ورود

View Full Version : گفتگو: تشکیل گروهک های برنامه نویسی( نظر بدین)

MIDOSE
چهارشنبه 27 آذر 1387, 00:56 صبح
با سلام و خسته نباشید (لطفا متن زیر را با دقت بخوانید تا چیزی اشتباه برداشت نشه)
خواهشا هر نظری که می تونه مفید باشه بگید(حالا می خواد پیشنهاد یا انتقاد باشه)

من همیشه وقتی یک بحث رو شروع می کنم می ترسم که یک وقت بی ربط یا ....:گیج: باشه برای همین هر جا می خوام تایپیکی را بزنم اول می گم اگه این تایپیک رو می بینید مفید نیست همینجا بگید تا مدیران پاکش کنند حالا هم همینطور اما بریم سر پیشنهادی که من دارم.
ببینید دوستان من می گم تقریبا تو همه ی سایتها سوال می پرسن و بعضی ها جواب می دن ولی من می خوام سایتی که دارم توش فعالیت می کنم با بقیه فرق بکنه برای همین می گم اگه هر گروه برنامه نویسی مثلا من خودم C/c++ دارم کار می کنم بیاییم و به صورت گروهی فعالیت کنیم (چند تا گروه از زیر شاخه ی c/c++) این گروهک ها بیاند تو یک سری مسابقات زیر گروهی کار کنند و طی مدت زمانی مثلا شش ماه چندین پروزه داده بشه و امتیاز هر گروهی که بهتر بود تو اون زیر شاخه گروه اول بشه خوب حالا هر چند تا گروه اول فرضا گروه اول دلفی و بیسیک سی و ... بیاند دوباره طی یک مسابقه یک چهارمی مسابقه بدند و دوباره از میان اون ها چند تا گروه اصلی انتخاب بشه تا مسابقه ی نهایی .

حالا یکسری سوال که گفتم شاید براتون پیش بیاد رو پاسخ بدم.(با اجازه ی استید)
1-چرا گروهکی چرا هر نفر برای خودش نباشه؟:متفکر:
خوب برای این که اگه کسی هم مبتدی بود به این واسطه توسط گروهکش بار علمیش میره بالا و هم این جوری همه جذب میشن وهمش نمی گن که ما تازه واردیم یا تازه کاریم
2-خوب کی اینارو مدیریت می کنه؟:لبخند:
ببینید دوستان گروهک توسط سرگروه اون گروهک و در اصل هماهنگ کننده ی کار های گروه خودش و خود گروهک های هر گروه اصلی هم توسط مدیر اون گروه اصلی و در اخر هم همه ی گروه های اصلی زیر نظر سایت باشند.
3-همه که(هیچکس) مجانی نمیاد کاری بکنه؟:قلب:
پول که ارزشی نداره همه یه جوری اونو در میاریم برای همین به ده گروه اول اضافه کردن امتیاز
و قرار دادن اسم(و اسم کاربران) سه گروه اول برای مدت شش ماه در صفحه ی اول سایت
4-چرا شش ماه چرا ده یک سال نه؟
ببینید دوستان یک سال مدت طویلی است و کمتر از شش ماه هم یکم ضایعه و نکته ی دوم
گروه هایی که به دلایلی یا از دور مسابقه همون اول خارج شدند یا تازه گروهشون تشکیل شده سخته که یک سال منتظر بمونن برای همین تون اون شش ماه اول هرکس خارج شده می تونه تو شش ماه دوم شرکت کنه و گروه های قویی هم تو شش ماه دوم میرن واسه مسابقات نهایی و این مثل یک جور چرخه میشه.
5-سوالات رو چی کار کنیم مثلا چه پروژه ای بدیم؟
دوستان همه ی شاخه های برنامه نویسی که مثل هم که نیست پس هر بخش اصلی سوالاتش توسط مدیرش تعیین می شه چون خود مدیر بخش نسبت به اون زبان نسبت به سایر بخش ها آگاه و مثلا متونیم یک پروژهی سنگین بدیم واسه شش ماه یا چند تا پروزه یکم سبکتر واسه شش ماه.
6-خوب معیار سنجش هر زبان رو چی بزاریم؟
ببینید هر زبان خصوصیت خاص خودش رو داره مثلا با html که کسی برنامه محاسباتی انجام نمی ده پس هر زبان با توجه به خصلتش .

من اینا رو همینجوری ننوشتم رو حساب کتاب بوده :متعجب:من قبلا با یکی از دوستام تشکیل گروه (با نام MIDOSE)دادم ولی خوب دوستم پایه نبود.:گریه::کف::گریه:

دوستان باید ببخشید این قدر حرف زدم ولی به هر حال اینم یه پیشنهاده که می تونه باعث پیشرفت سایت بشه .
امیدوارم مدیران و همینطور همه ی دوستان بخونند تا از نظرات ارزندشون بهره ببریم.خواهشا فکر نکنم حرفام بی ربط بوده باشه برای همین امیدوارم این تایپیک پاک نشه.:لبخندساده:
منو از نظرات ارزندتون بی بهره نذلرید راستی سوالی بود خودم جواب میدم.
موفق باشید و درود بر همگی

MIDOSE
چهارشنبه 27 آذر 1387, 16:21 عصر
می گم دو مورد متن بالا کسی نظری نداره اگه می بینید بی فایده است بگید تا مدیران حذفش کنند البته براش زحمت کشیده بودم ولی خوب اگه واقعا مزخرفه مدیران پاکش کنند تا الکی فضا نگیره.می گم اینجوری روابط دوستان و فعالیت برنامه نویس خیلی زیاد میشه البته به یک مدیریت قوی نیاز داره و این که بالا هم گفتم این جوری میشه تشکیل گروه های برنامه نویسی قدرتمند داد(که احتمالا هر برنامه نویسی می خواد تو یک گروه فعالیت کنه که قوی باشه خودم که عاشقشم).
کسی نیومد نظر بده .... نبود.
به هر حال من منتظر پیشنهادات شما هستم تا ازش بهره ببرم و بتونیم واسه هر چی برنامه نویسه استینی بالا بزنیم(البته مدل برنامه نویسیشا نه ...).

MIDOSE
پنج شنبه 28 آذر 1387, 08:26 صبح
میگم به سلامتی این تایپیک رو که ادم حساب نکردید حداقل یه نظر کوچولو مردیم از بس نظر ندادین خب اگه مسخره است بگید تا پاکش کنند.

...StacK...
پنج شنبه 28 آذر 1387, 08:45 صبح
سلام

به نظر من اگر افراد مورد نیاز تکمیل بشه , میتونه مفید باشه

ولی اینکه اسم کاربر رو بخوان در صفحه اول سایت بزنند , این کار در شان سایت نیست

و هر کسی خواست میتونه داوطلبانه در این کار شرکت کنه و صرفا فقط به خاطر پیشرفت

خودشون(قطعا در کارهای گروهی سرعت و کیفیت یادگیری بالاست).

با این حال نظر مدیران شرط اوله.

MIDOSE
پنج شنبه 28 آذر 1387, 08:55 صبح
دمت گرم بازم به معرفتت یه نظر دادی نظرتون عالی بود حتما توجه می شه.
راستی نمی دونم چرا تا حالا یه مدیر هم نیومد نظر بده انگار که اصلا همچین تایپیکی وجود نداره(حالا حتما اومدن دیدن ولی نظری نداشتن)

Daleeeeer
پنج شنبه 28 آذر 1387, 10:09 صبح
سلام اين حرفي كه شما مي زني من هم باهاش موافقم. اين خيلي براي بچه ها مفيده. اما كو وقتي كه آدم توش به برنامه نويسي فكر كنه (از نوع اضافه بر سازمان) در ضمن گروهي كه خيلي از بچه ها ساكن شهرستانن و رفت و اومد هم سخته چندان جالب نيست.
آخرين نكته اين كه ميزان ديده شدن تاپيك از روي پاسخ يا اضهار نظر دادن نيست.
موفق باشي.

MIDOSE
پنج شنبه 28 آذر 1387, 11:31 صبح
دوست عزیز اول بگم که خودم یه شهرستانیم و خودمم با :عصبانی++:dial up میام و تقریبا از کمترین خدمات اینترنتی دارم بهره می برم خودم با :عصبانی++:26 کیلو بایت میام بالا ولی من فکر اینجا رو هم کردم ببین دوست عزیز می تونیم یک بخش مثل چت بزاریم که افراد بتونند همو بجورند(یعنی هرکس بسته به شناختی که توی اون محیط پیدا می کنه میره و با جمعی که واسه خودش پیدا کرده گروه رو تشکیل می ده) حالا می گید اون خط اولت چه ربطی به اینجا داشت منظورم از خط اول برای ببینید من با این سرعت کمی که بالا میام می تونم تو بحثای چت مانند شرکت کنم این جوری همه با هم اطلاعاتشون رو با سرعت بیشتری به اشتراک می زارند و با این کار دیگه فاصله ها هیچ تاثیری نداره.
و سر گروهی که بالا گفتم میاد گروهش رو سازمان می ده یعنی علاوه بر این که خودش هم برنامه می نویسه میاد فایل های گروهش رو می گیره و به پیوند میزنه(راستی سر گروه از امتیازات خاصی برخوردار می شه) و می تونند هر موقعی را قرار بزارند (حتی 1 شب بسته به خود گروه) چیز های دیگری را هم برای
این تایپیک گذاشتم(منظور جوایز نفیس و ...) که بعدا اگه دیدم نظر ها زیاد شد می گم جایزه رو من نمی دم
سایتم نمی ده:متعجب:(البته سایت باید یه زحمت های رو بکشه ولی خوب)
فقط سایت نباید امتیازات یادش بره.
در مورد

اين آخرين نكته اين كه ميزان ديده شدن تاپيك از روي پاسخ يا اضهار نظر دادن نيست.
موفق باشي.
ممنونم منو راهنمایی و از فکر اشتباهم اگاهم کردی (ولی خوب منم فکر پیشرفت برنامه نویسم)
از مدیران خواهش دارم در قسمت عنوان تایپیک اون سوال رو گفتگو کنند تا دوستان دچار اشتباه نشوند با پوزش(نظر یادتون نره)
ممنون و درود بر همگی
موفق باشید

MIDOSE
شنبه 30 آذر 1387, 18:28 عصر
دوستان از بس نظر دادند این تایپیک ترکید آقا کل جمله بالا رو خلاصه می کنم تشکیل اولین و بزرگترین(البته مطمئن نیست) گروه برنامه نویسی ایران که از طریق گرو های گوچک یک گروه بزرگ رو تشکیل میدن اونم همه به هم چیز یاد میدن.(این کار باعث بیشتر شدن جذب کاربر و خاص تر شدن بازم میگم خاص تر شدن برنامه نویس می شه).
منتظر نظرهاتون هستم

manvaputra
شنبه 30 آذر 1387, 21:28 عصر
دوستان از بس نظر دادند این تایپیک ترکید آقا کل جمله بالا رو خلاصه می کندوست عزیز ماشاالله، یه کم فرصت بده فکر کنیم :لبخند:

vcldeveloper
یک شنبه 01 دی 1387, 01:57 صبح
دوستان از بس نظر دادند این تایپیک ترکید آقا کل جمله بالا رو خلاصه می کنم تشکیل اولین و بزرگترین(البته مطمئن نیست) گروه برنامه نویسی ایران که از طریق گرو های گوچک یک گروه بزرگ رو تشکیل میدن اونم همه به هم چیز یاد میدن.(این کار باعث بیشتر شدن جذب کاربر و خاص تر شدن بازم میگم خاص تر شدن برنامه نویس می شه).
منتظر نظرهاتون هستم
تاپیک های مشابهی که در گذشته ایده هایی مثل این را مطرح کردند، و سعی کردند تیم برنامه نویسی تشکیل بدهند، را مطالعه کردید؟

MIDOSE
یک شنبه 01 دی 1387, 03:11 صبح
با تشکر فراوان از جناب کشاورز سوال خیلی خوبی بود تو سایت سرچ نکرده بودم ولی الان که این کارو کردم مطمئن شدم از اون پروژه ی حساب داری گرفته تا اون پروژه ی ملی یا تشکیل گروه برنامه نویسی همشون چند تا نقطه ضعف دارند اولیش اینه که بحث رو یا زیاد کش دادند(به جای عمل حرف زدند) یا کسی ادامه دهنده ی بحث نبود دومیش هم اینه که وقت بعضی ها اعلام امادگی کردن اما میانه ی راه جا زدند.
و سومیش هم اینه که هر کسی وقتش رو برای کار رایگان نمی ذاره.
ولی همونطور که تو اولین پیغام این تایپیک گفتم اگه بتونیم یک محل چت مانند تو سایت بگذاریم(البته با قوانین خاصش) و دوم بحث رو باید کاربران دائمی هم پشتیبانی کنند و ادامه بدهند و سوم همون اول گفتم که این مثل یک مسابقه است که خوب جوایز خاص خود رو داره.

یک مشکل خاص اینه که ما برنامه نویسا به حضور هم در کنار یکدیگر عادت نداشتیم و نداریم(البته اغلبن)
اگه مکانی مثل همون چت باشه(برای این می گم تو خود سایت که بحث ها کنترل شده باشه)
و کاربران این طوری بیشتر همراه بحث خواهند شد الان دیگه به سلامتی این قدر برنامه نویس حرفه ای هست
که بتونه محل چت رو بنویسه(البته خودم تو کار asp , php و ... نیستم)
اگه کاربرا بیان اینجا اشکالات کارو بگند و با هم حلش کنیم می شه این کار رو انجام داد البته با نظم.
ومفق باشید و درود بر همگی

ax.dbyte
شنبه 05 دی 1388, 14:44 عصر
تاپیک خیلی خوبیه من بقیه تاپیک ها رو هم گذری کردم اما احساس کردم بهترین جایی که این نظرو میتونم قرار بدم توی این تاپیک باشه ببینید شما وقتی که می خواید هر کاری رو چه پر در آمد و چه کم در آمد شروع کنید ... بر فرض از اولین و کوچکترین حرکتی که شما به جسمتون برای شروع اون میدید..(باید دید هامون رو باز تر کنیم) .. آیا با انجام اون انتظار پول دارید؟ نه!! حالا این حرکتها میتونه ادامه پیدا کنه تا کارهای بزرگی در نظر ما که باز هم تا اون موقع انتظار در آمد نداریم لذت موفقیت در کار بسیار شیرین تر از لذت کسب در آمده اگر ما فداکاریمون رو بیشتر کنیم حتما میتونیم موفق بشیم اما ما همش به این فکر میکنیم که آیا در آمد داره؟آیا پول توش هست؟ من فکر میکنم ما تنها احتیاج به از خود گذشتگی بیشتری داریم من شخصا اگر در کاری شرکت کنم اگر بار بسیار پر ارزش و سنگینی از اونو به دوش بکشم اما با در آمدی کم!!! و درصدی کمتر از بقیه اعضا برام اهمیتی نداره چون این اولین و آخرین کار من نیست چون توی سابقه هام نوشته میشه چون ....

Netsky
شنبه 05 دی 1388, 18:32 عصر
سلام .
منم با راه اندازی یه چنین فعالیت هایی موافقم . یه چیزی مثل War Game توی سایت های مربوط به هکه .
یه گروه یا یه نفر میاد یه سایت رو هک میکنه و بهش امتیاز داده میشه ( البته بعضی موقع ها مدیر یک بخش از همون سایت هم میشه ) . به نظر من که کار خوبیه . جایزه های مادی هم واسم مهم نیست .
اگه مدیران عزیز موافقت کردند ، بخش رو راه بندازید .
بای بای ...............