View Full Version : سوال: نوشتن برنامه تحت شبکه با استفاده از Indy
z_bluestar
شنبه 07 دی 1387, 16:52 عصر
من در حال نوشتن برنامه ای هستم که قرار است از روی یک Server محلی بر روی چندClient اجرا شود. می خوام این برنامه را با استفاده از Indy ها بنویسم ولی چیزی در مورد Indy نمی دونم.
و هر چه در سایت Search می کنم تمام مطالب مربوط به Delphi 7 است و در Delphi 2007 قابل اجرا نیست:ناراحت:
اگه می شه طرز اتصال یک Client رو به برنامه Server با استفاده از Indy رو بگین ؟؟؟؟؟؟:لبخندساده:
ghabil
شنبه 07 دی 1387, 20:12 عصر
چی شد که فکر کردی باید با ایندی بنویسی؟! من بعید میدونم لازم باشه از ایندی استفاده کنی، تو دقیقا بگو پروژت چی هست شاید راه راحتتر و بهتری بود.
Ahmad Chehreghani
یک شنبه 08 دی 1387, 09:38 صبح
توي اين سايت هم لينک دمو هستش هم راهنماي استفاده از کامپوننت ها
http://www.indyproject.org
z_bluestar
یک شنبه 08 دی 1387, 11:55 صبح
قراره با این برنامه چند تا client هم زمان به داده های روی Server دسترسی پیدا کنن و ویرایش انجام بدن.
اول می خواستم برنامه رو بنویسم و رو server قرار بدم و برای هر client یک shortcut قرار بدم ولی بعضی ها می گن ممکنه برنامه هنگام اجرا با مشکل مواجه بشه:ناراحت:
Ahmad Chehreghani
یک شنبه 08 دی 1387, 12:27 عصر
قراره با این برنامه چند تا client هم زمان به داده های روی Server دسترسی پیدا کنن و ویرایش انجام بدن.
اول می خواستم برنامه رو بنویسم و رو server قرار بدم و برای هر client یک shortcut قرار بدم ولی بعضی ها می گن ممکنه برنامه هنگام اجرا با مشکل مواجه بشه:ناراحت:
منظورت از داده هاي روي سرور ، بانک اطلاعاتي هستش؟
z_bluestar
یک شنبه 08 دی 1387, 13:05 عصر
آره یه DataBase Sql server
آیا موقع اتصال همزمان چند کاربر مشکلی پیش نمی یاد در برنامه ؟؟؟؟؟؟؟؟
vcldeveloper
یک شنبه 08 دی 1387, 15:14 عصر
آره یه DataBase Sql server
برای اتصال به MS SQL Server نیاز به Indy ندارید، فقط کافیه کلاینت های شما در ConnectionString خودشان آدرس سرور را وارد کنند.
درباره چگونگی اتصال به MS SQL Server در شبکه، در زیرگروه "بانک های اطلاعاتی در دلفی" تاپیک های مختلفی وجود داره.
آیا موقع اتصال همزمان چند کاربر مشکلی پیش نمی یاد در برنامه ؟
تا منظور از مشکل چی باشه! اگر منظور مشکل برای MS SQL Server هست، نه MS SQL Server برای همین ساخته شده که تعداد زیادی کانکشن همزمان را دریافت و مدیریت کنه. اگر منظور در منطق برنامه خودتان هست، بستگی به برنامه داره، و با تکنیک های مختلف میشه ریسک های ممکن را کاهش داد یا کلا برطرف کرد.
Ahmad Chehreghani
یک شنبه 08 دی 1387, 18:58 عصر
ghabil
چی شد که فکر کردی باید با ایندی بنویسی؟! من بعید میدونم لازم باشه از ایندی استفاده کنی، تو دقیقا بگو پروژت چی هست شاید راه راحتتر و بهتری بود.
از اول اگر مي گفتي چکار مي خواهيد انجام بديد، زودتر به نتيجه مي رسيديد
matinebi
سه شنبه 10 دی 1387, 08:57 صبح
فقط کافیه کلاینت های شما در ConnectionString خودشان آدرس سرور را وارد کنند.??
چطور باید آدرس سرور را وارد کنند
و آیا با این روش زمانی که کلاینتی چیزی ثبت کرد آیا در همان لحظه تغییرات برای سرور و کلاینت های دیگر اعمال میشه (یعنی مثلا گریدی که متصل به بانک هست با حذف فیلدی از آن این حذف برای تمامی کلاینت ها اعمال میشه)
Touska
سه شنبه 10 دی 1387, 14:40 عصر
در رابطه به اتصال به Sql سرور می تونید به روش زیر عمل کنید :
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
ADOConnection1.ConnectionString := 'Server=Hostname;DataBase=DatabaseName';
ADOConnection1.Open('UserName', 'Password');
ADOConnection1.Connected := True;
end;
و Host همان نام سرور SQl و یا IP Address سرور هست.
و در مورد سئوال دوم خیر ، شما می تونید با استفاده از Notification Service در SQl 2005 به بالا این عمل را
انجام دهید (البته با ADo.Net) یا Third Party هایی مثل Dac
این سئوال قبلا جواب داده شده بوده ، لطفا قبل از ثبت سئوال جستجو نمایید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.