ورود

View Full Version : سوال: مشکل با file field

forozeshfard
یک شنبه 01 دی 1387, 10:39 صبح
سلام
دوستان من در یک فرم چند تکس باکس دارم که نام و فامیلی می گیرد و یک file field دارم که اسم عکس را در دیتا بیس می گذارد

نکته در اینجا است زمانی که من برنامه edit می نویسم اطلاعات در تکس باکسها نمایش داده می شود که بتوان ویرایش کرد اما اسم عکس را نمی توانم در filefield نمایش دهم و هیچ چیز در filefield نمایش داده نمی شود
مشکل من اینجاست که می خواهم نام عکسی که در دیتابیس ذخیره است در file field نمایش داده شود و چون file field از نوعی کنترهای html است نمی شود ممنون می شوم راهنمایی نمایید و در صورت امکان را هنمایی کامل

با تشکر

mehdi.mousavi
یک شنبه 01 دی 1387, 11:44 صبح
سلام
دوستان من در یک فرم چند تکس باکس دارم که نام و فامیلی می گیرد و یک file field دارم که اسم عکس را در دیتا بیس می گذارد نکته در اینجا است زمانی که من برنامه edit می نویسم اطلاعات در تکس باکسها نمایش داده می شود که بتوان ویرایش کرد اما اسم عکس را نمی توانم در filefield نمایش دهم و هیچ چیز در filefield نمایش داده نمی شود مشکل من اینجاست که می خواهم نام عکسی که در دیتابیس ذخیره است در file field نمایش داده شود و چون file field از نوعی کنترهای html است نمی شود ممنون می شوم راهنمایی نمایید و در صورت امکان را هنمایی کامل با تشکر

سلام.
فکر میکنم به دلائل امنیتی، چنین امکانی از برنامه نویس صلب شده باشه. چون ممکنه شما اون فیلد رو با هر فایلی که مایل بودید پر کنید، و کسی بدون توجه به اون فیلد، فرم رو Submit کنه! در نتیجه، اون فایل به دست شما خواهد رسید که این صحیح نیست.