View Full Version : انتخاب رکوردهایی خاص در دیتا بیس
ahnsolution
یک شنبه 24 آذر 1387, 16:25 عصر
سلام من یک نرم افزار نوشتم که در ان مشتری ثبت میشه و سرویس خاص به این مشتری داده میشه، پس دو تا table دارم یکی Users و دیگری Service، حالا میخام یک کوئری بگیرم با سی شارپ که مشتریانی که سرویس نگرفتن رو به من نشون بده، مشتریانی که سرویس گرفتن رو راحت میشه در اورد ولی اونهایی که سرویس نگرفتن رو نمیدونم چطوری پیدا کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
Table_Service : ID , UserID , Service ID
ممنونم لطفا سریع جواب بدین گیر خوردم
شاد باشید.
hdv212
یک شنبه 24 آذر 1387, 20:48 عصر
با فرض اینکه دو جدول به نامهای Users و Table_Serviceو فیلد UserID هم بین این دو جدول مشترکه (کلید خارجی هست)، Query ما به شکل زیر خواهد بود :
select u.UserID, s.ServiceID from users u
left outer join Table_Service s on u.userID = s.userID
where s.userID is null
ahnsolution
شنبه 30 آذر 1387, 15:09 عصر
ممنونم حامد عزیزم، کد بالایی که دادی خیلی خوب کار کرد، حالا میخام بگم وقتی فلان سرویس رو انتخاب کردم، فقط کسائی که اون سرویس رو نگرفتن نشون بده
چطور باید این کار رو بکنم، حدس میزدم اینطور باشه WHERE (ServiceID=@ServiceID) ولی کار نمیکنه لطفا راهنمائیم کن.
ممنونم شاد باشی.
linux
شنبه 30 آذر 1387, 20:22 عصر
ممنونم حامد عزیزم، کد بالایی که دادی خیلی خوب کار کرد، حالا میخام بگم وقتی فلان سرویس رو انتخاب کردم، فقط کسائی که اون سرویس رو نگرفتن نشون بده
چطور باید این کار رو بکنم، حدس میزدم اینطور باشه WHERE (ServiceID=@ServiceID) ولی کار نمیکنه لطفا راهنمائیم کن.
ممنونم شاد باشی.
پولهاتو جمع کن یک کتاب sql بخر ، دیگر این مسایل پایه و ابتدایی را اینجا نیا بپرس
ahnsolution
شنبه 30 آذر 1387, 22:09 عصر
پولهاتو جمع کن یک کتاب sql بخر ، دیگر این مسایل پایه و ابتدایی را اینجا نیا بپرس
آّیا این سایت برای حرفه ای هاست؟
کسانی با توانایی و معلومات من نمیتونن استفاده کنن؟
بهتر نیست مدیران سایت راجع به این مسائل تصمیم گیری کنن؟
متشکرم از توجه شما دوست عزیز، فعلا برای من حل مسئله مهم تر هست، اگر میتونید کمک کنید.
hdv212
یک شنبه 01 دی 1387, 01:36 صبح
با فرض اینکه فیلد uId شناسه ی کاربر در جدول Users وفیلد sname نام سرویس در جدول Services باشد، به این صورت میتوانیم عمل کنیم :
select u.uId, s.sname from Users u
left outer join Services s on u.uId = s.uId
where s.sname <> N'Service 4'
موفق باشید
linux
جمعه 21 فروردین 1388, 04:47 صبح
آّیا این سایت برای حرفه ای هاست؟
کسانی با توانایی و معلومات من نمیتونن استفاده کنن؟
بهتر نیست مدیران سایت راجع به این مسائل تصمیم گیری کنن؟
متشکرم از توجه شما دوست عزیز، فعلا برای من حل مسئله مهم تر هست، اگر میتونید کمک کنید.
برای انجام دادن هر کاری شما باید حداقلی از آموزش و تجربه را داشته باشید ، بدون این حداقل کار خودتان سخت می شود.
در sql حداقل ها یعنی دانستن مفاهیم جدول ،رکورد ، فیلد، کلید اصلی ، کلید خارجی ، ارتباط بین جداول، نوشتن دستورات select,update,delete,insert
h_r_sh
شنبه 22 فروردین 1388, 00:03 صبح
براي بازيابي سطرهايي كه در ليست دلخواه شما نيستند:
SELECT (some fileds) from (table_name) where (field_name) NOT IN (string list')
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.