View Full Version : سوال: ایراد در جستجو . لطفا یه نگاه به این برنامه بندازید .
fatimah
شنبه 07 دی 1387, 21:19 عصر
سلام دوستان
اين برنامه ، برنامه اي هست که تقريبا 2 سال پيش به کمک بچه هاي همين تالار کامل شد . من مي خواستم براي اينکه باز يه مروري روي اکسس داشته باشم امتحان کنم ببنيم ميشه اونو به يه برنامه براي سيستم ثبت نام تبديل کرد ؟ البته در نظر گرفتم که خيلي سيستم پيشرفته نباشه و فرض کنيم ثبت نام براي جايي که چند تا کلاس توي روزهاي مختلف رو داره مثلا يه ؟آموزشگاه کوچيک . البته به يه جاهايي رسوندمش ولي چند تا اشکال برام پيش اومد . هر کار کردم نشد حلش کنم . اميدوارم که بتونيد کمکم کنيد .
1 . قسمت ثبت اطلاعات کارآموزان : اگه کد يک کارآموز تکراري وارد بشه ميره توي قسمت debuge . چرا ؟
2 . چرا هر چقدر که جستجو هم براي مربيان و هم کارآموزان ايجاد مي کنم که هر بار بر حسب يکي از فيلدها يا چند تاش انجام بشه پيچيده از آب
در مياد ؟
amirzazadeh
یک شنبه 08 دی 1387, 08:30 صبح
سلام دوستان
اين برنامه ، برنامه اي هست که تقريبا 2 سال پيش به کمک بچه هاي همين تالار کامل شد . من مي خواستم براي اينکه باز يه مروري روي اکسس داشته باشم امتحان کنم ببنيم ميشه اونو به يه برنامه براي سيستم ثبت نام تبديل کرد ؟ البته در نظر گرفتم که خيلي سيستم پيشرفته نباشه و فرض کنيم ثبت نام براي جايي که چند تا کلاس توي روزهاي مختلف رو داره مثلا يه ؟آموزشگاه کوچيک . البته به يه جاهايي رسوندمش ولي چند تا اشکال برام پيش اومد . هر کار کردم نشد حلش کنم . اميدوارم که بتونيد کمکم کنيد .
1 . قسمت ثبت اطلاعات کارآموزان : اگه کد يک کارآموز تکراري وارد بشه ميره توي قسمت debuge . چرا ؟
2 . چرا هر چقدر که جستجو هم براي مربيان و هم کارآموزان ايجاد مي کنم که هر بار بر حسب يکي از فيلدها يا چند تاش انجام بشه پيچيده از آب
در مياد ؟
دوست عزيز فايل ضميمه شما فقط يك DLL توش هست .شايد هم من نتونستم بازش كنم .
fatimah
سه شنبه 10 دی 1387, 23:31 عصر
سلام
شرمنده . ایراد از کار من بود که چک نکردم ببینم زیپ درست انجام شده یا نه . فایل درستش رو گذاشتم . اگه میشه یه نگاه بهش بندازید . ممنون میشم ..
nabeel
چهارشنبه 11 دی 1387, 23:38 عصر
سلام
جدولی با اسم List_Books کجاس ؟
من هنوز نفهمیدم که شما چرا در هنگام ذخیره اطلاعات بین رکوردها حرکت میکنید ( یا میکردن ) . اون قسمتها رو حذف کنید . با اینکار مشکل اولتون حل میشه .
در رابطه با مشکل دومتون :
سئوال واضح تر پرسیده بشه . اگه درست متوجه شده باشم , پس از تعیین تکلیف وجود جدول List_Books اون مشکل هم صد در صد حل میشه .
موفق باشی
fatimah
یک شنبه 15 دی 1387, 13:24 عصر
سلام دوست عزیز
به جای List_Books باید اسم جدول رو List_Karamuz گذاشت
من اسم این جدول رو متاسفانه وسطای کار عوض کردم . تا اونجا که تونستن اصلاحش کردم ولی شاید هنوز بعضی جاها این اسم باقی مونده لطبا اگه جایی دیدیدش بگید کجاست تا درستش کنم
در مورد مشکل دوم فکر نمی کنم به این موضوع ربط داشته باشه چون وقتی Query رو درست می کنم میگه Query Is Complex . نمی دونم چرا ؟آیا اشکال از Query منه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . آخه بدجوری توی این قسمتش موندم و جستجو اصلی ترین قسمت این برنامه محسوب میشه . منتظر راهنمایی هاتون هستم
nabeel
یک شنبه 15 دی 1387, 18:41 عصر
سلام
کاربر گرامی
در فرم frm_Karamuz_List در داخل باکسهای مرتبط با جستجو , ملاحظه بفرمایید . List_Books همچنان در اونجا مونده ( حالا بگذریم که شما در تاپیک بعدی اعلام فرمودید که باید نام اون عوض بشه !! )
پس این نقص پابرجاست .
در خصوص مشکل دوم که خطای Query هستش . شما در سئوالتون تنها اشاره به مبحث جستجو کرده بودید و بنده هم به دنبال حل مشکل در داخل Query هایی بودم که حداقل اشاره کوتاهی به ماهیت Search اونها شده بود نه Query با نام qur_Stu ( البته احتمالاً این Query مد نظرتون بوده !؟ )
پس ببینید برای اینکه مشکل خود تو زودتر حل بشه و وقت بقیه دوستان هم زیاد گرفته نشه و احتمالاً سر کار نردن موارد زیر رو رعایت کنید :
- دقیقاً به محل خطا و یا آبجکتی که خطا در داخل اون وجود داره اشاره کنید ( اسم آبجکت به طور مثال در مورد شما qur_Stu , البته شاید این باشه !! من که توی همین هم مشکل دیدم , آخه میدونی که هر دم از این باغ بری میرسد ... )
- فایل رو جهت حل مشکل روی سایت قرار بیدد نه اینکه طرف بخواد ببینه که چی به چیه و کی به کیه ( قایم موشک بازی نکنیم )
- فایلی رو که میفرستید اول یه نگاهی بهش بندازید بعد بفرستیدش
سئوال 1 : frm_Book_List کجاست ( حال گشتن به دنبال بقیه گمشده ها رو ندارم ! )
سئوال 2 : خداییش تا حالا اصلا فایل رو باز کردی یا از این دست گرفتی و از اون دستی گذاشتی رو سایت
سئوال 3 : خداییش سر کار نذاشتی ملتو
موفق باشی
fatimah
چهارشنبه 18 دی 1387, 10:54 صبح
دوست عزیز از راهنمایی هاتون ممنونم . ولی من قصد سر کار گذاشتن کسی رو نداشتم . اشکالی بود که برام پیش اومده بود فکر هم نمی کنم به بزرگی ای باشه که شما توی تاپیکتون اعلام کردید .
در خصوص سئوال 2 شما باید بگم که می تویند با کمی جستجو توی تاپیکهای همین تالار (البته اگه حالش رو دارید ) به این نتیجه برسید که این برنامه قبلا (توسط خود من) و کمک چند تا از بچه های همین تالار برای کتابخونه نوشته شده بود . به این دلیل که قصد تغییرش برای یه سیستم ثبت نام رو داشتم مجبور به تغییراتی رو اون شدم و اسم یکی دو تا از جداول و فرمها عوض شد . اگه می بینید چیزی به قول خودتون گم شده !!! دلیل بر تغییر نامش هست نه گم شدنش .
از اینکه احتمالا وقت دوستان و به قول شما ، ملت رو گرفتم معذرت می خوام
بای
yalda32
دوشنبه 23 فروردین 1389, 19:12 عصر
من می خواستم نحوه جستجو که از طریق کامبو گذاشتید رو بهم بگید قبلا از کمکتون متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.