ورود

View Full Version : ساختار تغيير فونت در مواقع نياز

behnet
سه شنبه 03 دی 1387, 12:47 عصر
سلام خدمت همه دوستان

ي سوالي دارم كه اگه كمك كنيد ممنون ميشم

من ي ساختار 3 رديفي واسه خبر هام تدارك ديدم كه رديف بالايي اونحاوي تيتر خبر هستش
گاهي اوقات كه متن تيتر بزگتر ازاندازه جدول ميشه ميفته خط بعد كه باعث ميشه بكگروند رديفم رپيت كنه و بد ديده بشه

ميخوام بدونم ميشه كاري كرد كه اگه اندازه متن تيتر بزرگتر بود فونت رديف اونقدر كوچك بشه كه تمومش ديده بشه و به خط بعد هم نره

ممنون

behnet
سه شنبه 03 دی 1387, 15:50 عصر
دوست عزيز ميشه بيشترتوضيح بدين

چه جوري ؟

ممنون

behnet
دوشنبه 09 دی 1387, 08:37 صبح
دوستان كسي راهي به ذهنش نميرسه ؟

ممنون ميشم نظر شماها رو بدونم

as13851365
دوشنبه 09 دی 1387, 08:49 صبح
یک راهش این است که شما از over استفاده کنید یعنی کادری که متن تیتل رو توش قرار می دی رو باید ثابت در نظر بگیری (مثلا px 300) بعد خاصیت overflove را به hide تنظیم کن با این کار اگر متن بزرگتر از کادر باشد ادامه متن نمایش داده نمی شود.

emad_67
دوشنبه 09 دی 1387, 21:15 عصر
بعد خاصیت overflove را به hide تنظیم کن
فقط برای اینکه دوستمون با این روش به مشکل بر نخورن، باید به جای hide از hidden استفاده بشه:

overflow: hidden;

behnet
چهارشنبه 11 دی 1387, 12:51 عصر
با تشكر از همه دوستان

اينجوري كه فرموديد از over استفاده كنم باعث ميشه متن ناقص نمايش داده بشه

اما من ميخوام همه تيتر ديده بشه ولي توي ي رديف

يعني بايد اونقدر اندازه فونت كوچك بشه تا توي ي رديف ديده بشه

ي چيزي تومايه هاي shrink كه توي word و موقع print داريم

ممنون ميشم نظراتتونو بگين

as13851365
پنج شنبه 12 دی 1387, 09:16 صبح
نمی دونم چرا می خواهید این کار را بکنید تیتر یک نوشته باید به صورت بزرگتر از متن باشه حالا شما چه اسراری دارید که تیتر را کوچیک کنید ؟

ولی فکر کنم شما دو راه دارید یا در سمت سرور طول جمله را چک کنید یا در سمت کاربر از جاوااسکریپت استفاده کنید

یک راهی هم هست یعنی شما از همان Over استفاده کنید و در کنار تیتل یک گزینه ای باشه که با انتخاب آن متن کامل را نشان بده و یا از خاصیت alt استفاده کنید.

behnet
دوشنبه 16 دی 1387, 14:17 عصر
با تشكر از همه دوستان

منم تصميم گرفتم اين روشو بيخيال شم...ممنون از همتون

jaza_sa
دوشنبه 16 دی 1387, 15:44 عصر
میتونی از یک روش دیگه هم استفاده کنید
اونم این که وقتی اندازه تیتر از کادر بزرگ تر شد ، در انتهای اون "..." چاپ بشه و اگر از تگ a استفاده میکنی ، کل تیتر رو در قسمت ویژگی title قرار بده.
حالا وقتی کاربر تیتر رو میبینه متوجه میشه که اون ادامه داره و وقتی با موس روش میره کل تیتر رو میبینه :دی