ورود

View Full Version : The IP Address you have entered for this network adapter is already assigned to another network ...

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 10:04 صبح
روي سرور يه كارت شبكه آن برد هست كه حتي وقتي از توي ستاپ سيستم اون رو غير فعال ميكنم باز پيغام خطايي كه ميبينيد مياد. اين پيغام مربوط به وقتيه كه ميخوام تغييراتي تو آي پي كارت شبكه دوم سرور بدم
جالب اينكه كه كارت آن برد رو وقتي توي ستاپ فعال ميكنم ويندوز حتي unknown device هم شناسايي نميكنه
اصلا انگار نه انگار يه كارت شبكه مادر مرده رو سيستم وجود داره هيچ جوري نتونستم نصبش كنم مجبور شدم يه كارت شبكه اضافي بزارم رو سيستم

Behrouz_Rad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 10:44 صبح
فکر میکردم شما با این سابقه ی طولانی، باید بدونید که تاپیک هایی که عنوان نامناسب دارن حذف میشن.

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 10:57 صبح
اخ اخ ببخشيد
اخه الان ريموت وصل شدم به سرور دوباره همين پيغام رو داد بدجوري عصبيم كرد شرمنده همين الان اصلاح ميكنم

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 10:59 صبح
دوست عزيز ظاهرا من دسترسي تغيير عنوان تاپيك رو ندارد لطفا خودتون زحمتش رو بكشيد شرمنده

manvaputra
چهارشنبه 27 آذر 1387, 11:27 صبح
بله از نظر سخت افزاری نشون داده نمیشه ولی آی پی 192.168.0.1 رو که فکر کنم قبلا براش در نظر گرفته بودی در اختیار داره باید ببینی کجاها این آی پی رو به این کارتت اختصاص دادی و اونا حذف کنی

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 12:27 عصر
هيچ اثري از آثار اين كارت محترم نيست هرجا اين آي پي assing شده مربوط به كارت دومه
اصلا انگار اين كارت وجود خارجي نداره...!

manvaputra
چهارشنبه 27 آذر 1387, 15:34 عصر
خوب دوست عزیز من فکر می کنم مشکلت با Hidden connection ها باشه برای حلش برو توی command prompt و خط زیر رو تایپ کن و بعدشم اینتر:

set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1

بعد برو توی Device manager و از منوی View گزینه Show hidden Devices رو انتخاب کن حالا برو توی بخش کارتای شبکه ببین اونجا نیست یا اصلا هر چی اضافی هست که به کارت نمیاد Uninstall کن

http://www.freezpic.com/images/18kym6vma0avpfau86.jpg

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 18:00 عصر
دقيقا پيغام خطايي هم كه ميده نوشته كه كارت شبكه hidden device شده!
ولي با اين كاري هم كه گفتيد يه سري از درايورها اومدند ولي اين يكي نيومد!!!!

manvaputra
چهارشنبه 27 آذر 1387, 20:33 عصر
خوب یه راه حل دیگه اینه که از DevCon استفاده کنی برنامه رو ضمیمه کردم فایل زیپه بازش کن جایی گه خودت می دونی یه فایل اجرایی ولی بازش نکن فقط بذار توی یه شاخهای که می دونی کجاست بعد از RUN وارد CMD شو همون Command prompt بعد از توی همین قسمت به شاخه ای برو که DevCon رو کپی کردی بعد خط زیر رو تایپ کن و اینتر:

devcon findall =net

بعد یه لیست بلند بالا میاد بگرد ببین اینجا پیداش نمی کنی؟؟؟؟؟
اگه پیداش کردی مثلا یه چیزیه شبیه زیری:

PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_30D9103C&REV_10\4&3B3A03B5&0&08F0: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC

اونوقت با این فرمان حذفش کن:

devcon -r remove

"@PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_30D9103C&REV_10\4&3B3A03B5&0&08F0 "

McMilad
چهارشنبه 27 آذر 1387, 23:23 عصر
آقا واقعا ممنون ما از اين بلاي آسماني نجات داديد
حالا اين devcon ميتونه اين كارت شبكه آنبورد مارو يه جوري نصب كنه كه مثل آدم تو device manager ببينيمش؟

manvaputra
چهارشنبه 27 آذر 1387, 23:50 عصر
مگه با درایور خودش برای نصب مشکل درای!!!!

manvaputra
چهارشنبه 27 آذر 1387, 23:56 عصر
اگه فایل INF مروبط به کارت شبکه رو داشته باشی برای نصبش از فرمان زیر استفاده کن:

devcon /r install c:\net.inf

فرض کردیم فایل INF شما با نام net و توی درایو c قرار داره

McMilad
پنج شنبه 28 آذر 1387, 00:22 صبح
خدا رفتگان شما رو بيامرزه!!!!
اين ويندوز بي انصاف حتي unknown device هم شناسايي نميكنه كه كار به درايور بكشه!!!!!!! ولي تو ستاپ سيستم onboard lan فعاله!!

manvaputra
پنج شنبه 28 آذر 1387, 11:40 صبح
اگه فایل INF مروبط به کارت شبکه رو داشته باشی برای نصبش از فرمان زیر استفاده کن:

devcon /r install c:\net.inf

فرض کردیم فایل INF شما با نام net و توی درایو c قرار داره

این کاری هم که گفتم جواب نداد؟

McMilad
پنج شنبه 28 آذر 1387, 16:37 عصر
نه خير متاسفانه

manvaputra
پنج شنبه 28 آذر 1387, 19:43 عصر
الان مشکل فقط نصب کارت شبکه Onboard است؟؟؟ توی چه ویندوزی؟ مدل کارت شبکه چی هست؟

McMilad
پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:20 عصر
يه مشكل ديگه هم دارم كه خيلي جالب تره
كارت شبكه اي كه خودم اضافه كردم گاهي dlink 530g هست يعني 1G ولي تو ويندوز گاهي 100mb نشون ميده گاهي هم يه هو خودش دوباره ميشه 1000
3 4 تا كارت شبكه مختلف رو امتحان كردم همين وضعيت رو داره
خواستم مادربورد رو بفرستم گارانتي ولي اين وضعيت هميشه پيش نمياد اونا هم دودفه روشن ميكنن ميبينن خوبه دوباره ميفرستن!
مادر بورد asus p5ql pro كه روش windows 2003 sp2 نصب كردم

McMilad
پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:21 عصر
راستي تو سي دي خودش و همچنين توي سايت asus هيچ درايوري براي ويندوز 2003 وجود نداره با درايور هاي ايكس پي هم همه سخت افزار ها نصب ميشن جز كارت شبكه آن بورد

manvaputra
جمعه 29 آذر 1387, 12:33 عصر
اینون دیگه فکر کنم بهتره از کسایی که تی کار بستن کامپیوتر و قطعات هستن بپرسی چون یکی مثل من و شما فقط از نحوه نصب و درایور چیزایی سر در میاریم که باهاش سرو کار داریم ولی مطمئننا یه راهی برای درایورش تو 2000 هم هست