PDA

View Full Version : سوال: اطلاعات منحصر بفرد برای هر نسخه از نرم افزار

arshparm
جمعه 29 آذر 1387, 15:30 عصر
با سلام.
من نیاز به روشی دارم که یه سری اطلاعات مربوط به هر نسخه از نرم افزار رو در کنار هر نسخه قرار بدم، بطوریکه کاربر به هیچ وجه نتونه از محتوای اون اطلاعات اطلاع پیدا کنه. (و ترجیحآ بتونه از web Service آپدیت بشه که البته به اندازه مورد اول دارای اهمیت نیست)
ضمنآ اون اطلاعات باید فقط روی اون سیستم جواب بدن، یعنی نشه با کپی کردن اون فایل یا... روی سیستم دیگه از اون استفاده کرد.
مثلآ میشه یه فایل (مثلآ xml) اینکریپت شده داشت که با استفاده از سریال هارد و دیگر قطعات سیستم محلی، قسمتی از رمزنگاری اون رو انجام داد.
از دوستانی که در این زمینه فعالیت داشتن میخواهم که منو راهنمایی کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم.
پروژه هم که با #C هست.
مر30.

Nima NT
جمعه 29 آذر 1387, 18:31 عصر
ممنون میشم اگر کمی واضح تر سوالتون رو بیان کنید.
هدف از این کار چیه ؟ آیا میخوایید قفل نرم افزاری داشته باشید ؟ آیا قراره برای هر نرم افزار یک سری اطلاعات محرمانه وجود داشته باشه که برای هر بسته نرم افزاری منحصر به فرد هست ؟

arshparm
شنبه 30 آذر 1387, 11:14 صبح
بله، دقیقآ فکر میکنم نکته دومی که شما اشاره فرمودین همون چیزی باشه که میخواهم.
دقیقآ هر نسخه یه یوزر پسورد داره که با اون مثلآ به یه جایی از سایت ما (دیتابیس) دسترسی داره.
این یوزر و پسورد بین چند نفر مشترک هست(متاسفانه) و نباید توسط کاربر قابل مشاهده و ویرایش باشه.
هویت کسی که با این یوزر و پسورد وارد شده با یه سری اطلاعات دیگه که به برنامه دادیم (که اونها هم نباید بتونن تغییر کنن، ولی میتونن دیده بشن، مثلآ نام خریدار) مشخص میشه و این اطلاعات هم نباید قابل ویرایش توسط کاربر باشه (فقط ما بتونیم آپدیت کنیم).
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.

arshparm
شنبه 07 دی 1387, 14:43 عصر
کسی نمیتونه به من کمک کنه؟