ورود

View Full Version : خواهشاً کمک کنید (محدودیت دانلود در دانشگاه )

yahossein
دوشنبه 02 دی 1387, 09:26 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل بزرگی دارم

داخل سایت دانشگاهموم سرعت وایرلس 2 مگ قرار داره و تقریباً 140 یوزر با ویندوز سرور 2003 که سرعت پخش میشه کار می کنن.
مهندس شبکه آن سرعت دانلوده 2 مگ که برابر با سرعت دانلود 256 کیلو بایت است را محدود کرده و این سرعت به 60 کیلوبایت یعنی برابر با سرعت 512 رسیده .
آیا ما می توانیم آی پی مجازی یا هر چیز دیگه ای ساخته و از این محدودیت رد شده و با همان 2 مگ دانلود کنیم .
اگه هست خواهشا راهنمایی کنید.
در ضمن سیستم های یوزر محدود شدن و کنترل پانل و استارت و ...... رو بستن ولی تنها راه امید نرم افزارهای پرتابل یا نصب شده داخل فلاش را می توان کپی در سیستم کرده و اجرا کرد
من آی پی دانشگاه را نیز دارم ولی نمی دونم با این آی پی ها چه کار کنم و بتونم آی پی مجازی بسازم.
(همچنین یه سوال آیا از طریق Internet Explorer داخل Internet Options و Connections آیا می توان آی پی ساخته و این مشکل را حل کرد )

manvaputra
سه شنبه 03 دی 1387, 12:27 عصر
منظورت از آی پی مجازی چیه؟ مطمئنا مسوول سایت یه سری محدوده مجاز تعیین کرده

hraeissi
شنبه 29 فروردین 1388, 08:37 صبح
با اینکه قدیمی است ولی برای پاسخ به دیگر دوستان می گویم
خیر.
نرم افزارهای کنترلی برای این کار خیلی قوی عمل میکنند

Dark_Knight
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 19:21 عصر
باز هم محدودیت دانلود در دانشگاه! نخیر عزیز راهی نداره مگر اینکه Admin شبکه شما شوت تشریف داشته باشن و بتونی پسورد سیستم کنترل رو بدست بیاری. در اون صورت با داشتن IP سرور کنترل کننده میتونی بهش نفوذ کنی. یادمه دانشگاه ... که بودم برای مدتی به صورت آزمایشی با میکروتیک محدودیت دانلود اعمال کردن در حالیکه یادشون رفته بود برای کاربر مدیر میکروتیک پسورد بذارن!