ورود

View Full Version : سوال: جلوگیری از ورود مقدار تکراری در تیبل

rofirash
جمعه 06 دی 1387, 13:24 عصر
با سلام . من خیلی در سایت گشتم ولی به جوابی نرسیدم.
فرض کنید یک تیبل داریم که مرخصی پرسنل در آن ثبت می شود. حالا ما باید از ورود مقدار تکراری برای یک نفر در یک تاریخ جلوگیری کنیم یعنی اینکه ممکن است شخص a پنج مرخصی در روزهای مختلف داشته باشد پس کلید ثبت ما باید فیلد شماره کارمندی و تاریخ رو چک کنه اگر وجود نداشت ثبت کنه. ضمنا فیلد کارمندی number و فیلد تاریخ date/time می باشد من خیلی کار کردم ولی نتونستم اگه لطف کنید و راهنمائی کنید ممنون می شوم.

مهدی قربانی
جمعه 06 دی 1387, 14:37 عصر
سلام
چطور به جوابي نرسيديد !!؟ جلوگيري از تكرار اطلاعات يك قاعده كلي داره و كلي مطلب در اين ارتباط تو بخش مطرح شده ، مطمئناً خب جستجو نكرديد وگرنه به جواب مي رسيد ، با استفاده از جستجوي پيشرفته عباراتي مثل تكرار ، ركورد تكراري ، Duplicate و .... رو در بخش Ms Access جستجو كنيد .

rofirash
شنبه 07 دی 1387, 21:28 عصر
من در مورد دو اینکه دو فیلد را کنار هم بگزارد و ببینه که تکراری نیست چیزی پیدا نکردم همش یک فیلد را سرچ می کنه ضمنا فرمت تاریخ خیلی برام مهمه چون من قبلا این کار رو میکردم ولی فیلد تاریخم text بود الان که فرمت اون رو date/time کردم مشکل داره

amirzazadeh
یک شنبه 08 دی 1387, 09:59 صبح
من در مورد دو اینکه دو فیلد را کنار هم بگزارد و ببینه که تکراری نیست چیزی پیدا نکردم همش یک فیلد را سرچ می کنه ضمنا فرمت تاریخ خیلی برام مهمه چون من قبلا این کار رو میکردم ولی فیلد تاریخم text بود الان که فرمت اون رو date/time کردم مشکل داره
اگه ممكنه نمونه خودتون رو اپلود كنين.

nabeel
سه شنبه 10 دی 1387, 01:35 صبح
سلام rofirash
من نمیدونم که چقدر با سیستمهای حضور و غیاب آشنایی دارید .
سوییچ در نظر گرفته شده ناقصه . یه چیز رو در نظر داشته باشید , اونهم اینکه یک پرسنل در یک تاریخ ممکنه چند بار مرخصی بگیره ( صبح دیر میاد و بعد از ظهر زود میره ) , محاسبات و کنترلهای مربوط به حضور غیاب نیاز به DAO و یا ADO داره .
به هر حال به توصیه amirzazadeh عزیز عمل کنید .

با تشکر