ورود

View Full Version : تشخیص موانع و جلوگیری از رد شدن آنها

darya_hg
پنج شنبه 05 دی 1387, 06:43 صبح
سلام
من یه بازی طراحی کردم حالا نمیدونم که چطوری باید موانع (دیوارهایی)که در سر راهش قرار دارد رو تشخیص بده.
خواهشا اگه میشه با نمونه کد راهنمایی کنید آخه من در این مورد هیچ اطلاعی ندارم.
ممنون

EbiPenMan
پنج شنبه 12 دی 1387, 12:32 عصر
سلام
من یه بازی طراحی کردم حالا نمیدونم که چطوری باید موانع (دیوارهایی)که در سر راهش قرار دارد رو تشخیص بده.
خواهشا اگه میشه با نمونه کد راهنمایی کنید آخه من در این مورد هیچ اطلاعی ندارم.
ممنون

دوست من اولا بگو كه از چه گيم انجيني استفاده كردي؟

يا شايد داري ار Direct X SDK استفاده مي كني؟

شما بايد از كلاس كالي‍ژن استفاده كني.

syntiberium
پنج شنبه 12 دی 1387, 13:12 عصر
با سلام . دوست عزیز شما اگر یک بازی ساختین که طول و عرض بازی زیاد نیست از یک راه ساده می توان استفاده کرد : شما مثلا کاراکتر های بازی را که با دکمه های جهت نما حرکت می دهید باید مثلا وقتی دارید به جلو حرکت می کنید و به مختصات x ,y یک مانع می رسید نباید y کارکتر بازی از آن عددی که است بیشتر شود . ولی اگر وسعت بازی شما زیاد است باید صفحه را از نظر تشخیص موانع تقسیم بندی کنید تا سرعت بازی پایین نیاید . البته این توضیحات مال بازی های دوبعدی بود چون شما اصلا نگفتید بازیتون توی چه صفحه ای است . البته برای بازی های سه بعدی هم تقریبا همینطور است با این تفاوت که مختصات z هم به آن اضافه می شود و یکمی هم سخت تر می شه و باید بیشتر روی سرعت بازی کنترل داشته باشیم .
موفق باشی :چشمک: . با تشکر .

darya_hg
یک شنبه 15 دی 1387, 15:31 عصر

سلام
ممنون بالاخره یکی پیدا شد که جواب بده مرسییییییییییییییی
من بازی رو با opengl طراحی کردم دو بعدی هم هست.

darya_hg
یک شنبه 15 دی 1387, 15:37 عصر
با سلام . دوست عزیز شما اگر یک بازی ساختین که طول و عرض بازی زیاد نیست از یک راه ساده می توان استفاده کرد : شما مثلا کاراکتر های بازی را که با دکمه های جهت نما حرکت می دهید باید مثلا وقتی دارید به جلو حرکت می کنید و به مختصات x ,y یک مانع می رسید نباید y کارکتر بازی از آن عددی که است بیشتر شود . ولی اگر وسعت بازی شما زیاد است باید صفحه را از نظر تشخیص موانع تقسیم بندی کنید تا سرعت بازی پایین نیاید . البته این توضیحات مال بازی های دوبعدی بود چون شما اصلا نگفتید بازیتون توی چه صفحه ای است . البته برای بازی های سه بعدی هم تقریبا همینطور است با این تفاوت که مختصات z هم به آن اضافه می شود و یکمی هم سخت تر می شه و باید بیشتر روی سرعت بازی کنترل داشته باشیم .
موفق باشی :چشمک: . با تشکر .
سلام
از راهنماییتون ممنون
بازی من یه بازی ساده است طولش هم زیاد نیست حالا یه مقدار توضیح میدم که شما بهتر بتونید راهنمایی کنید.
بازی از این قراره که یه توپ باید مسیری رو طی کنه تا به در خروجی برسه , در سر راه توپ یکسری موانع و خارهایی قرار داره که که وقتی توپ به دیوار ها میرسه نباید از اون ها رد بشه و وقتی هم به خارها برخورد میکنه باید بازی از ابتدا شروع بشه .با کلید های جهت نما به طرف بالا و پایین و چپ و راست میره .
منتظر کمکاتون هستم....

pswin.pooya
یک شنبه 15 دی 1387, 17:36 عصر
سلام
از یه آرایه چند بعدی استفاده کن. و موانع رو برابر با یک قرار یده. مثلا اگه توپ توی موقعیت (0و0) هستش خونه (0و0) رو خالی بذار و اگه یه مانع در موقعیت (0.25و0) هستش خونه (5و0) رو برابر با یک قرار بده. حالا با حرکت دادن توپ و تغییر کردن موقعیت اون آرایه رو بخون. مثلا اگه توپ به موقعیت (0.20و 0) رسید خونه بعدی که قراره بره یعنی همون خونه ای که تو موقعیت (0.25و0) قرار داره رو چک کن یعنی اندیس (5و0)آرایه. اگه مقدارش یک باشه توپ رو جابجا نکن.اگر برات فزیک بازی مهم هستش. می تونی از یه موتور فزیک استفاده کنی. (مثل ODE) که محاسبات فزیکی بازی رو هم انجام میده.

syntiberium
دوشنبه 16 دی 1387, 16:18 عصر
با سلام . دوست عزیز می شه این بازی که ساختی را آپلود کنی تا بهتر بتونم راهنماییت کنم :متفکر: . با تشکر .

darya_hg
چهارشنبه 18 دی 1387, 16:24 عصر
سلام به همه اونهايي كه كمك كردن را دوست دارند

darya_hg
چهارشنبه 18 دی 1387, 16:41 عصر

سلام دوست عزيز
من از opengl استفاده مي كنم
البته مي دونم كه بايد از آرايه يا توسط تشخيص رنگ جلو توپ اين كار رو انجام بدهم
اما نمي دونم چطوري؟!
اگر امكان داره راهنمايي كنيد.

البته اگر بتونيد كمكم كنيد برنامه را براتون ايميل مي كنم

EbiPenMan
چهارشنبه 18 دی 1387, 19:58 عصر
سلام دوست عزيز
من از opengl استفاده مي كنم
البته مي دونم كه بايد از آرايه يا توسط تشخيص رنگ جلو توپ اين كار رو انجام بدهم
اما نمي دونم چطوري؟!
اگر امكان داره راهنمايي كنيد.

البته اگر بتونيد كمكم كنيد برنامه را براتون ايميل مي كنم

من OpenGL تا حالا كار نكردم ولي اگه بتونم كمكتون مي كنم.

دوست عزيز چرا با يك موتور بازي رو نمي نويسي خيلي كارت راحت مي شه.

موتور هاي زيادي هست كه دو بعدي هم دارند مثل 3D Game Studio

darya_hg
پنج شنبه 19 دی 1387, 16:12 عصر
با سلام . دوست عزیز می شه این بازی که ساختی را آپلود کنی تا بهتر بتونم راهنماییت کنم :متفکر: . با تشکر .

ببين عزيز
من برنامه را uploud كردم .
اگه كمكي براي من داريد . لطف كنيد سريعتر!
باوركنيد تا 25 بايد تحويل استاد بدهم.

من هميشه براي رسيدن به موفقيت اميدوارم.

syntiberium
جمعه 20 دی 1387, 03:02 صبح
متاسفم دوست عزیز . من فقط با ویژوال بیسیک کار کردم :اشتباه: . البته اگر بخواهی می تونم الگریتمش را برات بسازم :متفکر: . با تشکر .

A-Dastani
دوشنبه 23 دی 1387, 04:03 صبح
خانم darya_hg (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=71380) اینطوری به جواب نخواهید رسید.

darya_hg
دوشنبه 23 دی 1387, 18:51 عصر
خانم darya_hg (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=71380) اینطوری به جواب نخواهید رسید.

خوب شما بگید چیکار کنم که به جواب برسم ؟

kochol
چهارشنبه 25 دی 1387, 15:14 عصر
سلام
تشخیص برخورد در دو بعدی خیلی اسونه
همیشه گوگل رو دوست خودت بدون
http://www.gamedev.net/reference/articles/article735.asp

lucky.luke.iroooni
شنبه 05 بهمن 1387, 15:44 عصر
سلام
به نظر من براي بازي هاي دوبعدي همون راه حلي كه اون دوستمون ارائه داده بودن در مورد استفاده از مختصات x,y خيلي بهتر از بقيه است
البته با آرايه هاي چند بعدي هم ميشه اين دو تا رو تلفيق كرد و نتيجه خوبي هم ميده