ورود

View Full Version : تست یه برنامه ی آماتور

soltanalidj
شنبه 30 آذر 1387, 22:31 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم.
غرض از مزاحمت این بود که من یه برنامه نوشتم که یه فایل txt رو از ورودی میگیره و با یه الگوریتمی اونو کد میکنه و یه فایل vcf میده. حالا من میخوام میزان امنیت (قدرت کدینگ) این برنامه رو بسنجم و فایل vcf رو میذارم اگر لطف کنید و سعی کنید رمز گشایی کنید و محتوای فایل txt رو بذارید ممنون میشم.

Nima NT
شنبه 30 آذر 1387, 23:00 عصر
این عمل مستلزم استفاده از حملات Brute Force هست و خارج از حوصله بحث است , امنیت زمانی معنا پیدا میکنه که شما برنامه دکد کننده رو هم در اختیار دوستان قرار بدید تا سطح امنیت سنجیده بشه , چون اگر سطح پائین باشه الگوریتم لو میره و میشه یه برنامه مشابه نوشت که همین کار ( Decode , Encode ) رو انجام بده.

دنیای دلفی
شنبه 30 آذر 1387, 23:56 عصر
اين نوع كد كردن مانند نرم افزار winrar عمل مي كنه و داده ها را رمز مي كنه و فقط با روش Brute Force قابل رمز گشايي است كه بين چند ميلي ثانيه تا چند سال باز كردنش وقت مي خواهد . بسته به سخت افزار است و طول رمز

Sir.V65j
سه شنبه 03 دی 1387, 21:11 عصر
فکر کنم خیلیا دارن از اینجور کارا می کنن و تبلیغاتشونم بر همین بنا هست که بدون داشتن کد اولیه و .. ولی وقتی یکی دیگه میاد یه همچین کاری میکنه (در سطی کوچکتر مثل یه فایل تکست و ..) ازش ایراد گرفته می شه و روشش مورد قبول واقع نمی شه.

دوست عزیز با این روش روی فایل های اجرایی هم قفل بزاری حتم داشته باش یه ورژن فروش داری این رو من بهت قول میدم.
گفته های نیما جان رو هم تایید میکنم