ورود

View Full Version : برای شروع به کار با اوراکل 11g چه باید کرد

Sal_64
دوشنبه 25 آذر 1387, 14:51 عصر
سلام
واژه شروع رو تو بخش جستجو کردم بیش از 40 تا لینک برگردوند
که البته هیچکدوم به کارم نیومد :ناراحت:

برای شروع به کار با اوراکل 11g چه باید کرد
اون رو نصب کردم
یه دونه دیتابیس هم تونستم بسازم :اشتباه:

اما حالا نمی دونم چه جوری باید به اون دیتابیس دسترسی داشته باشم و بتونم داخلش تیبل بسازم و از این جور کارا
آیا اوراکل 11 بعذ از نصب مثه اس کیو ال اون محیط ویژوال طراحی تیبل و ... رو داره ؟
اگه داره کجاست ؟
اگه نداره آیا باید از جایی دانلود و نصب کنم؟

با تشکر

aidin300
دوشنبه 25 آذر 1387, 17:23 عصر
مي توني از sql developer كه همراه با اوراكل 11g نصب ميشه استفاده كني (تو ويندوز تو منوي Application Development قرار داره) .
ابزار هاي مثل PLSQL Developer و ... هم كمكت ميكنه.
اما قبل از همه اينها بايد تنظيمات مربوط به پيكربندي شبكه اوراكل رو انجام بدي(مثل ايجاد listener و تنظيمات فايل tnsnames.ora).
براي هر دو مورد ميتوني اين بخش رو جستجو كني

Sal_64
دوشنبه 25 آذر 1387, 22:44 عصر
سلام

جستجو کردم

در سرویس ها سرویس listener رو ندارم با دستور

C:\>LSNRCTL START
[listener_name]

خواستم سرویس رو راه اندازی کنم که خطا داد
به جای نام از listener استفاده کردم که از قبل وجود داشت
البته متن خطا به زبون میخی بود ! و چیزی مشخص نبود همین بس که آخرش انگار گفته بود ایررور 48 (ایررور ناشناخته)
اگه احتیاجه از ایررور عکس بگیریم و بزارم

برا اطمینان خودم هم یک listener جدید ساختم و لی علاوه بر ایررور خط میخی گفته بود که نمی تونه این سرویس رو باز کنه و ایررور 1060 داده بود

و بعد اینکه خواستم
sql developer رو باز کنم آدرس java.exe رو خواست که بهش دادم و بعد از اون دیگه خبری نشد
و دیگه نه آدرسی می خواد و نه اصلا باز میشه

مشکل چیه؟

با تشکر

aidin300
سه شنبه 26 آذر 1387, 10:32 صبح
احتمالا موقع نصب اوراكل زبان عربي يا ... (غير از انگليسي) رو انتخاب كرده بودي الان پيام ها به اون زبان نمايش داده ميشه كه كنسول پشتيباني نميكنه.
اول يه سري به لينك Oracle Network Configuration (http://www.oracle-base.com/articles/misc/OracleNetworkConfiguration.php) بزن اگه مشكلت حل نشد
فايل هاي sqlnet.ora و tnsnames.ora و listenr.ora رو از مسير ORACLE_HOME\network\admin اينجا upload كن، و همين طور اسم كامپيوتر.

Sal_64
سه شنبه 26 آذر 1387, 12:07 عصر
سلام

اسم کامپیوتر ABCDEFGH

با تشکر

aidin300
سه شنبه 26 آذر 1387, 15:01 عصر
روي اين سيستم دو تا listener تعريف كردي كه هر دو روي پورت 1521 قرار دارند بهتره LISTENER1 رو حذف كني. براي تست كاركرد هم از ابزار tnsping و lsnrctl مشابه زير استفاده كن
c:\>tnsping orcl 4
c:\>lsnrctl services خروجي lsnrctl رو چك كن تا مطمئن شي listener تونسته instance رو بشناسه

Sal_64
سه شنبه 26 آذر 1387, 16:07 عصر
سلام

ORACLE_HOME\network\adminامکان داره مسیر کامل رو بگید چون متوجه شدم در دو درایو c وd اون 3 فایل رو دارم
در زمان نصب درایو C رو انتخاب کردم

c:\>lsnrctl servicesایرور 61 رو داد

با تشکر از راهنمایی شما

میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

با تشکر

aidin300
شنبه 30 آذر 1387, 16:21 عصر
ORACLE_HOME مسيري هست كه نرم افزار اوراكل رو نصب كرديد، اين خطاي 61 چه خطايي هست؟ ORA, TNS, ... ؟ ميشه كل كد خطا رو اينجا بذاريد، يا حداقل Screen Shot بگيريد

Sal_64
دوشنبه 02 دی 1387, 23:16 عصر
سلام

اون مورد با کلی دردسر رفع شد

اما در زمان تست کانکشن در oracl sql developer این خطا رو میده
no more data to read from soket

پورت 1521
استفاده از sid
host name localhost

البته یه دیتا بیس هم ساختم

مطلب بعد اینکه چطور باید oracle رو از سیستم پاک کرد(به طور کلی)؟

با تشکر

Sal_64
دوشنبه 09 دی 1387, 23:04 عصر
سلام

حالا سوال اول شاید کمی مشکل باشه

اما این یکی دیگه نباید موردی داشته باشه

چطور باید oracle رو از سیستم پاک کرد(به طور کلی)؟
دوستان می تونن کمکی کنن؟؟

با تشکر

aidin300
سه شنبه 10 دی 1387, 08:07 صبح
در مورد اول Oracle Sql Developer يك سري مشكلات داره چون هنوز تو نسخه 1.x هست و اين موارد طبيعي هست.
در مورد دوم دو راه داري
1.مي توني با استفاده از Oracle Universal Installer كه تو منوي Oracle Installation Products قرار داره و انتخاب Installed Products نرم افزار هاي نصب شده رو حذف كني
2. ابتدا از رجيستري ويندوز از مسير MY Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software كليد ORACLE رو حذف كني بعد با استفاده از ابزار SC از خط فرمان سرويس هاي مربوط رو هم حذف كني و در آخر پوشه هايي كه براي نرم افزار و Oracle Inventory ايجاد شده رو پاك كن

در مورد خطاي 61 هم چند روز پيش با خطاي Windows Error 61 مواجه شدم كه ميشه با تغيير نام HOST به IP در فايل listener.ora مشكل رو حل كرد