View Full Version : تمام کامپوننت هام با ویروس w32.jeefo آلوده شدند لطفا ...
یک شنبه 24 آبان 1383, 23:54 عصر
سلام دوستان
تمام کامپوننت هام با ویروس w32.jeefo آلوده شدند لطفا یک راهی پیشنهاد کنید . طوری که نیاز نباشه فایلهای آلوده را پاک کنم .
یک آنتی ویروس سراغ دارین که بتونه clean شون کنه .
با تشکر از همه
مهدی کرامتی
دوشنبه 25 آبان 1383, 00:27 صبح
ویروس W32/Jeefo فقط فایلهای اجرای رو آلوده میکنه و کاری به فایلهای Pas یا DCU و یا BPL نداره.
بنابراین کامپوننتهای شما در امان هستند. :wise2:
پریسا نامدار
دوشنبه 25 آبان 1383, 01:56 صبح
این ویروس موزی رو تنها یه آنتی ویروس میتونه از فایل هاتون پاک کنه و اونم Panda هستش.
اگه شما فقط کامپوننتهات ویروسی شده من قبلا کل فایل های Exe سیستمم اینطوری شده بودند که خوشبختانه با Panda حل شد.
پاندا براحتی فایلهای شما رو Disinfect میکنه و میتونید برای همشه از شر این ویروس خلاص بشید.
موفق باشید. :flower:
Delphi KDE
دوشنبه 25 آبان 1383, 02:28 صبح
از w32.jeefo Clean استفاده کن
چون حجمش کم بود همین جا برات اپلود میکنم
jirjirakk
چهارشنبه 27 آبان 1383, 01:11 صبح
:(( کاش این رو چند ماه قبلتر داشتم :(( یا میدونستم که پاندا میتونه ویروس ررو از فایل اجاریی جدا کنه :((
پریسا نامدار
چهارشنبه 27 آبان 1383, 12:24 عصر
پس حتما تمام فایل های اجرایی تونو پاک کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Delphi KDE
پنج شنبه 28 آبان 1383, 02:26 صبح
اگه یادتون باشه حدود یک سال پیش همچین بلایی سر اقای کرامتی اومده بود و این رو به عنوان یک تاپیک در ابتدای سایت مطرح کردند و اگر خونده بودید اقای کرامتی نوشته بود بعد از اینکه فهمیده بود سیستمش ویروس w32/Jefoo داره اول از کل اطلاعاتش بک اپ روی سی دی گرفته بود بعد اقدام به از بین بردن ویروس کرده بودند اگر شما هم بک اپ گرفته بودید امروز ناراحت نبودید jirjirakk عزیز :wise1:
VouDou_ir
پنج شنبه 28 آبان 1383, 11:57 صبح
این Virus به PE حساس که BPL هم یک نوع DLL و از نوع PE است ، پس تعجبی نداره که این فایهای رو مورد حمله قرار بده :wise1:
اینم جزئیاتش
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.jeefo.html
موفق باشید :موفق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.