ورود

View Full Version : بستن پنجره برنامه تحت dos

parhizkar2000
جمعه 29 آبان 1383, 23:52 عصر
سلام
من تو برنامه ام برای پشتیبان گیری از بانکها اونها رو توسط برنامه Pkzip,Pkunzip فشرده و بازیابی می کنم حالا مشکل اینجاست که پس از فشرده سازی و یا بازیابی پنچره برنامه Pkzip به شکل بدی رو صفحه باقی میمونه . اگه اون رو Hide کنم با عث گرفتن حافظه اضافی میشه چون کاربر ممکنه چند با بک آپ بگیره . چطوری میتونم اون پنجره رو بطور اتوماتیک ببندم . ::نوشتن::

Delphi KDE
شنبه 30 آبان 1383, 02:29 صبح
چرا بجای Pkzip,Pkunzip از کامپوننت های فشرده ساز استفاده نمیکنی که این مشکل رو ندارن و کار باشون خیلی راحته
اگر کمی جستجو کنی کلی کامپوننت مجانی در این زمینه پیدا میکنی
در ضمن در بخش مباحث مربوط به کامپوننت ها و ابزارها توی تپیک های قدیمی یک سری بزن یادمه قبلا دوستان چند تا کامپوننت مجانی برای دانلود گذاشته بودند

mkalone
یک شنبه 01 آذر 1383, 13:57 عصر
<span dir=ltr>از این استفاده کن خودش منتظ میماند و سپس پنجره را می بندد

App:='Unzip.exe -o '+FileListBox.Items.Strings[FileListBox.ItemIndex];
if WinExecAndWait32(App,1) &lt; 0 then ShowMessage('Not ...');
</span>

MiRHaDi
یک شنبه 01 آذر 1383, 19:22 عصر
سلام
اگه تو دلفی داری کار میکنی نیازی به استفاده از PkZip , ... نیست ! مثلا از ZipTv استفاده کن یا کلی ابزار دیگه . یک مشکلی که PKZip داره اینه که فایل بالای 8 کاراکتری بهش نمیتونی بدی و اگه اسم دیتابیست مثلا باشه "My DataBase.mdf " این رو کلا برات خراب میکنه !

حالا بگذریم !‌ میخوای یه برنامه تحت داس رو اجرا کنی و چیزی نمونه ! چند تا راه هست
موقع اجرا اگه از ShelExecuteEx استفاده کنی میتونی بگی که نشونش نده از اول اصلا و بک گراند اجرا شه که حکم همون Hidden بودن رو داره !
اگه میخوای پنجره باز رو ببندی کافیه Handle رو بدست بیازی و بهش WM_Close رو بفرستی (SendMessage)
اینجوری بسته میشه
قربانت
بای