ورود

View Full Version : کمک فوری پرینتر hp p2014

mohamadii
چهارشنبه 27 آذر 1387, 20:14 عصر
با سلام
من یه پرینتر p2014 دارم که با پورت lpt به کامپیوتر وصل هست؟؟؟
من یه نرمافزار تحت dos دارم که که فکر کنم با foxpro نوشته شده؟؟؟به اسم paso که من باهاش انتقال سند موبایل میزنم و وقتی که اسم فروشنده و خریدار رو میزنم یه فرم میاد که با زدن دکمه f7 باید از اون پرینت بگیره و بعد با زدن دکمه esc فرم بعدی میاد مه برای تعهد است و دوباره با زدن کلید f7 باید پرینت بگیره؟؟؟؟
حالا مشکل من اینه که وقتی می خوام با این نرم افزار پرینت بگیرم یه سری حروف عجیب غریب پرینت میکنه؟؟؟و فارسی نیست؟؟؟

نکته ::پرینتر در ویندوز بدون هیچ مشکلی فارسی پرینت میگیرد؟؟؟؟
مشکل چیه؟؟؟آیا باید فونت جدید نصب کنم؟؟؟؟
من این کار خیلی برام ضروری هست؟؟؟چون من در یه دفتر ارتباط خدماتی کار میکنم و اگه نتونم پرینت فارسی بگیرم در واقع به هیچ عنوان نمیتونم انتقال سند موبایل بزنم؟؟؟

تو رو خدا کمک کنید؟؟؟

shamim_41
چهارشنبه 27 آذر 1387, 23:10 عصر
سلام دوست عزیز
اگه نرم افزار تو محیط داس و برنامه نیز با فاکس پرو است برای فارسی کردن پرینتر یکسری فایلهایی مثل
lqdset,lqlset, و ... باید در برنامه وجود داشته باشه احتمالا یا اونا تو مسیر نیست یااینکه فایله وجود نداره یک سرچ کوچلو لازمه تا اینا رو پیدا کنی بعد تو بچ فایلت قبل از اجرای دستور برنامه بعد از فارسی ساز یکی از این فایلها رو قرار بدی . یک نگاهی هم به dosprn بکن ارزشش و داره.

mohamadii
پنج شنبه 28 آذر 1387, 08:13 صبح
من این نرم افزار رو به صورت آماده از مخابرات گرفتم و فقط در کامپیوترم اکسترک میکنم؟؟؟
آیا به این ربط داره که تو چه شاخهای اکسترک بشه؟؟؟
2 -یه فایل هست به نام leserf.exe من اون رو هم اجرا میکنم ولی بازم پرینتر فونتای فارسی پرینت نمیکنه
در ضمن یه سری فایل دیگه هم داره؟؟
lqdset.exe
set2.exe
hnoor.exe
aa.exe
print2.bat
لطفا راهنمایی کنید

در ضمن من وقتی lqdset رو میزنم شروع میکنه به پرینت گرفتن و هر چی برگه تو پرینتر هست رو به صورت سفید و فقط یه علامت پرینت میگیره تا برگه ها تموم بشه؟؟؟

shamim_41
پنج شنبه 28 آذر 1387, 20:38 عصر
احتمالا مشکل شما اینکه باید یکسری تنظیماتی هم تو ویندوزت انجام بدی در فایل config.sys config.nt
این کدها رو هم اضافه کن files=99 buffers=66 بعد یک بچ فایل درست کن تو بچ فایل فارسی ساز ایران سیستم رو اجرا کن vegaf بعد در خط بعدی همان فایل lqdset قرار بده سپس فایل فوق رو شورت کات کن تو صفحه desktop اونجا اجرا کن نباید مشکلی باشه اگه موفق نشدی همه اینها رو بی خیال شو برو فایل dosprn رو که تو همین سایته دانلود کن بعد از نصب بدون فارسی کردن چاپ بگیر و حالش ببر!

mohamadii
جمعه 29 آذر 1387, 07:24 صبح
من فایل vegaf ندارم

میشه همین مراحل رو واضح تر و کاملترتوضیح بدین؟؟؟(آخه من زیاد وارد نیستم؟؟؟)

mohamadii
جمعه 29 آذر 1387, 13:37 عصر
من dosprn رو هم نصب کردم ولی نشد تو رو خدا یکی کمک کنه؟؟؟

shamim_41
جمعه 29 آذر 1387, 17:34 عصر
دوست عزیز
درباره فارسی کردن چاپگرهای لیزری دوستان قبلا توضیح داده اند فقط یک کمی جستجو لازم است .
در ثانی موارد فوق باید تو تاپیک داس مطرح شود تا همینجا هم مدیر محترم سایت کلی به ما حال داده که این تاپیک رو حذف نکرده حالا یک نگاه به لینک زیر بنداز .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=76491&page=9&highlight=laserf

mohamadii
شنبه 30 آذر 1387, 14:17 عصر
من از هیچ یک از این نرم افزار ها استفاده نکردم؟؟؟؟
ولی درایور رو پاک کردم و درایور ویندوز رو نصب کردم مشکل حل شد؟؟؟

ولی حالا من می خوام این پرینتر رو شر کنم و با یه کامپیوتر دیگه هم با همین برنامه پرینت بگیرم؟؟

ولی نمیشه؟؟
مشکل چیه؟؟؟

RESMAILY
سه شنبه 03 دی 1387, 01:58 صبح
دوست عزيز 2014 از سري جديد چاپگرها مي باشد كه از سيستم جديد pcl6 استفاده مي نمايد

چاپگرهاي قديمي از pcl5 استفاده مينمود پس برنامه هاي فارسي ساز داس براي pcl5نوشته

شده در ضمن pcl6 با كريستال ريپورت هم مشكل داره وبايد از درايور خود ويندوز استفاده نمود

naderi99_bn
شنبه 28 دی 1387, 08:32 صبح
سلام دوست عزیز

من از این نوع چاپگر ( hp 2014 ) زیاد نصب کردم . مسائل خود را دارد .
در محیط Dos با هر فارسی سازی کار نمیکند . و به ازای هر بار که فارسی میشود یک گزارش را میتوان فارسی چاپ کرد و دوباره باید فارسی شود . فارسی کردن و گرفتن گزارش باید بلافاصله باشد .
و این برنامه شما هم باید فونت فارسی مطابق این چاپگر را داشته باشد و هم بتوانید تغییری در سورس بدهید .
البته یک راه دیگر هم هست که فقط باید driver pcl چاپگر را نصب کنید . تا با فارسی سازهای دیگر هم کار کند .
برای کار کردن با dosprn باید باز تغییری در سورس بدهید .

armin294
شنبه 28 دی 1387, 16:14 عصر
پرینترتو با اسم 6L HP از توی لیست Default ویندوز انتخاب کن و نصبش کن شاید جواب بده

ashkan209
یک شنبه 09 اسفند 1388, 13:39 عصر
سلام از پرینتر 2014 استفاده میکنم و یک برنامه تحت fpd26 و فونت ایران سیستم و اجرا در محیط ویندوز
فارسی ساز چاپگر لیزری در همین سایت استفاده کرده ام setlaser , laserf ،
اما مشکلم اینه که فارسی انجام میشود ولی چاپ گزارشی که به اندازه a4 می باشد را بصورت فشرده و تقریبا در نصف a4 انجام میدهد . (چیزی از چاپ حذف نمیشود)
یعنی همه گزارشات حتی چند صفحه ای را فشرده کرده و در نیمه بالای صفحات a4 چاپ میکند و نیمه پایین خالی است
این در حالیست که همین چاپ را با 1320 بصورت درست انجام میدهد
دوستان اگر راهکاری دارند کمک کنند ...
ضمنا هر درایوری در ویندوز برای این چاپگر نصب کردم ، تفاوتی نکرد (درایور 2010 - 2014 -2015)

masoud8880
سه شنبه 11 اسفند 1388, 08:33 صبح
من از هیچ یک از این نرم افزار ها استفاده نکردم؟؟؟؟
ولی درایور رو پاک کردم و درایور ویندوز رو نصب کردم مشکل حل شد؟؟؟

ولی حالا من می خوام این پرینتر رو شر کنم و با یه کامپیوتر دیگه هم با همین برنامه پرینت بگیرم؟؟

ولی نمیشه؟؟
مشکل چیه؟؟؟

دوست من اگه Full Access باشی نباید مشکلی در ارتباط با Share کردن کامپیوترت

داشته باشی .

ashkan209
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 18:23 عصر
کسی به این مشکل بر نخورده

pooyeshpajooh
شنبه 15 اسفند 1388, 19:39 عصر
فایلی که شما میگین (paso) رو من دیدم ماله مخابراته خیلی راحت ریفاکس میشه
و شما متونین سورس رو تغییر بدین یعنی هرجا دستور run lqdr دارین جولوش ستاره بزنین و دوباره فایل رو کمپایل کنین
حالا دیگه با dosprnمشکلی نداره و راحت فارسی میشه وسایز چاپ رو می تونین با تغییر cpi,lpi
عوض کنین
در سایر برنامه های تحت داس هم که دسترسی به سورس ندارید فایهای فارسی ساز چاپگر رو از مسیر برنامه پاک کنید
حتی در شبکه هم مشکل نخواهید داشت

ashkan209
سه شنبه 18 اسفند 1388, 13:01 عصر
دوست عزیز اقای pooyeshpajooh نمیدونم جوابتون خطاب به کیه
ولی آیا راه حلی برای این اشکال دارید ؟

pooyeshpajooh
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:03 عصر
دوست عزیز اقای pooyeshpajooh نمیدونم جوابتون خطاب به کیه
ولی آیا راه حلی برای این اشکال دارید ؟

جواب من مربوط به ایجاد کننده تاپیک بود ولی مشکل شما رو هم شامل می شه

در صورتیکه بخواین از نرم افزار dosprn استفاده کنید هیچ یک از نرم افزارهایی که فونت
فارسی را به چاپگر ارسال می کنند نباید استفاده شودمثل(laserf.comیاsetlaser.comیاlqdr.co m,و ........)
اگر دسترسی به سورس برنامه ندارین فایهای نامبرده شده و دیگر فایلهایی که حدس میزنید مربوط به فارسی کردن چاپگر داس باشد را از مسیر برنامه پاک کنید
با نصب dosprn وتنظیم فونت روی courier newوتنظیم CP روی حالت فارسی farsi
می توانید چاپ فارسی بگیرید
برای تنظیم ارتفاع چاپ LPI را در DOSPRN تغییر دهید

ashkan209
سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:35 عصر
سپاس
لینکی از این dosprn دارید(برای دانلود) که توی ویندوز xp جواب دهد

pooyeshpajooh
شنبه 14 فروردین 1389, 16:12 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=65862