ورود

View Full Version : اشكال درليست

reza850101
شنبه 30 آذر 1387, 13:01 عصر
باسلام خدمت دوستان .من يك ليست حضور وغياب ميخواهم ايجاد كنم اميدوارم باكمك شما بتوانم
سه جدول 1- تاريخ 2- ليست اعضا3-فيلد حضور وغياب( يس و نو) دارم
ابتدا يك فرم ساختم كه در بالا تاريخ را وارد ميكنم و درساب فرمم كوئري هست كه شامل اسامي و فيلد چك ( حضوروغياب)
اما مشكل : من مجبورم براي هرتاريخ اسامي را باتوجه به كدشناسايي واردكنم سپس حضور راعلامت چك بزنم ميخواهم راهي پيشرويم قراردهيد كه هربار كه تاريخ جديد واردميكنم ليست اعضا درسابفرم قرارگيرد و من فقط علامت چك(حضور)راواردكنم . ممنون ميشم راهنمايي يا فايل نمونه برايم بزاريد

مهدی قربانی
شنبه 30 آذر 1387, 14:05 عصر
سلام
نمونه فایل رو فراموش نکنید ، در مواردی که می خواین امکانی به برنامه تون اضافه بشه حتماً نمونه اولیه رو اینجا بذارید تا روی همون نمونه کار بشه و زودتر به نتیجه برسید ، اینطوری فقط طولانی شدن مبحث رو در پیش رو خواهیم داشت ، چه بسا طراحی شما مشکلی داشته باشه که زودتر شناسایی و برطرف بشه .

reza850101
یک شنبه 01 دی 1387, 13:33 عصر
باتشكر از راهنمايي شما نمونه فايل را جهت راهنمايي گذاشتم. در فرم ميخواهم تاريخ را كه وارد كردم كليه اعضا كه فيلد فعال آنها يس است درساب فرم آورده شود(كپي كند)

مهدی قربانی
جمعه 06 دی 1387, 01:48 صبح
سلام
اساس كار برنامه شما چيه و چه فرآيندي رو مي خواين انجام بديد حضور و غياب ، تشخيص افراد فعال و غير فعال يا .... ؟ بيشتر و كاملتر در مورد برنامه تون توضيح بديد .

reza850101
شنبه 07 دی 1387, 12:30 عصر
سلام
اساس كار برنامه شما چيه و چه فرآيندي رو مي خواين انجام بديد حضور و غياب ، تشخيص افراد فعال و غير فعال يا .... ؟ بيشتر و كاملتر در مورد برنامه تون توضيح بديد .
افراد فعال كه يك فيلتر است اصل كار يك دفتر حضور وغياب است كه اعضايي كه فعال هستند حضور وغياب ميشوند آنچيزي كه من ميخواهم اينه كه در فرم كه يك تاريخ وارد ميكنم كليه اعضا (فعال) آورده شود تا حضور و غياب شوند و چون جدول اعضا درجاي ديگر استفاده ميشود لذا نميخواهم جدول اعضا وجدول وضعيت حضور غياب يكي(ادغام) باشند

مهدی قربانی
شنبه 07 دی 1387, 22:48 عصر
سلام
خوب بنظرم ساختار برنامه رو درست طراحي نكرديد ، قصد اطاله مبحث رو ندارم ولي بهتره كه به اين موضوع اصولي پرداخته بشه اين مدل حضور و غياب ( جمعي و يكجا )بنظر صحيح نمياد ، چرا ثبت حضور افراد بطور فردي صورت نميگيره تا درصد اشتباه هم پائين بياد ، يه سئوال ;حداكثر تعداد نفراتي كه بايد حضور و غياب بشن در واقعيت امر چند نفره ؟

reza850101
یک شنبه 08 دی 1387, 08:25 صبح
مثلا 6 تا7 كلاس 30نفره . قاعدتا اگر بخواهم ازطريق كدشناسايي (وياازطريق كامبوباكس ) بخواهم افراد را حضوروغياب كنم خيلي وقتگير است اما در گروهي بايك نگاه به ليست اعضا افراد راميشه چك زد -ضمنا اگر راهكاربهتري ميشناسيد(كه نياز بكدنويسي نباشه) استقبال ميكنم .همجنين از پاسخ جنابعالي كمال تشكر رادارم

مهدی قربانی
یک شنبه 08 دی 1387, 11:35 صبح
سلام
خوب گریزی نیست ! بالاخره که باید حضور فرد مورد نظر احراز بشه یا نه ؟ اگر یک نفر مسئولیت ثبت حضور و غیاب افراد رو بعهده داشته باشه میتونه از مثلاً یک چک باکس حضور افراد حاضر رو True کنه به این شکل که فرم مربوط به حضور و غیاب رو باز کنه بعد مقابل اسامی افراد چک باکس مربوطه رو True کنه بعد هم میشه از طریق کد نویسی و هم میشه از طریق کوئریهای Update و یا Append عملیات ثبت حضور و غیاب رو در جدول مربوطه انجام داد ضمناً فرم حضور و غیاب در زمان لود شدن باید چک باکسهاش False بشن تا در هر بار مراجعه ، بشه عملیات حضور و غیاب رو انجام داد در اصل این فرم یک فرم واسطه هست حالا اگر این روش بکار شما میاد استارت کار رو بزنید تا در قدم بعدی راهنمایی های بیشتر ارائه بشه .

reza850101
سه شنبه 10 دی 1387, 08:38 صبح
باسلام دوست عزيز من كدنويسي نميدانم درفايل نمونه ام فرمم راايجادكرده ام اگر ممكنه بيشتر راهنمايي كنيد چون هرچه فكركردم نفهميدم بايدچكاركنم

مهدی قربانی
سه شنبه 10 دی 1387, 18:10 عصر
سلام
آقا رضا شما دیگه چرا شما که کاربر قدیمی هستید باید تا الان دیگه استاد VBA باشید ؟
خوب دیگه واجب شد شما رو مجبور کنم دستتون رو آلوده به کدنویسی کنید پس بسم الله شروع کنید دوست دارم ظرف 2 ماه آینده پیشرفت شما رو ببینم آقا بهانه هم قبول نمی کنم .
در مورد برنامه تون هم سعی میکنم یک نمونه نزدیک براتون بذارم ، البته بد نیست سایر دوستان هم از لطفشون مایه بذارن و دخالت کنن ، قرار شد مشارکتو ببریم بالا !