ورود

View Full Version : راهنمایی برای افزایش امنیت برنامه



saied7468
یک شنبه 01 دی 1387, 10:15 صبح
با سلام
من یه فایل فلش با حجم 400 مگابایت دارم و برای محافظت اون در برابر کپی غیر مجاز این کار ها رو کردم :
1-تمامی متد هایی که جناب آقای جوکر گفتن رو در برنامه دلفی خودم بکار بردم.
2-فایل فلش رو با اینکروپتور رمز کردم با فایل دلفی خودم ترکیب کردم.
3-فایل دلفی رو پک کردم .
4-برای محافظت در برابر کپی غیر مجاز برنامم از قفل سریالی استفاده کردم که برای تولید کد فعال سازی در سیستم خریدار از ترکیب dll و خود فایل دلفی استفاده کردم (یعنی محاسبات نصف در dll انجام می شود و نصف دیگش در فایل اجراییم)
5-برای نمایش فایل فلش بعد از فعال سازی برنامم فایل فلش رو داخل رم لود می کنم و اونو دیکریپت می کنم اونو مستقیم از توی رم داخل برنامم نشون می دم.
حالا سوال من آیا این کار هایی که کردم کافیه یعنی در برابر کراکر های مبتدی و متوسط برنامم می تونه دوام بیاره یا نه اگه نه می شه راههنماییم بکنید .
آیا راه بهتری به غیر از اینکه فایل رو توی رم لود کنم هست چون وقتی فایل فلش لود می شه و استفاده می شه بعد از استفاده از برنامه سرعت سیستم به طور چشم گیری پایین می یاد.

با تشکر از همه دوستان

Nima NT
یک شنبه 01 دی 1387, 13:34 عصر
به این شکل فکر نکنم کسی بتونه کمکت بکنه , شما بهتره یه نسخه آزمایشی رو سایت قرار بدی تا دوستان و اساتید نظر بدن , چون برای کرک کردن یه برنامه حتما" باید یه سری کنکاش ها با فایل اجرایی صورت بگیره.
در حالت تئوری میشه گفت کاری که کردی خیلی خوبه ولی این ها همچنان به صورت سوال باقی موندند .
آیا از الگوریتم های متقارن برای تولید کد استفاده کردی ؟ چند بار صحت قفل بررسی شده.
اگر بشه برای برنامه شما Keygen ساخت , اون موقع اصلا" لزومی نداره که فایل فلش رو از رم بیرون بکشن.

saied7468
یک شنبه 08 دی 1387, 14:05 عصر
با سلام
با توجه به گفته آقا نیما در تئوری خوب کار کردم حالا سوالم اینه که آیا این قفلی که ساختم در حد قفلی مثل قفل تلفنی DelphiAssistant که لوح قفل ازش استفاده می کنه انقدر قابل اعتماد هست که باهاش نرم افزار م رو انتشار بدم یا نه ؟

در مورد قرار دادن یه نسخه آزمایشی برای امتحان هم:
دارم یه مقدار بیشتر رو قفله کار می کنم (توی اینترنت می گردم روتین های ضد کراکی که پیدا می کنم بهش اضافه می کنم+ استفاده از امضا دیجیتال و ... ) که اگه آقا نیما یا آقا بردیا و سایر دوستان که امدن کراکش کنن نگن این مثل آب خوردن بود لا اقل 5 دقیقه وقت صرف کراک کردنش کنن. :لبخند:

Nima NT
یک شنبه 08 دی 1387, 14:40 عصر
اگر منظورت از قفل جناب کرامتی همون پرولاک باشه متاسفانه امنیت چندانی نداره و قفل خودت رو باهاش مقایسه نکن.

saied7468
یک شنبه 08 دی 1387, 18:00 عصر
نه منظورم قفل آقای کرامتی نیست ( البته اگه DelphiAssistant رو آقای کرامتی نساخته باشن)
سی دی های آموزشی بیشتر درسی که با اسم لوح قلم هست رو حتما دیدین با توجه به گفته جناب Delphi-Clinic این محصولات از قفلی بنام DelphiAssistant استفاده کردن من می خوام ببینم قفل من اگه تقویت شه در این حد هم نیست؟

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=2866&highlight=لوح+قلم

Nima NT
یک شنبه 08 دی 1387, 19:15 عصر
تو اون جا هم ذکر شده که جناب Delphi Assistant قفلی جدید آماده کردن به نام پرولاک , که اصلا" امنیت چندانی نداره ولی اگر قفل مربوط به لوح و قلم رو بگی خواستی بگو کپی اون رو برات پست کنم !
---
تبلیغات نمیتونه نشانگر سطح امنیت قفل باشه.

ronin_unlocker
یک شنبه 08 دی 1387, 19:58 عصر
تنها چيزي كه باعث ميشه نرم افزارتون زودتر كرك بشه امنيت نرم افزارتون هست
هر چه اين سطح بالاتر بره زود تر شاهد كرك شدنش و كپي اون هستيد (رابطه عكس داره :لبخند:)


برای نمایش فایل فلش بعد از فعال سازی برنامم فایل فلش رو داخل رم لود می کنم و اونو دیکریپت می کنم اونو مستقیم از توی رم داخل برنامم نشون می دم.
اينطوري كه گفتي و با توجه به حجم فايل اصلا روش مناسبي نيست
بايد تمام سيستم ها رو از لحاظ فدرت پردازش در نظر گرفت (سيستم من كه هنگ مي كنه !)

Nima NT
یک شنبه 08 دی 1387, 20:01 عصر
تنها چيزي كه باعث ميشه نرم افزارتون زودتر كرك بشه امنيت نرم افزارتون هست
در مجامع بین المللی بله ولی در ایران فکر نکنم , خوشبختانه گروه های ایرانی که دیگه تو فروم هاشون سفارش کرک نرم افزاری های ایرانی رو قبول نمیکنن.