ورود

View Full Version : مقایسه بین خانواده لینوکس

MiRHaDi
شنبه 23 آبان 1383, 08:48 صبح
سلام
ماشالله هر شرکتی یک لینوکس داده بیرون !
میخواستم بچه هایی که تجربه دارند بین لینوکس های مختلف یک مقایسه ای بکنند و بگن هر کدوم چه محاسن و مزایا و معایبی داره ؟
مرسی

hosseinzadeh
شنبه 23 آبان 1383, 12:55 عصر
مطمئنا هر کس توزیعی رو که استفاده می کنه بهترین می دونه!

MiRHaDi
سه شنبه 26 آبان 1383, 23:59 عصر
سلام
خوب با دلایلش توضیح بدید ما هم یاد بگیریم :)
بای

Jamal
چهارشنبه 27 آبان 1383, 07:56 صبح
با عرض ادب
سلام
من با ردهت 9 شروع کردم اونموقع به نظرم خوب بود . ولی وقتی زوزه 9.1 رو نصب کردم نظرم عوض شد . زوزه خیلی کاربرپسنده ، به نسبت سرعتش خوبه ، برنامه های کاربردیش تقریبا کامله ( مثلا برنامه xine و ... در ردهت شما مجبورید خودتان فایلها رو از اینترنت دانلود و نصب کنید ) یه برنامه داره به YaST که خیلی شبیه کنترل پنل ویندوزه و یه تازه کار مثل من خیلی راحت میتونه با اون ارتباط برقرار کنه . درایوهای ویندوز رو خودش شناسایی و ماونت میکنه ( در ردهت کاربر خودش باید اینکار رو انجام بده ) نسبت به ردهت از برنامه ها و کرنل جدید تری استفاده میکنه .در ردهت روی لپ تاپم من این مسئله رو داشتم که Power Managementرو میگفت نیمشناسه ولی در زوزه این مشکل رو نداشتم. شناسایی سخت افزار زوزه هم خیلی خوب عمل میکنه . خلاصه برای یه تازه کار توصیه من تازه کار زوزه است . ( البته شنیدم مندریک هم خیلی خوبه ولی هنوز خودم امتحان نکردم .)

پیروز باشید
ارادتمند....
جمال

hosseinzadeh
چهارشنبه 27 آبان 1383, 19:55 عصر
منم از زوزه 9.1 استفاده می کنم.نسخه مناسبی است.اما هنوز بسیاری در زمینه شبکه از ردهت استفاده می کنند(حداقل در ایران)

JavanSoft
چهارشنبه 27 آبان 1383, 21:11 عصر
من با ردهت 9 شروع کردم اونموقع به نظرم خوب بود
ایضا من هم

ولی وقتی زوزه 9.1 رو نصب کردم نظرم عوض شد
من هم همینطور
در مورد شناسایی سخت افزار و تنظیمهای شبکه و خیلی چیزهای دیگر بهتر عمل کرد .. اما به یک دلیل مجبور شدم پاکش کنم و ان هم این بود که فقط از طریق prompt عمل می کرد یعنی به محض بالا امدن در Prompt نام و پسورد را سوال می کرد و بعدش هم می گفت Have Fun ولی صفحه دسک تاپ و غیر خبری نبود ... فکر می کنم در Yast چیزی رو اشتباه کردم

hosseinzadeh
پنج شنبه 28 آبان 1383, 18:15 عصر
در مورد شناسایی سخت افزار و تنظیمهای شبکه و خیلی چیزهای دیگر بهتر عمل کرد .. اما به یک دلیل مجبور شدم پاکش کنم و ان هم این بود که فقط از طریق prompt عمل می کرد یعنی به محض بالا امدن در Prompt نام و پسورد را سوال می کرد و بعدش هم می گفت Have Fun ولی صفحه دسک تاپ و غیر خبری نبود ... فکر می کنم در Yast چیزی رو اشتباه کردم

احتمالا گزینه نصب بدون محیط گرافیکی را انتخاب کرده اید.به هر حال YaST در حالت متنی نیز اجرا می شود!

JavanSoft
پنج شنبه 28 آبان 1383, 19:47 عصر
احتمالا گزینه نصب بدون محیط گرافیکی را انتخاب کرده اید
مساله ای که پیش آمد بعد از نصب بود ... یعنی نصب کامل شد و بعد بصورت خط فرمان (گرافیکی) Login نمود