ورود

View Full Version : سوال: add list به فيلد مربوطه

mahdif123
شنبه 07 دی 1387, 08:29 صبح
با سلام

در مورد اضافه كردن يك ليست به ليست ديگر مطالب مفيدي پيدا كردم . اما آنچه كه مدنظر من است اضافه كردن هر مورد انتخابي از ليست كه حاوي يك ركورد خاص خود است به ليست ديگر كه حاوي فيلدهاي مربوط به ليست اول است .

فايل نمونه :

smhnoor
شنبه 07 دی 1387, 09:37 صبح
سلام
اگر منظور شما را اشتباه متوجه نشده باشم كار ساده اي است. به فايلي كه برگرداندم نگاه كنيد.

smhnoor
شنبه 07 دی 1387, 09:42 صبح
فايل اصلاح شده (فراموش كردم در پس قبلي فايل را ضميمه كنم)

mahdif123
شنبه 07 دی 1387, 10:17 صبح
سلام

دوست عزيز از جواب شما سپاسگذارم .
اما منظور من هر كدام از موارد ليست يك يعني a1 نوشته شود در فيلد a ، و a2 نوشته شود در فيلد b و ... .

در حاليكه در برنامه شما اگر مورد دو و سه را به ليست دوم وارد كني در همان فيلد a ركورد اضافه مي شود .

دوستان لطفا راهنمايي فرمائيد .

با تشكر

mahdif123
یک شنبه 08 دی 1387, 10:16 صبح
با سلام

فكر نمي كنم سوال پيچيده اي مطرح كرده باشم كه دوستان نتوانسته باشند جواب دهند .

لطفا راهنمايي فرمائيد .

آقاي مدير به اين تايپيك هم نگاهي بياندازيد .

مهدی قربانی
یک شنبه 08 دی 1387, 11:13 صبح
سلام
چون بنا شده ماهیگیری آموزش داده بشه به همین قدر بسنده می کنم بقیه با خودتون که انشاءالله با سعی تلاش هم به راه حل ایده آل برسید و هم در این زمینه خودکفا بشید .
خوب همونطور که خودتون هم اشاره کردید نمونه های متعددی در زمینه لیست باکس در این سایت قرار گرفته که حداقل 7 تا 8 موردش رو خودم گذاشتم ، شما میتونید با بررسی این نمونه های به اساس بکارگیری لیست باکسها دست پیدا کنید حالا ابزاری لازم دارید که با اون بتونید فرآیند مورد نظرتون رو پیاده کنید البته بسته به نوع فرآیند مورد نظر ، در مورد عملیات مورد نظر شما ابزارهایی مثل توابع حلقه و رکوردست کاربرد داره دقت کنید ،، حلقه برای مثلاً استخراج مقادیر و رکوردست هم برای انتقال اون مقادیر ..... حالا با توجه توضیحات و آدرسهایی که تقدیم شد شما باید با مطالعه توابع حلقه و همینطور رکوردستها که از هر کدوم نمونه های متنوعی در همین بخش در دسترسه به ساختار مورد نیازتون برای انجام فرآیند دست پیدا کنید .
ضمناً هر راهنمایی البته در حد محدود توسط بنده و سایر دوستان به شما قابل ارائه خواهد بود . موفق باشید

مهدی قربانی
سه شنبه 10 دی 1387, 15:51 عصر
سلام
mahdif123 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=61234) عزیز در صورتیکه پیشرفتی حاصل شده مراتب رو اعلام کنید .

mahdif123
چهارشنبه 11 دی 1387, 11:08 صبح
سلام
mahdif123 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=61234) عزیز در صورتیکه پیشرفتی حاصل شده مراتب رو اعلام کنید .

با سلام

با توجه به عنايت شما حتما در اسرع وقت در صورت نتيجه اعلام مي كنم .

با تشكر

mahdif123
یک شنبه 04 اسفند 1387, 07:33 صبح
با سلام

جناب قرباني من در اين مدت به مشكلات عديده اي برخوردم و مقداري كه وقت گذاشتم تا مورد سوالم را برطرف كنم به نتيجه اي كه مي خواستم نرسيدم . اگر امكان دارد لطفي كنيد و نمونه اي بگذاريد يا اگر صلاح ندانستيد راهنماييهاي مفيدي بفرمائيد .

با تشكر

مهدی قربانی
یک شنبه 04 اسفند 1387, 07:42 صبح
سلام
خوب بهتره این نمونه ای که روش کار کردید رو بذارید تا روی مشکلاتش کار بشه .

mahdif123
دوشنبه 05 مرداد 1388, 08:33 صبح
با سلام

از آن موقع تا الان فاصله زيادي شده است خوب ...

دوست عزيز جناب قرباني لطفا نگاهي به ضميمه بياندازيد و راهنماييهاي مفيدي بفرمائيد . اگر به قسمت هايي (كد VBA) كه من كنسل كردم نگاهي بياندازيد از اين ترفند كه هر كدام از چك باكسها دو فيلد يكي براي كليك و ديگري براي ثبت در Text استفاده كرده ام اما اين ترفند براي چك باكس هاي زياد كاربرد ندارد چون حجم فيلدها را زياد مي كند . خوب راه دوم را پيش رفتم كه ...

از توجه و راهنماييهاي شما و دوستان ديگر بسيار استفاده مي كنم .

با تشكر

مهدی قربانی
دوشنبه 05 مرداد 1388, 09:31 صبح
سلام
ممكنه توضيح بيشتري بديد من متوجه اصل منظور شما نشدم ، شما چه عملياتي رو مي خواين اجرا كنيد ؟
در ضمن من هر چي دقت مي كنم ارتباطي بين موضوع اين سئوال آخر شما با موضوع اوليه تاپيك پيدا نمي كنم .

dadsara
دوشنبه 05 مرداد 1388, 14:11 عصر
سلام
اگر منظورتون را درست متوجه شده باشم
این نمونه را ببینید

mahdif123
سه شنبه 06 مرداد 1388, 07:37 صبح
با سلام

جناب قرباني عزيز ببخشيد و از توجه شما ممنونم . چون قبلا حالت add از ليست را سوال كرده بودم و تقريبا اين سوال هم كمي شبيه به آن حالت داشت فكر كردم قبلا به صورت چك باكس را سوال كردم و عجله كردم . تايپيك جديدي (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=170450 )ايجاد كردم لذا اگر صلاح مي دانيد اين مطلب را به آن تايپيك منتقل فرمائيد .
باز هم با عرض شرمندگي عذر من را بپذيريد .

جناب دادسراي عزيز در تايپيك جديد مطالبي را نوشته ام لطفا مشاهده فرمائيد . با تشكر