View Full Version : سوال: خطا در زمان بارگذاری وب سایت
parisa1463
سه شنبه 26 آذر 1387, 18:36 عصر
بعد از upload کردن سایت من خطای زیر را مشاهده می کنم و نمی دونم به چه دلیل هست حتی USER مورد نظر را هم تعریف کرده
سایت نوشته شده با VS2005 , SQL2000هست
فوری فوری به راه حل نیاز دارم
ERROR:
Cannot open database requested in login 'Arena'. Login fails.
Login failed for user 'arena_indra'.
mojniknam
چهارشنبه 27 آذر 1387, 18:02 عصر
احتمالا کانفیگ سایتت مشکل داره
parisa1463
چهارشنبه 27 آذر 1387, 19:58 عصر
میدونم ازکانکشنم هست ولی نمیدونم کجاش هست تمام حالا را برای mix mode authentication چک کردم ولی جواب نگرفتم.
<connectionStrings>
<add name="MyConnection" connectionString="Password=***;Persist Security Info=True;User ID=***;Initial Catalog=Arena;Data Source=SERVERCOVER205"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
آخرین حالتی را که گذاشنم این بوده که باز هم مشکل داره و همان مشکل قبلی است که قبلاٌ فرستادم.
mojniknam
پنج شنبه 28 آذر 1387, 08:05 صبح
يه نمونه كد ميذارم خودت ببين مشكل كارت از كجاست.
اين نمونه كد جواب ميده
<add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=xxx.xxx.xxx.xxx;Initial Catalog=xxxx;User ID=xxxx;Password=xxxxx"/>
milade
پنج شنبه 28 آذر 1387, 09:00 صبح
سلام
دوست عزیز خطا مربوط به اینه که شما میخواید با روش لاگین اتوماتیک وارد بشید در حالی که بانکتون مجوز نداره
پس شما باید براش یوزر و پی بسازید و یا بانک رو اتچ کنید به یه بانک درون هاستتون
موفق و پیروز باشید
parisa1463
جمعه 29 آذر 1387, 12:01 عصر
با تشکر از هم فکری دوستان ، مسئله ایجاست که هاستم یک CP در اختیار من قرارداده که از طریق آن فقط می توانم login name و pass را مشخص کنم و نهایتا database درست کنم و بعد از آن database خودم را Backup بگیرم و upload کنم و بعد restore کنم و اصلا از attach کردن خبری نیست. من تا حالا فقط برنامه تحت شبکه نوشتم که روی local network استفاده می شدند و اولین باره که دارم با این موضوع روبرو می شوم.:متفکر::متفکر::متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.