ورود

View Full Version : سوال: پروژه پایانی

fsima
یک شنبه 08 دی 1387, 19:52 عصر
سلام
این ترم پروژه پایانی دارم(کارشناسی) قبلا با سی شارپ و وبی کار کردم و چند وقته که خیلی دوست دارم یه بازی کامپیوتری بسازم حتی اگه خیلی ساده باشه
خیلی در موردش چیزی نمی دونم اما می دونم که به سا دگی طراحی سایت نیست به نظرتون از پسش بر میام؟
یا بی خیالش بشم؟

Felony
یک شنبه 08 دی 1387, 20:13 عصر
بازی در چه حدی میخوای بسازی ؟ 2 بعدی ؟ 3 بعدی ؟ هوشش چطور باشه ؟ اصلا چه نوعی باشه ؟

منظورت از ساده چیه ؟ شاید بتونی با خود VB بنویسی .

fsima
دوشنبه 09 دی 1387, 07:36 صبح
میخوام 3بعدی باشه منظورم از ساده این نیست که چیزی باشه که فقط در حد یه پروژه پایانی باشه
اما برای شروع به جوانب ساده اش فکر میکنم

#target
دوشنبه 30 دی 1387, 18:06 عصر
باید از ++C و کتابخانه های DirectX SDK استفاده کنی . می تونی صحنه ها رو با نرم افزار های سه بعدی ساز بسازی و سپس اونها رو به کد های دایرکت ایکس با پسوند .x ( با نرم افزار های مخصوص )تبدیل کنید و ...

kochol
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 17:19 عصر
سلام
اگه یه 4 تا 5 ماه وقت آزاد داری و حوصله برنامه نویسی 12 ساعت در روز رو داری این پروژه رو بردار چون گیم خیلی سختتر از اون چیزیه که بتونی فکرشو بکنی

اگر که نوع بازی رو هم بگی بیشتر می تونم کمکت کنم

البته با #c هم می تونی بسازی ولی من نمیدونم که xna چه طوریه ولی می تونی از managed directx استفاده کنی البته سرعت ++C رو بهت نمیده ولی خوب بدم نیست من بهت پیشنهاد می کنم از directx استفاده کنی چون کتابخانه های کمکی داره و می تونه کارت رو هم راحت تر کنه.

البته استفاده از موتور های اماده هم ایده خوبیه
http://ogre3d.org
این موتور خوبیه و پورت دات نت هم داره البته فقط کارهای گرافیکی رو برات انجام میده

seyedVB
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 17:14 عصر
سرعت Managed از C بیشتره .

kochol
یک شنبه 06 بهمن 1387, 10:08 صبح
سلام
رو چه حسابی این حرفو میزنی

من خودم یه برنامه با سی شارپ نوشتم پردازش تصویر بود بیست دقیقه طول می کشید حساب کنه همونه بوردم تو سی 20 دقیقه شد 8 ثانیه.

shante
دوشنبه 12 اسفند 1387, 21:49 عصر
سلام من می خوام برا پروژه پایانی کارشناسی طراحی یک بازی رو بردارم البته با فلش تازه کار هم هستم و به نظرتون با فلش هم باید 4-5 ماه روزی 12 ساعت وقت گذاشت؟

kochol
سه شنبه 13 اسفند 1387, 15:50 عصر
سلام
با فلش رو من نمیدونم ولی فکر کنم کدهاتون زیاد می شه

littledemon
دوشنبه 26 اسفند 1387, 11:54 صبح
آقای kochol :
یه سوال ؟ شما به ایشون گفتی C++ سرعتش از managed بیشتره و میشه تفاوت رو تقریبا به صورت وحشتناک بیان کرد با اون پروژه که گفتید !
حالا یه چیزی من راستش اصولی چیزی یاد نگرفتم تو این مایه ها ! وقتی میگید C++ یعنی اگه کدمون رو هم با VC++ بنویسیم باز NAtive هست یا دیگه managed میشه اون موقع ؟ من راستش دنبال برنامه نویسی 2d قدرتمند هستم با یه چیزی مثل c++ که managed نباشه ولی نمی دونم از چی شروع کنم...تو یه مدت کوتاه خیلی از چیزا رو با هم قاطی کرد م...یه مدت هم بیکار بودم الان قاط زدم ...یکم اطلاعات صحیح و پایه میخوام

kochol
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 21:37 عصر
سلام
بله استفاده از ++VC هم native است و کامپایلر خیلی خوبی هم هست اما ++VC می تونه هم نیتیو و هم managed برنامه بسازه که کاملا دست برنامه نویس است
من پیشنهاد می کنم از ++VC استفاده کنید مخصوصا نسخه 2005 یا 2008 با سرویس پک 1