ورود

View Full Version : Virtual PC

Mehdi0016
جمعه 22 آبان 1383, 12:16 عصر
سلام
آیا میشه مثلا برای یه کافی نت یه سرور توپ ببندی و بعد برای کلاینت ها
سیستم پایین و بدون هارد بگیری.
بعد به ازای هر کلاینت یه virtual pc تعریف کنی ؟؟
نرم افزار microsoft virtual pc به درد میخوره؟

arshia_
جمعه 22 آبان 1383, 13:51 عصر
این برنامه برای کار دیگه ای است...
این برنامه نیازی به سخت افزار اضافی نداره

Mehdi0016
جمعه 22 آبان 1383, 14:40 عصر
دو تا سوال :
اولا میشه یه توضیحی در باره کاربرد این نرم افزار بدید ؟
دوما اگه بخوای توی یه شبکه فقط سرور هارد داشته باشه و کلاینتها از هارد سرور استفاده کنند؛
از چه نرم افزار و احتمالا سخت افزاری باید استفاده کنی؟
ممنون

پریسا نامدار
شنبه 23 آبان 1383, 04:33 صبح
نیاز به هیچ نرم افزاری نیست.
اینکارو معمولا با Boot ROM های کارت شبکه انجام میدن که در کارت شبکه های Onboard اکثرا خودشون دارن و در کارت شبکه های غیر Onboard باید IC مورد نظر رو برای مدل کارت شبکتون بخرین.
در پایان هم باید یک نفر که به اینکار وارد باشه (من که بلد نیستم) رو بیارین و این سیتم ها رو براتون Set کنه.
:flower:

arshia_
شنبه 23 آبان 1383, 10:11 صبح
کار برنامه ای که نوشتی اینه که توی سیستم عامل شما که نصب شد ...
یه کامپیوتر مجازی ایجاد می کنه
یعنی از متعلقات کامپیوتر شما برای یه کامپیوتر غیر واقعی کمک می گیره
به همین صورت می تونی توی این کامپیوتر مجازی هارد داشته باشی و فرمت کنی و پارتیشن بندی کنی بدون اینکه کوچکترین تغییری در سیستم خودت ایجاد بشه... و می تونی هر سیستم عاملی که می خوای نصب کنی و همزمان با سیستم عامل فعلی اجرا کنی..مثلا یه لینوکس یا ویندوز دیگه ...
برای توضیحات بیشتر بد نیست به یه برنامه معتبر سر بزنی و توضیحات اونم نگاه کنی
www.VMware.com

Mehdi0016
شنبه 23 آبان 1383, 17:19 عصر
ممنون از جواباتون
یه سوال دیگه :
نظرتون درباره استفاده از thin client چیه ؟

arshia_
یک شنبه 24 آبان 1383, 11:57 صبح
من در این مورد تجربه ای ندارم
:sorry:

MM_Mofidi
سه شنبه 26 آبان 1383, 01:04 صبح
شما میتونی از ابزارهای اختصاصی این کار + windows terminal server استفاده کنی.
ادوات مربوطه قابلیت نصب مانیتور + صفحه کلید+ پرینتر+ speaker + joystik +.... را درد.

Mehdi0016
سه شنبه 26 آبان 1383, 11:41 صبح
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
منظور شما فقط استفاده از مانیتور و کیبورد و موس برای کلاینت هاست ؟
در این صورت هزینه ها چطور میشه؟

babamjan
شنبه 30 آبان 1383, 12:40 عصر
کاری که شما میخوای انجام با
terminal server
نمیشه انجام داد ترمینال سرور اینجوریه که یه کامپیوتر سرور پرقدرت ویندوزی رو تو شبکه قرار میدید و سپس کلاینتها با استفاده از برنامه
remote desktop conection
به اون متصل میشن و دقیقا مثل اینه که شما جلوی کنسول سرور نشستید ولی کلاینت شما احتیاج به سیستم عامل ویندوز داره که بتونه کانکت بشه که اگه بخوای هارد نذاری براش کارت مشکله اونی که هارد نداره و این مسائل از طریق روشی که خانوم نامدار گفتن عملیه

Peyman_Ranjbar
جمعه 06 آذر 1383, 03:54 صبح
میشه در باره راه اندازی شبکه در virtual PC کمی توضیح بدبد.
من کارت شبکه ندارم و از کارت شبکه مجازی Microsoft Loopback Adapter استفاده می کنم.

برای راه انداختن شبکه کاری غیر از راه اندازی معمولی شبکه لازمه؟
:thnx:

arshia_
جمعه 06 آذر 1383, 11:22 صبح
من توی نمایشگاه یه مدل دیدم که قیمت اون 230 هزار تومان بود و نیاز به مانیتور و ماوس و کیبورد داشت... البته برای کافی نت ها مناسب است ...

کامران نظری
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 12:27 عصر
این کار تنها برای کافی نت ها ممکن است در صورتی که کافی نت به عنوان گیم نت هم استفاده شود این امکان وجود ندارد بدلیل نیاز به سرعت بالا.
برای این کار می توانید از Thin Client های موجود در بازار استفاده کنید . سیستم آنها طوری است که از سخت cpu سرور استفاده می کنند و تنها نتیجه را به کاربر نمایش می دهند یعنی کلیه کارهای کاربر اعم از کلیک ، فشار کلید و غیره به سرور ارسال می شود و عملیات در سرور انجام می شود و نتیجه به کاربر نمایش داده می شود .
کلیه نرم افزارهای نصب شده روی سرور قابل استفاده توسط کاربر می باشد. قیمت آن حدود ٢٠٠ هزار تومان می باشد.
برای استفاده از این سیستم بر روی سرور می بایست ویندوز ٢٠٠٠یا٢٠٠٣ سرور نصب شود یعنی Xp جواب نمی دهد.
البته یک نمونه از این سیستم در بازار وجود دارد که در ویندوز xp هم می توان تا ١٠ کاربر را وصل کرد .قیمتش هم مناسب تر است ١٠٠ هزار تومان.

کامران نظری
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 12:30 عصر
من در اداره از هر دوی آنها استفاده می کنم و مشکلی ندارم البته ارزانتره مشکلش نداشتن پورت است

sinpin
پنج شنبه 09 اسفند 1386, 13:10 عصر
نظرتون درباره استفاده از thin client چیه ؟
به نظر من خرید یک tc بعنوان جایگزین یک سیستم رومیزی اشتباه بزرگیه و این تفکر اشتباه رو کسانی گسترش دادند که هر یک به نوعی وارد کننده این قبیل محصولات بودند و از کنار آن تونستند یک شبه ره صد ساله را ...

چیزی که در کشورهای جهان سوم اصلا حائز اهمیت نیست بحث هزینه های مالکیت است.
و متاسفانه بسیاری از افراد مسئول در موسسات، شرکتها و ادارات دولتی ترجیح میدن که تجهیزاتی با هزینه ی اولیه پایین خریداری کنند تا به این شکل بتونن در مقابل مدیر محترم اونجا احساس خودشیرینی و نبوغ کنند!

برای مثال : خرید یک چاپگر جوهرافشان 45 هزارتومانی که بهای هر کارتریج جوهر آن 20~30 هزار تومان است!