ورود

View Full Version : is FoxPro allive yet ?

MiRHaDi
یک شنبه 01 آذر 1383, 21:26 عصر
سلام
آیا هنوز در زندگی واقعی از FoxPro استفاده میشه ؟
کجاها ؟
پروژه هاشو چند مینویسند ؟
بای

binyaz2003
یک شنبه 01 آذر 1383, 22:39 عصر
با سلام
عجبی سری به اینجا زدین؟
از فاکس داس که تو هنرستانها استفاده میشه اما از ویژوالش اکثر بچه های این قسمت استفاده و برنامه می نویسند و می فروشند :sunglass:
یک سوال : براتون عجیبه که با فاکس برنامه بنویسن و بفروشند؟اگر جوابتون مثبت یک چرخی تو مطالب پست شده انجام بدین :wink:

kia1349
دوشنبه 02 آذر 1383, 10:11 صبح
long life foxpro

rezamim
دوشنبه 02 آذر 1383, 14:22 عصر
برای من خیلی جالبه که کسانی که برنامه های بانک اطلاعاتی رو با زبانهای دیگری مینویسند به فاکس کارها ایراد میگیرند . این افراد که متاسفانه خیلی هم ادعا دارند بهتر است به جای استفاده از بی اطلاعی ملت ایران که فقط فکر میکنند برنامه باید به زبانهای دلفی یا سی باشد اگر میتوانند بنشینند و به جای ساختن نرم افزارهای بانک اطلاعاتی نرم افزارهایی مثل اتوکد یا فتوشاپ یا . . . را بسازند . یا شاید اطلاعاتشان فقط در حد بانک اطلاعاتی ساختن است ؟
در سایر کشورهای پیشرفته تنها جواب دادن برنامه به خواست آنها و پشتیبانی خوب مهم است نه زبان برنامه نویسی.
همانطور که اکثر ما میبینیم این افراد تنها پول درآوردن برایشان مهم است نه انجام کار خوب و رضایت مشتریان . از نمونه های آنهم میتوان به نرم افزارهای حسابداری که با زبانهای قدرتمند سی و دلفی تهیه شده و چند تا از آنها بر روی یک سی دی به قیمت 400 تومان رایت میشود اشاره کرد. این نرم افزارها نه پشتیبانی دارند و نه ارزش کاری و تنها وقت مشتریان را ( که البته و متاسفانه از قشر بی اطلاع جامعه هستند ) هدر میدهد.
دوست دارم از نظر سایر عزیزان نیز مطلع شوم . شاید هم من اشتباه میکنم؟

ALI RAFFIE
سه شنبه 03 آذر 1383, 16:55 عصر
کاملا موافقم البته تا فرهنگ کپی رایت تو جامعه ما رعایت نشه و ضمانت اجرایی برای قانون های فعلی وجود نداشته باشه متاسفانه از نرم افزار به صورت یک صنعت تولیدی با بازدهی بیش از 70 درصد سود محروم خواهیم بود و شاهد کارهای قوی و بزرگ نخواهیم بود.

س.حمیدیانفر
چهارشنبه 04 آذر 1383, 07:40 صبح
سلام

این افراد که متاسفانه خیلی هم ادعا دارند بهتر است به جای استفاده از بی اطلاعی ملت ایران که فقط فکر میکنند برنامه باید به زبانهای دلفی یا سی باشد اگر میتوانند بنشینند و به جای ساختن نرم افزارهای بانک اطلاعاتی نرم افزارهایی مثل اتوکد یا فتوشاپ یا . . . را بسازند . یا شاید اطلاعاتشان فقط در حد بانک اطلاعاتی ساختن است ؟

:تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق:
:flower: :flower: :flower: :flower:
واقعا همینطوره

kia1349
پنج شنبه 05 آذر 1383, 19:02 عصر
جون کلام رو گفتید

binyaz2003
سه شنبه 10 آذر 1383, 20:21 عصر
یک نگاهی به این سایت بندازین
http://www.erw.com
و این قسمت خیلی جالبه
http://www.erw.com/html/used_by_dod.html