي كنم و احترام مي ذارم براي اينكه خدايي نكرده به شخصيت كابران توهيني نشه و جو فني و علمي اينجا خدشه دار نشه ظاهراً نتيجه معكوس داشته و شاهد افزايش تيكه پروني هايي از اين دست "تو اين سايت كسي نتونست كمك كنه" هستيم كه قطعاً تنها اثر اين نوع اظهار نظرات كاهش روحيه همكاري ساير كاربران فعال و زحمتكش اين بخش خواهد بود بنابراين براي پايان دادن به اينجور مسائل ناخوشايند شخصاً وارد عمل شده و برخورد لازم رو بعمل خواهم آورد چرا كه اين جزو مهمترين وظايف بنده هست و اگر كوتاهي كنم حق كاربران ساعي و خدوم رو ضايع كردم .
جناب saeed33 اگر كسي به سئوال شما پاسخ فوري نداد معنيش اينه كه توانايي پاسخگويي نداره و مخلص كلام بي سواده ؟ دوست گرامي اگر جنابعالي زحمت جستجو كردن و صرف وقت در اين بخش انبوه از سئوالات موجود با موضوع جستجو رو به خودتون مي داديد مشاهده مي كرديد كه انواع و اقصام روشهاي جستجو توسط عزيزان ارائه شده كه در نوع خودش يك آرشيو متنوع و كامله و خيلي راحت مي تونستيد از اونها ايده گرفته و مشكتون رو حل كنيد چرا بعضي از دوستان فقط يكطرفه برداشت كرده و فكر مي كنن كه ديگران قادر به پاسخگويي به سئوالتشون نيستن در حالي كه اگر يمقدار عميقتر به قضيه نگاه كنن در ميابن كه سئوال و خواسته خودشونه كه غير معمول و غير استاندارده و خوب خيلي راحت بواسطه قضاوت غلط و غير قابل استناد و تنها براي تلافي و نشون دادن اعتراضشون اقدام به اظهار نظر غير منصفانه مي كنن و حاضر به پذيرفتن ضعف خوشون هم نيستن .
saeed33
دوشنبه 09 دی 1387, 09:23 صبح
سلام
من نمي دونم اينجا چه خبر شده توقعات هر روز بيشتر ميشه ، انگار امر به بعضي از دوستان مشتبه شده كه هرچي طلب كردن بايد في الفور حاضر آماده تقديمشون بشه هرچي بنده سكوت مي كنم و احترام مي ذارم براي اينكه خدايي نكرده به شخصيت كابران توهيني نشه و جو فني و علمي اينجا خدشه دار نشه ظاهراً نتيجه معكوس داشته و شاهد افزايش تيكه پروني هايي از اين دست "تو اين سايت كسي نتونست كمك كنه" هستيم كه قطعاً تنها اثر اين نوع اظهار نظرات كاهش روحيه همكاري ساير كاربران فعال و زحمتكش اين بخش خواهد بود بنابراين براي پايان دادن به اينجور مسائل ناخوشايند شخصاً وارد عمل شده و برخورد لازم رو بعمل خواهم آورد چرا كه اين جزو مهمترين وظايف بنده هست و اگر كوتاهي كنم حق كاربران ساعي و خدوم رو ضايع كردم .
جناب saeed33 اگر كسي به سئوال شما پاسخ فوري نداد معنيش اينه كه توانايي پاسخگويي نداره و مخلص كلام بي سواده ؟ دوست گرامي اگر جنابعالي زحمت جستجو كردن و صرف وقت در اين بخش انبوه از سئوالات موجود با موضوع جستجو رو به خودتون مي داديد مشاهده مي كرديد كه انواع و اقصام روشهاي جستجو توسط عزيزان ارائه شده كه در نوع خودش يك آرشيو متنوع و كامله و خيلي راحت مي تونستيد از اونها ايده گرفته و مشكتون رو حل كنيد چرا بعضي از دوستان فقط يكطرفه برداشت كرده و فكر مي كنن كه ديگران قادر به پاسخگويي به سئوالتشون نيستن در حالي كه اگر يمقدار عميقتر به قضيه نگاه كنن در ميابن كه سئوال و خواسته خودشونه كه غير معمول و غير استاندارده و خوب خيلي راحت بواسطه قضاوت غلط و غير قابل استناد و تنها براي تلافي و نشون دادن اعتراضشون اقدام به اظهار نظر غير منصفانه مي كنن و حاضر به پذيرفتن ضعف خوشون هم نيستن .
سلام من تو شهری هستم جنوب شرقی ایران و امکان دسترسی به اینترنت و مثل شما ندارم با دیال آپ وصل میشم سرعت پایین هر چس هم جستجو کردم اسنطور مطلب و توضیحی ندیدم من نگفتم که این سایت و مدیران و کاربراش هیچی بلد نیستند گفتم تو این مورد کمکی نکردند شاید از نظر شما مدیر این انجمن سوالم غیر معموله
ولی یه سواله که هنوز هیچ کدوم از دوستان جوابشو هیچ جای سایت نداند اگه هم دادند متاسفانه من ندیدم
من هنوزم به جواب این سوال نیاز دارم
nabeel
دوشنبه 09 دی 1387, 11:18 صبح
آقا/خانم saeed33
ضمن سلام
در همين ابتدا عرض كنم كه مشكل شما رو حل كردم پس لطف كنيد تا انتهاي بحث رو با حوصله و آرامش بخونيد ، اين فقط يه گپ دوستانس .
ضمن تاييد صحبتهاي دوست عزيزم جناب آقاي قرباني بايد عرض كنم كه حتماً در خصوص مطلب نوشته شده از سوي ايشون موارد زير رو مد نظر قرار بديد
همونطوري كه حتماً ملاحظه كرديد متاسفانه يه مقدار جو همكاري كم شده و بعضي از رفقا بيشتر فقط قصد استفاده كردن رو دارن تا كمك كردن به ديگران رو ، همين امر عملاً باعث ميشه تا خيلي از دوستاني كه قصد همكاري دارن هم به اين موضوع حساس بشن و بعضاً رفلكس نشون بدن . ( در اينكه حق دارن يا ندارن شما و وجدانتون )
ببينيد هر رفتي يه آمدي هم داره . مطمئن باشيد بچه هايي كه اينجا مشكلي رو حل ميكنن خودشون هم مشكلاتي دارن كه بايد به دنبال جوابهاي احتمالي اونها بگردن . يه بار هم مشكلات اين رفقا حل بشه ، چه ايرادي داره از قديم گقتن توي هر سري يه مغزي هست و توي هر مغزي يه فكري ، بقيه بچه ها هم همكاري كنن مطمئناً مشكلات اين دسته از كاربرها ، مشكلات كاربرهاي مبتدي و متوسط امروزه كه در آينده با اونها مواجه خواهند شد !
انتظار همكاري داشتن صرفاً به معناي تشكر كردن نيست ( متاسفانه بعضي رفقاي بي قصد و غرض ! هميشه دوست دارن موضوعات رو از جهت منفيش نگاه كنن ) ، يه آدم استاندارد كمبود شخصيت نداره كه بخواد همش چشمش دنبال تعداد تشكرهايي كه از اون شده باشه .
اين سايت ظاهراً مدت كوتاهي نيست كه از عمرش ميگذره و مطمئناً توي اين مدت جواب خيلي سئوالهاي كاربراي مبتدي تا متوسط رو ميشه توي اون پيدا كرد پس اين انتظار رو داشتن كه كاربرا اول جستجو كنن و بعد تاپيك بزنن انتظار زيادي نيست .
عملاً بايد روز به روز سطح سئوالاتي كه پرسيده ميشه بالاتر بياد ولي خود من عملاً خلاف اين مورد رو توي خيلي از مباحث ميبينم . ( دقيقاً مصداق روز از نو روزي از نو هستش )
مطمئن باشيد قصد برخورد شخصي با كسي وجود نداره و هر از چند گاهي سوپاپ اطمينان بايد باز بشه حالا از شانس بده شما توي تاپيك شما باز شد ( توي خيلي از تاپيكها دقيقاً بايد اين برخورد انجام بشه ولي در اون صورت آقاي قرباني فقط بايد كارش بشه ... )
در مورد خودم متاسفانه تصميم گرفتم اصلاً جواب يك سري از كاربرا رو ندم ( اسماشون پيش خودم محفوظ ) ، طرف بهش لطف شده و براي رفع مشكلش وقت گذاشته شده و مشكلش حل شده ( دقيقاً واژه تحريك كننده لطف شده رو استفاده ميكنم چرا كه فقط شايسته همين لفظه ) حالا در نهايت جواب رو قاطي كرديم با يه سئوال از طرف خودمون . حاجي حاجي مكه ! جوابو گرفته و .... انگار نه انگار سئوالي ازش پرسيده شده !
مثل اينكه توي يه كلاس درس معلم از شاگردش يه سئوال بپرسه و شاگرده به جاي جواب دادن و يا لااقل گفتن كلمه نميدونم ، بشينه در و ديوار رو نگاه كنه ( خدا رو شكر بعضيها توي كلاسهاي واقعي من حضور ندارن ... )
پس ببينيد گله ها دو طرفس ، حالا حق با كدوم يك از اين دو طرفه و انتظارات كدوم گروه منطقي تر ، شما و ...
در نهايت يه فايل جديد براتون درست كردم :
فايل خيلي ساده اي هستش ، متناسب با نياز و ديد خودتون طراحي شده پس اگه ايرادي توش هست به من ايرادي وارد نكنيد . مطمئناً برميگرده به درخواست اوليه خودتون .
ضمناً من ارادت خاصي به بچه هاي جنوب شرقي ايران دارم .
موفق و مويد باشيد
و در انتظار موفقيتهاي شما
مهدی قربانی
دوشنبه 09 دی 1387, 11:26 صبح
سلام
جناب saeed33 اینجا خیلی از دوستان ساکن شهرهای دور و نزدیک هستن و خیلی ها مثل خود بنده بصورت Dialup وصل میشن ولی اینها هیچ کدوم توجیه کننده نیست و بازم تاکید میکنم اینجا منابع موجوده یخورده زحمت لازم داره ضمن اینکه کسی نگفته پاسخ شما رو نمیده دوستان خدمت شما راهکاری ارائه دادن و گفتن تغییراتی رو اعمال کنید بعد ادامه موضوع پیگیری بشه
ولی یه سواله که هنوز هیچ کدوم از دوستان جوابشو هیچ جای سایت نداند اگه هم دادند متاسفانه من ندیدم
قبلاً هم عرض كردم عدم ارائه پاسخ يكي از دلايلش ميتونه استاندارد و منطقي نبودن موضوع سئوال باشه نه عدم تمايل و يا توانايي در پاسخگويي و ارائه راه حل .
ببينيد اينجا ممكنه دقيقاً مطابق خواسته شما نمونه و يا روشي ارائه نشده ولي قطعاً مشابهش ارائه شده ، شما بايد با ايده گرفتن از اون نمونه ها بتونيد راه حل مورد نيازتون رو بدست بياريد . اونوقت اگر در اين مسير ناكام مونديد و نتونستين به پاسخ مناسب برسيد بايد سئوالتون مطرح بشه تا دوستان هم بلحاظ اينكه طراحي نمونه شما بر اساس ايده هاي بدست اومده اصولي طراحي شده بهتر بتونن راهنمائيتون كنن و از همه مهمتر خودتون مطلب رو بهتر ياد مي گيريد و ملكه ذهن ميشه
من نگفتم که این سایت و مدیران و کاربراش هیچی بلد نیستند گفتم تو این مورد کمکی نکردند شاید از نظر شما مدیر این انجمن سوالم غیر معموله
خوب اين برداشت شماست در حاليكه اگر واقع بينانه به قضيه نگاه كنيد مي بينيد كه اين خيلي به تعبير بنده نزديكه دوست گرامي بنده در اين مدت حدوداً دوسال فعاليتم كيسهاي مشابه زياد ديدم و همينطور برداشت كاربران رو ، خيلي مواقع چه در قالب پيام خصوصي و چه در قالب گزارش شاهد انتقاد و اعتراض كاربران از اين نوع اظهارات بودم بنابراين وقتي خدمت شما عرض مي كنم كه اين نوع اظهار نظر شما تحريك كننده هست قبول كنيد كه هست . و نكته ديگه اي كه بايد به اون توجه بشه اينه كه اعلام اين مسئله كه مثلاً من فقط دو روز فرصت دارم و .... اقدام درستي نيست خوب اين مشكل شماست و محدويت شما ربطي به كاربران نداره اينجا يك محيط مجاني و دوستانه هست و اينكه افراد بخوان محدوديت و عجله شون رو به سايرين تحميل كنن اصلاً صحيح نيست ، شخصاً علاقه مندم كه هر چقدر بتونم مشكل دوستان رو حل كنم و بتونم واقعاًخدمت كنم ولي قبول كنيد اين امر تحت شرايطي صحيح و پسنديده هست كه باعث بالا رفتن سطح توقع و بهم ريختن جو سايت نشه و از طرفي باعث بالا شكل گيري توقعات غير معمول و غير متعارف نشه بنابراين اعلام محدوديتهاي زماني و غيره يقيناً صورت خوشي نداره و علت اعتراض بنده هم در ارتباط با همين موارد بود اميدوارم قانع شده باشيد و شرايط رو درك كنيد سعي كادر مديريتي جامعه برنامه نويس اينه كه فرهنگ و كلاس فعاليتهاي علمي و فني در اين سايت جاري شده و در نهايت بهترين بهره برداري از همه امكانات موجود صورت بگيره .
saeed33
چهارشنبه 11 دی 1387, 11:09 صبح
آقای قربانی ممنون زا راهنمایی هاتون
من این آخرین پستی که تو این تاپیک مینویسم مثلیکه توقع من زیادی بوده شما توپتون پره با پست آقای nabeel قانع شدم حرف های درستی گفتند ولی شما یکم تند هستین
دیگه منو این سایت نمیبینین
در ضمن دیال آپ اینجا سرعتش خیلی خلی پایینه
مهدی قربانی
چهارشنبه 11 دی 1387, 15:34 عصر
سلام
متاسفانه بازم برداشت شخصی کردید من سعی کردم در پست قبلی مضوع رو خیلی واضح برای شما باز کنم ولی ظاهراً نتیجه ای حاصل نشد من اگر میخواستم با توپ پر برخورد کنم اینقدر اجازه کش اومدن موضوع رو نمی دادم و همون اول برخورد می کردم . به هرحال هر جور صلاح می دونید اگر دوست داشتین فعالیت کنید هیچ مشکل و مانعی سر راهتون نیست اگر هم نه که .....
ضمناً شما که می فرمائید بنده تندم می تونید تمام پستهای بنده رو مرور کنید و ببینید که لحن مکاتباتم به چه صورتیه ، قضاوتش با دوستان !!!
nabeel
چهارشنبه 11 دی 1387, 23:58 عصر
saeed33 عزیز
ای بابا !
من نشستم دو ساعت با خودم حرف زدم یا شما دوست عزیز !!؟؟!
بیا و یه سئوال منو جواب بده .
فایل به دردت خورد ؟
من و آقای قربانی هیچ کدوممون حال توپ پازی نداریم ! که حالا بخوایم توپپامون رو پر کنیم .
پس یا علی
بی خیال جمله حرف مرد یکیه بشو و ...
حالا برای اینکه ثابت کنی که حرف مرد همیشه یکی نیست بیا و به دو تا سئوال دیگه من هم جواب بده : ساعت چنده ؟
.
.
.
حالا ساعت چنده ؟!؟!!
خداحافظ
saeed33
دوشنبه 16 دی 1387, 09:13 صبح
سلام nabeel عزیز ممنون از کمکتوت واقاعا به کارم اومد مرسی ممنون
آیا مطلبی سراغ دراید در مورد همون فیلترهایی که در کویری نوشتید باشه ؟
nabeel
دوشنبه 16 دی 1387, 10:33 صبح
سلام saeed33
از اینکه دوباره توی سایت میبینمت واقعاً خوشحالم
دوست من در خصوص Query ها پیشنهاد میکنم با توجه اینکه احتمالاً در اول مسیر یادگیری هستی اقدام به خرید یک کتاب کن . مطالب توی اونها با انسجام و وضوح بیشتری نوشته شدن یعنی همون چیزی که کاربرای مبتدی در اول راه نیازمند اون هستند .
در خصوص Query مطلب روی سایت زیاده ولی با توجه به اینکه هیچدوم از اونها جنبه آموزشی ندارن و به درد کسایی میخورن که آشنایی نسبی رو با این مقوله دارن پس توصیه میکنم توی مرحله اون خودت رو درگیر این فایلها نکن . چرا که باعث میشه توی ذهن شما سئوالهای بدون جواب روی هم جمع بشه و احتمالاً اونوقت دیگه بی خیال Access میشید .
پس به توصیه من گوش بدید و توی این مرحله به کتاب بسنده کنید و در نهایت به نمونه های موجود روی سایت تنها به دید یک نمونه , ایده و یا حل المسائل نگاه کنید
موفق باشید
saeed33
سه شنبه 17 دی 1387, 14:58 عصر
سلام saeed33
از اینکه دوباره توی سایت میبینمت واقعاً خوشحالم
دوست من در خصوص Query ها پیشنهاد میکنم با توجه اینکه احتمالاً در اول مسیر یادگیری هستی اقدام به خرید یک کتاب کن . مطالب توی اونها با انسجام و وضوح بیشتری نوشته شدن یعنی همون چیزی که کاربرای مبتدی در اول راه نیازمند اون هستند .
در خصوص Query مطلب روی سایت زیاده ولی با توجه به اینکه هیچدوم از اونها جنبه آموزشی ندارن و به درد کسایی میخورن که آشنایی نسبی رو با این مقوله دارن پس توصیه میکنم توی مرحله اون خودت رو درگیر این فایلها نکن . چرا که باعث میشه توی ذهن شما سئوالهای بدون جواب روی هم جمع بشه و احتمالاً اونوقت دیگه بی خیال Access میشید .
پس به توصیه من گوش بدید و توی این مرحله به کتاب بسنده کنید و در نهایت به نمونه های موجود روی سایت تنها به دید یک نمونه , ایده و یا حل المسائل نگاه کنید
موفق باشید
ممنون از راهنمایی
من کتاب و سیدی آموزشی دارم
یه مختصر توضیحی داره در مورد کویری ولی راجع به فیلتر ها چیزی ندارم اگه کتاب معرف دارین بگین من تهیش کنم
بازم ممنون
Ali_Fallah
سه شنبه 17 دی 1387, 17:30 عصر
به اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=660904#post660904) هم یک نگاهی بیندازید
پست شماره 248 تحت عنوان جستجو
mehdi_fiz
جمعه 20 دی 1387, 11:58 صبح
به اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=660904#post660904) هم یک نگاهی بیندازید
پست شماره 248 تحت عنوان جستجو
با سلام
اقاي فلاح ممنون از برنامه بسيار جالبتون ولي يه مشکل که داره اينه که با حروف «ي» و«ک» مشکل داره و وقتي اين حروف را وارد مي کني کلاً ليست باکس خالي مي شود اگه ممکنه در مورد اين مشکل يک راهنمايي بفرمائيد
قبلاً از مساعدتي که مي فرمائيد سپاس گذارم
Ali_Fallah
جمعه 20 دی 1387, 14:53 عصر
سلام به همان آدرس بالا مراجعه كن جواب...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.