ورود

View Full Version : دسترسی به يک سلول خاص

Special
سه شنبه 26 آذر 1387, 16:14 عصر
با عرض سلام

چطوری ميشه محتويات يک سلول خاص از ديتا بيس access رو توی textbox نمايش داد؟

(در vb6)

با تشکر.

mpmsoft
سه شنبه 26 آذر 1387, 18:16 عصر
منظورتون رو متوجه نشدم

اگر اصول برنامه نویسی با بانکهای اطلاعاتی رو نمی دونی بهتره یکم در این ضمینه تحقیق کنی و از این شکل پستها نزنی (در این سایت منابع بسیار مفیدی درباره این مسئله موجوده)

aminkk
سه شنبه 26 آذر 1387, 18:17 عصر
لطفا پاسخ بی محتوا ندید

Special
سه شنبه 26 آذر 1387, 22:55 عصر
عزیز جان اگه من برنامه نویس حرفه ای بودم نیازی نداشتم اینجاسوالی مطرح کنم
این فوروم هم ایجاد شده که سطح علمی برنامه نویسان (مثل من مبتدی) رو بالا ببره
بجای اینکه سطح علمی خودتون رو با این جملات بالا نشون بدید بهتره کمک کنید بقیه به سطح شما (که بنظر بالا میاد!)برسند.

hamed aj
سه شنبه 26 آذر 1387, 23:13 عصر
دوست عزیز بیشتر توضیح بدین

نوع اتصال به پایگاه داده : adodb یا adodc یا . . .؟

در کل دو راه برای این کار وجود داره:

1) با استفاده از انقیاد (Binding) : در این روش کنترل شما (textbox) به یک ردیف در یک جدول از DB متصل می شود. و می توان محتویات یک سلول خاص از این ردیف را در این کنترل نمایش داد.

2) با استفاده از یک query string مناسب، یک سلول را از DB استخراج کنید و در این کنترل نمایش دهید.

موفق باشید

Pr0grammer
سه شنبه 26 آذر 1387, 23:43 عصر
اگر اصول برنامه نویسی با بانکهای اطلاعاتی رو نمی دونی بهتره یکم در این ضمینه تحقیق کنی و از این شکل پستها نزنی (در این سایت منابع بسیار مفیدی درباره این مسئله موجوده)
بزودی کار راهنمای سایت (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=133600) (به صورت فارسی) تموم میشه و اگه کاربرای جدید اون رو مطالعه کنند؛ ایشال... کمی از تعداد تاپیک ها و پست های این چنینی کاسته میشه!

عزیز جان اگه من برنامه نویس حرفه ای بودم نیازی نداشتم اینجاسوالی مطرح کنم
این فوروم هم ایجاد شده که سطح علمی برنامه نویسان (مثل من مبتدی) رو بالا ببره
بجای اینکه سطح علمی خودتون رو با این جملات بالا نشون بدید بهتره کمک کنید بقیه به سطح شما (که بنظر بالا میاد!)برسند.در کل حق با شماست ؛ اما ایشون هم تا حدودی حق دارند؛ شما کافی بود یک جستجو کنید؛ حداقلش این میشد که دو سه تا برنامه دانلود می کردید و توشون اون تکه برنامه مورد نظرتون رو بدست می آوردید.

اما جواب سوالتون؛ امیدوارم مفید باشه :

در هر کدوم از کنترل های Data و adodc می تونید این روش رو استفاده کنید :

ابتدا ارتباط بین کنترل و بانک رو برقرار کنید؛
مشخصه DataSource مربوط به Textای که دارید رو همون کنترل (حالا یا Data یا adodc) قرار بدید؛
مشخصه DataField مربوط به همونText رو برابر با فیلد مورد نظر قرار بدید....

این ساده ترین راه برای بدست آوردن مقادیر یک فیلد بود؛ اما اگه می خواین این مقداری (درون فیلد) رو در یک متغیر بریزید؛ اون متغیر دیگه نه DataSource داره و نه DataField ؛ در اونجا باید از این روش استفاده کنید ؛ مثلاً :

Dim txtName As String
txtName = Adodc1.Recordset.Fields("Name")موفق باشید

mpmsoft
چهارشنبه 27 آذر 1387, 09:04 صبح
لطفا پاسخ بی محتوا ندید
توصیه می کنم شما هم یکبار قوانین سایت رو مطالعه کنید

دوست عزیز اینجور تاپیک های تکراری بعد از گزارش به مدیران سایت پاک می شه پس از فعالیت در پستهای تکراری خودداری کنید