View Full Version : جلوگیری از انتخاب همزمان دو RadioButton
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 10:40 صبح
با سلام
من میخوام رادیو های در برنامه بزرام که یه خورده با هم فاصله دارند و در عین واحد یکی از آنها فعال باشد و بتوان بر روی انها سویچ کرد وقتی ا کنترل radio ساتفاده میکنم متاسفانه دو تاشون تیک می خورن، و باید از postback استفاده بشه و وقیتی هم ازpostback استفاده میشه صفحه دوباره لود میشه ایتفاده از radio های html هم نمی دونم چطوری هستند چون نیم تونم اونها رو توی صفحه صدا بزنم. لطفا چاره ای برای اینجانب بگید
با تشکر
milade
جمعه 06 دی 1387, 10:45 صبح
1-از اجاکس برای radio های asp.net استفاده کنید یا postback رو غیر فعال کنید
2-از raido های html استفاده کنید و براش یه id بزار تا توی سرور قابل دسترسی باشه
پیروز باشید و پایدار
Behrouz_Rad
جمعه 06 دی 1387, 13:01 عصر
چرا شما سعی می کنی هر چیزی رو به AJAX ربط بدی؟ در موقع پاسخ دادن بیشتر دقت کنید.
من میخوام رادیو های در برنامه بزرام که یه خورده با هم فاصله دارند و در عین واحد یکی از آنها فعال باشد و بتوان بر روی انها سویچ کرد
مقدار خاصیت GroupName هر دو RadioButton رو برابر با یک نام دلخواه قرار بده.
موفق باشید.
milade
جمعه 06 دی 1387, 13:15 عصر
چرا شما سعی می کنی هر چیزی رو به AJAX ربط بدی؟
به این علت:
وقیتی هم ازpostback استفاده میشه صفحه دوباره لود میشه
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 13:17 عصر
دقیقا میخوام از آجاکس استفاده نکنم.
مقدار خاصیت GroupName هر دو RadioButton رو برابر با یک نام دلخواه قرار بده.
کارت درسته حاج بهروز ممنونم از شما
Behrouz_Rad
جمعه 06 دی 1387, 15:04 عصر
به این علت:
باز هم دقت نکردی! منظور ایشون اینه که به عنوان یک راه حل، این طور به ذهنش رسیده که وقتی یک RadioButton کلیک میشه، اون رو PostBack کنه تا جلوی انتخاب شدن دیگری رو بگیره! سوال ایشون اصلاً در حوزه ی AJAX نیست!
موفق باشید.
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 16:00 عصر
با سلام دوباره
من چیزی رو استاد راد گفتند انجام دادم مشکل حل شد حالا وقتی که هر کدم از این radio ها رو انتخاب میکنم خاصیت checked تغییری نمیکنه
چکار باید کرد؟
Behrouz_Rad
جمعه 06 دی 1387, 16:41 عصر
متوجه نشدم. دقیق تر توضیح بده.
adonis
جمعه 06 دی 1387, 16:50 عصر
اصولا نمي دونم چرا هيشكي براي اين كار از radiobuttonlist استفاده نميكنه؟؟!! خوب سرراست تره كه...
mojniknam
جمعه 06 دی 1387, 18:37 عصر
اصولا نمي دونم چرا هيشكي براي اين كار از radiobuttonlist استفاده نميكنه؟؟!! خوب سرراست تره كه...
به این خاطر:
من میخوام رادیو های در برنامه بزرام که یه خورده با هم فاصله دارند
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 19:19 عصر
ببینید من میخوام وقتی یکی از این رادیو ها انتخاب شد و بعد دکمه button زده شد مقدار این رادیو باتن ها چک بشه
یعنی اگه مثلا Radio button1 انتخاب شده بود وقتی دکمه button رو میزنم بیاد چک کنه که اگه radio button1 خاصیت checked ماسوی true بود انوقت بیاد فلان کار رو کنه و همین طور برای اون یکی
با تشکر
mahdi_farhani
جمعه 06 دی 1387, 19:46 عصر
خاصیت Autopostback را فراموش نکنید .
Behrouz_Rad
جمعه 06 دی 1387, 20:08 عصر
RadioButton ها رو در یک Panel قرار بده و با یک حلقه ی For Each، چک خوردن اونها رو بررسی و کار مورد نظر رو انجام بده.
موفق باشید.
adonis
جمعه 06 دی 1387, 20:51 عصر
يه راه واسه اون فاصله كه گفتيد هست. ديگه حلقه و اينها هم نميخواد! نزني ها! دوست نداشتي استفاده نكن!
<asp:RadioButtonList RepeatDirection=Horizontal ID="RadioButtonList1" runat="server">
<asp:ListItem Text="f1 "></asp:ListItem>
<asp:ListItem Text="f2"></asp:ListItem>
</asp:RadioButtonList>
توي تكست آيتمهات فاصله بده:لبخند::لبخند:
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 23:13 عصر
خاصیت Autopostback را فراموش نکنید .
atopostback که میره صفحه رو دباره ریلود میکنه نمیخوام اینطوری باشه
tc1000
جمعه 06 دی 1387, 23:19 عصر
عکس رو ببینید فاصله بین تو تا رایدو را ببینید
من وقتی میخوام دگمه ورود به بانک رو زدم هر کرددوم که خاصیتشون tru بود بره به صفحه مورد نظر و کار منو انجام بده
وقتی دکمه ورود به بانک رو میزنم و خاصیت هر دو radio رو چک میکنم دو تاشون false هستند نمی دونم چکار کنم
لطفا کمک کنید به ظاهر خیلی ساده هستش و لی نمی دونم چرا انجام نمی شه
farrokhpey.mahdi
شنبه 07 دی 1387, 14:45 عصر
منظورتون همین بود ؟
در ضمن میشخه با جاوا هم کدی نوشت که قبل از PostBack مقدار Checked رو چک کنه و اگر هیچکدوم انتخاب نشده بود امکان Submit رو نده ، اما بهتره به صورت پیش فرض یکی از رادیوها انتخاب شده باشه.
tc1000
شنبه 07 دی 1387, 16:59 عصر
با تشکر به دلیل نا معلوم radio button ها رو پاک کردم و بعد دوباره ایجاد کردم درست شد
emad4000
یک شنبه 11 مرداد 1388, 12:09 عصر
سلام به همگی
منم یه مشکل مشابه مشکل tc1000 دارم
من یه DataList دارم که می خوام تو هر ردیفش (آیتمش) یه RadioButton هم باشه
برای این کار RadioButton معمولی جواب نمی داد ( یعنی همه رادیوها همزمان قابل انتخاب بودن ، هرچند که GroupName شون یکسان بود. به همین علت از این How to group RadioButtons (http://www.codeproject.com/KB/webforms/How_group_RButtons.aspx) استفاده کردم.
حالا که یه رادیو رو انتخاب می کنم و دکمه Submit رو میزنم اول رادیوها Clear میشن و بعد وارد تابع مربوط به دکمه میشه. در نتیجه همه رادیوها uncheck هستن.
شما تاحالا همچین مشکلی نداشتین ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.