PDA

View Full Version : مشکل در اجرای فایل فلش با حجم بالا در رم

saied7468
شنبه 07 دی 1387, 01:55 صبح
با سلام
من یه فایل فلش با حجم 400 مگابایت دارم و برای محافظت اون در برابر کپی غیر مجاز امدم از قفل سریالی استفاده کردم و متد های ضد کراک.
روند عملکرد برنامم هم اینه :
فایل فلش رو با اینکروپتور رمز کردم با فایل دلفی خودم ترکیب کردم.

برای نمایش فایل فلش بعد از فعال سازی برنامم فایل فلش رو داخل رم لود می کنم و اونو دیکریپت می کنم و با استفاده از کامپونت TFlashPlayerControl اونو مستقیم از توی رم نشون می دم.

حالا سوال من آیا راه بهتری به غیر از اینکه فایل رو توی رم لود کنم هست چون وقتی فایل فلش لود می شه و استفاده می شه بخاطر حجم بالا بعد از استفاده از برنامه سرعت سیستم به طور چشم گیری پایین می یاد و البته یه مشکل بزرگ دیگش اینه که ممکنه سیستم خریدار رمش 256 باشه که اونوت فکر کنم برنامه رو سیستم کار نکنه .

manvaputra
شنبه 07 دی 1387, 04:30 صبح
چرا به جای رم روی بخشی از هارد دیسک این کارو نمی کنید؟ به علت زمان گیر بودن یا امنیتی؟

saied7468
شنبه 07 دی 1387, 09:32 صبح
آخه اگه روی هارد فایل فلش رو دیکریپت کنم و بعد نمایش بدم فایل فلشم قابل دسترس می شه و اونوقت قفلی که ساختم اصلا به درد نمی خوره از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطف کنه بگه چون خیلی ضروری هست . باتشکر

shask00l
شنبه 07 دی 1387, 16:09 عصر
دوست عزیز ..
شما باید طراحی فایل فلش رو تغییر بدید و اونو تیکه تیکه کنید . هر بخش رو بصورت جداگانه توی رم لود کنید .
publish کردن 1 فایل فلش با حجم 400 مگ اصلا کار منطقی نیست .
ضمنا اگه سر و گوش کاربرای برنامتون 1 خورده بجنبه . میتونند این قفل شما رو دور بزنن . برنامه های زیادی هستن که میتونند ارتباطات برنامه با حافظه رو trace کنند . کافیه کاربر محترم آدرس شروع فایل فلش توی حافظه رو بدست بیاره . بقیشو فک کنم خودت فهمیدی .......... البته در این مورد مطمئن نیستم ولی بصورت تئوری قابل اجراست.

saied7468
شنبه 07 دی 1387, 17:37 عصر
ممنون که پاسخ دادی من به اینم فکر کردم که فایل رو تیکه تیکه کنم چنین کاری در صورتی امکان پذیره که من بتونم مثالا وقتی یه دکمه رو توی فایل فلش اولم که همون صفحه اصلی هست زدم بره و فایل فلش همون بخشی رو که من دکمشو زدم رو بیاره و توی برنامه و اجرا کنه یعنی در حقیقت من از طریق فلش به برنامه دستور می دم من این کار رو می تونم با مولتی مدیا بیلدر انجام بدم اما توی دلفی بلد نیستم .
اگه می شه بازم راه حل بدید.

shask00l
شنبه 07 دی 1387, 21:46 عصر
ببین .. من دلفی کار نیستم ولی راهی که میگم احتمالا توی تمامی زبانهای تحت ویندوز قابل پیاده سازیه .

رویداد های مربوط به ماوس روی فایل فلش رو چک کن .اگر خود کنترل فلش این کارو انجام نمیده براش طراحی کن . کار زیاد سختی نیست(حداقل توی دات نت) . محلی که کلیک میشه رو چک کن . اینطوری میتونی بفهمی که کاربر کجا کلیک کرده . و بقیه ماجرا .............

البته فکر کنم خود adobe (ماکرومدیای مرحوم) برای این کار API در نظر گرفته باشه . 1 سرچ بزن شاید نتیجه بده .