View Full Version : نمونه برنامه برای تعیین سطح دسترسی به فرم ها
barname_m708
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:15 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی
من دنبال برنامه ای میگردم که در آن هر کاربر با توجه به کلمه عبوری که وارد برنامه میشه دسترسیش به هر فرم هم مشخص بشه.مثلا اگر آقای X با رمز عبور 1 و کلمه عبور ali وارد برنامه شد فقط بتونه از چند تا فرم تعیین شده توسط administrator استفاده کنه .ضمنا اگر کسی با administrator وارد برنامه بشه بتونه به تمام فرم ها دسترسی کامل داشته باشه.حالا اگه دوستان نمونه برنامه ای دارن اون رو قرار بدن تا من هم استفاده کنم .
با تشکر
HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 25 آذر 1387, 07:41 صبح
دوست خوب بهتر نبود از جستجو (http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=1225825)استفاده مكردي بعد تايپيك ايجاد مي كردي
barname_m708
سه شنبه 26 آذر 1387, 08:37 صبح
دوست خوب بهتر نبود از جستجو (http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=1225825)استفاده مكردي بعد تايپيك ايجاد مي كردي
دوست عزیز سلام.من تمام سایت رو جستجو کردم ولی اصلا نمونه یرنامه ای در این زمینه پیدا نکردم.اگه امکان داره منو راهنمایی کنید.
باز هم تاکید میکنم من دنبال نمونه برنامه میگردم
مهدی قربانی
سه شنبه 26 آذر 1387, 10:56 صبح
سلام
اینجا رو دیدید :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=83843
barname_m708
سه شنبه 26 آذر 1387, 11:21 صبح
سلام
اینجا رو دیدید :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=83843
با سلام خدمت آقای مهندس قربانی
اول اینکه من باید یک تشکر اساسی از شما داشته باشم.چون شما همیشه بهترین راه حل ها رو به من دادید.واقعا ممنونم.
اما در مورد این سوال باید بگم که من یک برنامه دارم که در این برنامه میخوام برای فرم ها مجوز دسترسی داشته باشم.یعنی میخوام اگه کاربر با پسورد admin وارد برنامه شد به تمام فرم ها دسترسی داشته باشه.در غیر این صورت بر اساس سطح دسترسی تعیین شده توسط admin کاربران دیگه به فرم های برنامه دسترسی داشته باشند.
خواهش میکنم اگه نمونه برنامه ای دارید برام قرار بدین.ممنون میشم
مهدی قربانی
سه شنبه 26 آذر 1387, 13:58 عصر
با سلام خدمت آقای مهندس قربانی
اول اینکه من باید یک تشکر اساسی از شما داشته باشم.چون شما همیشه بهترین راه حل ها رو به من دادید.واقعا ممنونم.
اما در مورد این سوال باید بگم که من یک برنامه دارم که در این برنامه میخوام برای فرم ها مجوز دسترسی داشته باشم.یعنی میخوام اگه کاربر با پسورد admin وارد برنامه شد به تمام فرم ها دسترسی داشته باشه.در غیر این صورت بر اساس سطح دسترسی تعیین شده توسط admin کاربران دیگه به فرم های برنامه دسترسی داشته باشند.
خواهش میکنم اگه نمونه برنامه ای دارید برام قرار بدین.ممنون میشم
سلام
نمونه های موجود در لینک ، کمکی نکرد و ایده ای به شما نداد ؟.
barname_m708
سه شنبه 26 آذر 1387, 14:07 عصر
سلام
نمونه های موجود در لینک ، کمکی نکرد و ایده ای به شما نداد ؟.
آقای قربانی با سلام.
این نمونه برنامه تقریبا همون چیزیه که من میخوام.اما من میخوام در فرم sabt مجوز کاری داشته باشم.مثلا در جدولtableuser فیلدی وجود داره به نام LEVELD حلا من میخوام اگه کاربر با مجوز مدیر سیستم وارد برنامه شد اجازه حذف کردن،ویرایش کردن ،اطلاعات وارد کردن و ... رو در فرم داشته باشه.اما اگر با مجوز کاری کاربر وارد برنامه شدیم دیگه اجازه حذف کردن،ویرایش کردن ،اطلاعات وارد کردن و ... رو نداشته باشیم.حالا میخوام خواهش کنم شما منو در این زمینه کمک کنید.و تغییراتی رو که گفتم رو در برنامه ضمیمه اعمال بفرمایید.
مهدی قربانی
یک شنبه 01 دی 1387, 02:03 صبح
سلام
خوب من با توجه فيلد nameedarh كه حاوي مقادير : مدير سيستم ، اپراتور و كاربر هست بواسطه تكه كد زير كه مقدار مربوطه رو از تكست باكس Textne ميخونه و طبق اين مقدار كه يكي از سه گزينه فوق الذكر هست اقدام به باز كردن فرم ثبت در سه حالت عادي و فول ، ReadOnly و Edit كردم اگر شما با هريك از گروهاي كاربري وارد برنامه بشيد خواهيد ديد كه دامنه عملكرد هر گروه در فرم ثبت اطلاعات تعيين شده بنابراين ما مي تونيد در فرم اصلي برنامه كه اينجا فرم Main نام گرفته بواسطه بررسي گروه كاربري نوع و سطح دسترسي كاربر رو تعيين كنيد من ماسك Password فيلد Password جدول tblusers رو حذف كردم تا شما بتونيد رمز عبورها رو ببنيد و گروهها رو تست كنيد ضمناً كدها هم در رخداد On Click مربوط به Lable60 يا همون ثبت اطلاعات نوشته شده .
Private Sub Label60_Click()
If Textne.Value = "مدير سيستم" Then
DoCmd.OpenForm "sabt"
ElseIf Textne.Value = "اپراتور" Then
DoCmd.OpenForm "sabt", , , , acFormEdit
Else
DoCmd.OpenForm "sabt", , , , acFormReadOnly
End If
End Sub
barname_m708
یک شنبه 01 دی 1387, 09:58 صبح
سلام
خوب من با توجه فيلد nameedarh كه حاوي مقادير : مدير سيستم ، اپراتور و كاربر هست بواسطه تكه كد زير كه مقدار مربوطه رو از تكست باكس Textne ميخونه و طبق اين مقدار كه يكي از سه گزينه فوق الذكر هست اقدام به باز كردن فرم ثبت در سه حالت عادي و فول ، ReadOnly و Edit كردم اگر شما با هريك از گروهاي كاربري وارد برنامه بشيد خواهيد ديد كه دامنه عملكرد هر گروه در فرم ثبت اطلاعات تعيين شده بنابراين ما مي تونيد در فرم اصلي برنامه كه اينجا فرم Main نام گرفته بواسطه بررسي گروه كاربري نوع و سطح دسترسي كاربر رو تعيين كنيد من ماسك Password فيلد Password جدول tblusers رو حذف كردم تا شما بتونيد رمز عبورها رو ببنيد و گروهها رو تست كنيد ضمناً كدها هم در رخداد On Click مربوط به Lable60 يا همون ثبت اطلاعات نوشته شده .
Private Sub Label60_Click()
If Textne.Value = "مدير سيستم" Then
DoCmd.OpenForm "sabt"
ElseIf Textne.Value = "اپراتور" Then
DoCmd.OpenForm "sabt", , , , acFormEdit
Else
DoCmd.OpenForm "sabt", , , , acFormReadOnly
End If
End Sub
جناب آقای قربانی با سلام
من از برنامه شما در برنامه خودم استفاده کردم.ولی وقتی میخوام فرم sabt رو اجرا کنم برنامه با مشکل مواجه میشه.خواهش میکنم مشکل رو در نمونه برنامه ای که گذاشتم رفع کنید.
ممنونم
مهدی قربانی
یک شنبه 01 دی 1387, 10:56 صبح
سلام
من برنامه رو چک کردم مشکل در باز شدن رکوردستها بود که من پیشوند اشیاء دیتابیس و رکوردست رو DAO قرار دادم و اون خطای Mismatch برطرف شد ولی هرچی به کدها دقت کردم ندیدم تکه کدی که خدمت شما ارائه کردم در برنامه پیاده کرده باشید .
ترکمنی
دوشنبه 04 آبان 1394, 12:40 عصر
با سلام و احترام خدمت جناب آقای قربانی عزیز.
بزرگوار از فرم لاگین حسن استفاده رو انجام دادم و امیدوارم که دیگر دوستان هم تونسته باشن ازین فرم استفاده کافی رو برده باشن.
براتون آرزوی موفقت و پیروزی و شادکامی میکنم.
مستدام و پاینده باشید
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.