ورود

View Full Version : سوال: دادن پارامتر به كوئري

mehdi196
سه شنبه 03 دی 1387, 23:27 عصر
با سلام و خسته نباشيد، فرمي دارم حاوي فيلدهايي مانند تاريخ ، گروه هزينه، جزييات هزينه، مبلغ و غيره. حال ميخواهم در يك كوئري با دادن پارامتر به تمام فيلدها اطلاعات دلخواه را استخراج كنم. مشكل اينست كه حتمأ بايد پارامتر تعيين شود تا نتيجه نمايش داده شود.آيا راهي وجود دارد كه اگر پارامتر داده شود طبق آن ركوردها مشخص شده ولي اگر پارامتري ندهيم تمام ركوردها را نشان دهد. مثلأ براي فيلد گروه هزينه و مبلغ پارامتر تعيين كنيم اما فيلد تاريخ را خالي بگذاريم و نتيجه همان گروه هزينه با مبلغ تعيين شده را در تمام تاريخهاي موجود نشان دهد.

با سپاس فراوان:تشویق:

amirzazadeh
چهارشنبه 04 دی 1387, 09:01 صبح
با سلام و خسته نباشيد، فرمي دارم حاوي فيلدهايي مانند تاريخ ، گروه هزينه، جزييات هزينه، مبلغ و غيره. حال ميخواهم در يك كوئري با دادن پارامتر به تمام فيلدها اطلاعات دلخواه را استخراج كنم. مشكل اينست كه حتمأ بايد پارامتر تعيين شود تا نتيجه نمايش داده شود.آيا راهي وجود دارد كه اگر پارامتر داده شود طبق آن ركوردها مشخص شده ولي اگر پارامتري ندهيم تمام ركوردها را نشان دهد. مثلأ براي فيلد گروه هزينه و مبلغ پارامتر تعيين كنيم اما فيلد تاريخ را خالي بگذاريم و نتيجه همان گروه هزينه با مبلغ تعيين شده را در تمام تاريخهاي موجود نشان دهد.

با سپاس فراوان:تشویق:
دوست من از تابع iif و يا nz در قسمت پارامتر كوئريت استفاده كن.
..........................
موفق باشيد

mehdi196
جمعه 06 دی 1387, 14:52 عصر
با تشكر از شما، ببينيد من براي تعيين محدوده تاريخ در كوئري فيلد تاريخ را بدين شكل تابع داده ام

[تاريخ پايان]![انتخاب نوع هزينه]![Forms]=> & [تاريخ شروع]![انتخاب نوع هزينه]![Forms]=<

. لطفأ جهت استفاده از تابع nz براي حل مشكل من بيشتر توضيح بدهيد. با تشكر فراوان

مهدی قربانی
جمعه 06 دی 1387, 20:38 عصر
سلام
دوست گرامي اگر جستجو مي كرديد قبلاً اين سئوال مطرح شده بود ، چرا جستجو نمي كنيد ؟

karmand
شنبه 07 دی 1387, 09:11 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=96436&highlight=iif

mehdi196
شنبه 07 دی 1387, 16:05 عصر
با تشكر از همه عزيزان مثل اينكه مشكل من لاينحله!!! من ميخواهم مثلأ فيلد تاريخ طوري باشد كه درصورت ورود داده طبق همان داده ركوردها را فيلتر كند و در صورت عدم ورود داده از فيلتر كردن آن صرفنظر كرده و تمام ركوردها را نشان دهد به همين راحتي! باز هم ممنون از لطف عزيزان...

amirzazadeh
دوشنبه 09 دی 1387, 08:59 صبح
با تشكر از همه عزيزان مثل اينكه مشكل من لاينحله!!! من ميخواهم مثلأ فيلد تاريخ طوري باشد كه درصورت ورود داده طبق همان داده ركوردها را فيلتر كند و در صورت عدم ورود داده از فيلتر كردن آن صرفنظر كرده و تمام ركوردها را نشان دهد به همين راحتي! باز هم ممنون از لطف عزيزان...
دوست من كد شما بايد چيزي شبيه به اين باشه

nz(([Table1].[tarikh-faktor]) Between [Forms]![form2]![first] And [Forms]![form2]![last];[tarikh-faktor])

..............................
موفق باشيد