PDA

View Full Version : استفاده از Wireless در هوای شرجی

rsheytoonak
چهارشنبه 04 دی 1387, 19:59 عصر
سلام میخاستم بدونم شبکه بی سیم تویه هوایه شرجی جواب میده یا نه مثلا زنگ نمیزنه یا اگه زنگ بزنه شبکه جواب میده یا نه

MIDOSE
چهارشنبه 04 دی 1387, 21:43 عصر
دوست عزیز منظورتون رو متوجه نشدم از زنگ زدنش ولی در مورد هوا تمام شبکه های بی سیم مشکل دارند برای همین هم شبکه های بی سیم به مشکلی که بر می خورند همین هوا است اگر هوا همراه با مه یا بخار اب همراه باشد با عث ایجاد مشکل در گیرنده می شوند مثلا صبح که هوا صاف است جواب میده ولی بعد از ظهر که هوا همراه بخار اب است جواب نمی ده.راستی باید ببینی تو فضای بازی یا یسته.
حالا اگه سوالو درست متوجه باشم جوابتون همینه
سوالی بود در خدمتم
موفق و پیروز باشی و درود بر همگی

manvaputra
پنج شنبه 05 دی 1387, 03:11 صبح
مثلا زنگ نمیزنه یا اگه زنگ بزنه شبکه جواب میده یا نه

منظورت آنتنه؟ چی زنگ بزنه؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 05 دی 1387, 12:11 عصر
سلام
دوست من منظورتون از زنگ زدن چیه؟؟؟ !!!!! چی زنگ بزنه؟؟؟ اگه منظورتون رادیو ها هست که باید بگم مگه الکیه مه زنگ بزنه ؟؟؟ این همه شرکت معتبر و معروف در این زمینه هستند ، مگه میشه تولیداتشون زنگ بزنه؟؟؟
ضمناً آب و هوا روی ارتباط اثر میزاره اما نه به اون شکلی دوستمون در اولین پست فرمودند . بی اثر نیست اما اگر لینک استیبل باشه و تجهیزات هم مناسب انتخاب بشه هیچ مشکلی پیش نمی یاد . دوستمون فرمودند مثلا اگر هوا مه باشه لینک بهم میریزه که باید عرض کنم من در شرایط برفی شدید هم لینک دیدم که هیچ مشکلی نداشت و 256 تا باند به راحتی منتقل می کرد . پس اگر لینکی خوب زده بشه جای نگرانی نداره . البته تجهیزات هم خیلی مهم هست که با ذکر مشخصات لینک از قبیل فاصله ، اختلاف ارتفاع و موانع میشه اون رو مشخص کرد

بای

manvaputra
پنج شنبه 05 دی 1387, 23:17 عصر
ضمناً آب و هوا روی ارتباط اثر میزاره اما نه به اون شکلی دوستمون در اولین پست فرمودند .

در تایید حرف دوست خوبمون جناب online_mansoor2007 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=40115) من اینترنتم وایر لسه در صورتی که رطوبت محل زندگیم همیشه بین 80 تا 90 در صده و بارندگی های فوق شدید! هیچ مشکلی هم نیست

MIDOSE
پنج شنبه 05 دی 1387, 23:31 عصر
خیلی بحث جالب بود نظرمو در مورد وایرلس تغییر دادید ممنون حرفمو پس گرفتم چون از یکی از دوستان این کاره پرسیدم اینو می گفت خیلی ممنون که منو متوجه اشتباهم کردید

rsheytoonak
پنج شنبه 05 دی 1387, 23:40 عصر
دوستان ممنون از جواب هاتون فاصله ای که می خوام Wireless کنم حدود 200 متر هست در هوایه آزاد هم هست تویه هوایه شرجی بندرعباس می خاستم ببینم Wireless کنم بهتره یا کابل کشی

MIDOSE
جمعه 06 دی 1387, 00:06 صبح
ببین دوست عزیز من تخصصی وارد نیستم اما به نظر من این بستگی به خودت داره اگه حجم انتقال اطلاعاتت خیلی خیلی زیاد باشه و کشیدن کابل برات مشکلی نداشته باشه که کابل اما فکر نکنم دیگه اونقدرها هم زیاد باشه درست می گم اگه این طوری باشه وایرلس چون وایرلس خوبیش اینه که بعضی از درد سرهای کابل مثل قطع کابل و کشیدن خود کابل و نگه داریش رو نداره البته نظر شخصی است .
موفق باشی .

razavi_university
جمعه 06 دی 1387, 02:21 صبح
اصولا تا بشه جايي كابل كشي كرد و مشكلي واسه اينكار وجود نداشته باشه وايرلس توصيه نميشه
به خاطر:
1 - هزينه بالاتر
2- سرعت پايينتر

با استفاده از تجهيزات معمولي رو عرض كردم

manvaputra
جمعه 06 دی 1387, 03:21 صبح
اصولا تا بشه جايي كابل كشي كرد و مشكلي واسه اينكار وجود نداشته باشه وايرلس توصيه نميشه
به خاطر:
1 - هزينه بالاتر
2- سرعت پايينتر

با استفاده از تجهيزات معمولي رو عرض كردم

موافقم به نکته خوبی اشاره فرمودید مخصوصا هزینه

Daleeeeer
جمعه 06 دی 1387, 08:21 صبح
سلام. تحت شرايط برابر بهتره كه كابل كشي كني. چون هم هزينه كمتري برات در مياد. هم سرعت بالاتري داري و از همه مهمتر اينكه شبكه اي كه داري كمتر به مشكل بر مي خوره.
200 متر مسافتي نيست كه نشه كابل كشي كرد.

online_mansoor2007
جمعه 06 دی 1387, 10:05 صبح
سلام

اولاً برای وایرلس با فاصله 200 متر نیازی به بررسی و در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی نبود ! آخه 200 متر که فاصله نیست . مه و بارون و ... روش اثری ندارند . با یه رادیو 100 هم میشه لینک زد . بابا ما یه لینک داشتیم 17 کیلومتر ، من شبکه شما را از نظز بحث آب و هوا با اون مقایسه کردم ، فکر می کردم فاصله بیشتر از این چیزا باشه . اما یه نکته : چون بندر عباس هستید درجه هوا رو باید بررسی کنیم . معمولاً در انتخاب رادیوهای وایرلس به حداکثر و حداقل درجه هوا خیلی توجه میشه . پس این قضیه جای بحث داره . مثلاً اگه هوای خیلی گرم باشه اگر رادیوی سازگار با اون هوا رو نداشته باشید رادیوتون قات میزنه !
اما در تایید بیانات دوستان فکر کنم توی این فاصله اگر مشکلی برای کشیدن کابل ندارید کابل کشی کنید خیلی خیلی بهتر باشه . اما فقط کابل Cat6 . اونم از نوع مرقوب . خیلی خیلی مطمئن تر ، پایدار تر ، ارزان تر ، راحت تر و ... هست .
بای

Daleeeeer
جمعه 06 دی 1387, 10:51 صبح
من با دوستمون موافقم. اصلاً سرعت و پايداري كابل cat 6 غير قابل مقايسه است. حتماً cat6 بگير. اگر هم مي خواي از cat5 استفاده كني، از cat 5e استفاده كن كه سرعت خوبي داره. (1000)

rsheytoonak
جمعه 06 دی 1387, 20:32 عصر
اگر بخام Wireless کنم چه نوعیش خوبه و جواب میده قیمتش حدودآ چنده

razavi_university
شنبه 07 دی 1387, 02:05 صبح
دوست عزيز يه مطلبي رو فراموش كردم بگم
اگه قصد فضاي بيروني رو مثلا يه دفترتون اينور خيابونه اون يكي اونور خيابون بهتره كه وايرلس كار كنين چون نمي تونين همينطوري و بدون مجوز خيابون رو بكنين (دردسرهاي مجوزش بماند) و قطعي احتمالي واسه كندن‌هاي بي امان شهرداري. . . .

در مورد نوع و مارك ابزاري كه مي‌خواهيد براي وايرلس استفاده كنين بازهم بستگي به محيط داره (مثلا چقدر نويز داره؟، مسير مستقيم يا نه و چقدر ديوار بينشونه)
در شرايطي كه بخواييد ارزون تموم كنين Dlink بدك نيست