ورود

View Full Version : سوال در مورد مدارك مايكروسافت

Future
چهارشنبه 27 آذر 1387, 14:15 عصر
سلام دوستان،

حدود 3 ماه پيش من رفتم مالزي و امتحان Mcse رو دادم البته security بود.يعني هشت تا امتحان رو پاس كردم.
در سايت promotric كه نگاه مي كنم همه موارد را زده Pass ولي يكي از آنها را not show نشان مي دهد.
اين اولين تجربه من براي اينجور امتحاتان هست.
دوستاني كه اين نمونه امتحانات را پاس كردن ميشه لطف كنيد و بگيد كه چه مدت طول ميكشه تا اصل مدرك را بگيرم. آيا اصل مدرك در سايت promotric قابل رويت هست؟
خيلي ممنون از اساتيدي كه در اين مورد تجربه دارن

hghyami
چهارشنبه 27 آذر 1387, 15:02 عصر
khkod prometric كه نه ولى MCP id بايد بهت بِدن بد از اينكه اولين امتحان رو پس كنى. بعدش تو mcp.مايكروسافت.com ID رو register ميكنى و بد از اون اونجا معلوم ميشه. در ضمن يك لينك هم ميتونى داشته باشى كه ثابت ميكنه كه MCSE دارى. در ضمن چرا ۲۰۰۸ نگرفتى تو كه اين همه خرج كردى.

Future
پنج شنبه 28 آذر 1387, 00:06 صبح
خيلي ممنون
ميشه لطف كنيد و بگيد از كجا بايد رجيستر بشم. كدوم سايت. من واقعاCONFUSE شدم.ممنون ميشم اگه لينكش رو بديد
خيلي تشكر

hghyami
پنج شنبه 28 آذر 1387, 02:30 صبح
https://mcp.microsoft.com

Future
پنج شنبه 28 آذر 1387, 13:20 عصر
خيلي ممنون از راهنمايي مفيدتان

من 8تا امتحان دادم ولي تو سايت مايكروسافت كه ميرم 7تا رو نشان ميده.اين تصويري چيزي هست كه من تو سايت prometric ديدم. ميشه يه نگاه كنيد. فقط اين يكي رو نشون نداده ولي همه موارد ديگه را زدهPass

Plan., Implem., and Maint. a MSWin Server 2003 Active Dir St

manvaputra
پنج شنبه 28 آذر 1387, 13:30 عصر
دوست عزیز چرا با اسپانسرت تماس نمی گیری؟ فکر کنم راخت برات پی گیری کنن

Future
پنج شنبه 28 آذر 1387, 14:01 عصر
مشكل اينه كه اسپانسرم رو پيدا نمي كنم. الان 1 ماه هست كه هر چي ايميل مي زنم و يا تلفن مي زنم جوابم رو نميديه
يه سوا ديگه من چطور اصل مدرك رو بگيرم. آيا به آدرسم پست ميشه يا بايد در خواسا بدم.

manvaputra
پنج شنبه 28 آذر 1387, 14:07 عصر
اسپانسرت شخصه ؟ یا از طریق مرکزی این کارو کردی؟ کجای مالزیه؟ قطعا "کارت" که روش نوشته چه مدارکی رو گرفتین براتون میاد لازم به درخواست نیست ولی قطعا به آدرس شما توی ایران نمی فرستن سر همون تحریم و این چیزا احتملا به آدرس مرکزی میره که از طریق اون امتحان دادید.