View Full Version : مشکل با گزارشگیری و sqlexpress
msh_gold
سه شنبه 10 دی 1387, 06:11 صبح
با سلام
دوست عزیز آقا مصطفی من متاسفانه دیشب نتونستم این تاپیک رو بزنم لطف کنید دستورات درست وصل شدن به بانک برای crystallreport رو بگید.با تشکر
MORTEZA66
جمعه 13 دی 1387, 11:27 صبح
سلام دوست من ببخشيد كه من يه كم خيلي delay دارم دست خودم نيست اينجا تو مشهد واقعا بدجوري اوضاع ادم شلوغ پلوغ ميشه!
اولا من مرتضي هستم!
دوما استاندارد اين هست كه براي كار با برنامه sql server يه فرم ورود مثل زير داشته باشي البته تو هر جور كه دوست داري هم ميتوني با برنامه ات كار كني و به من ربطي نداره!
MORTEZA66
جمعه 13 دی 1387, 12:14 عصر
اين اطلاعات رو ميگيري و يه كانكشن ايجاد و اون رو اينطوري باز ميكني
If con1.State = ConnectionState.Open Then
con1.Close()
End If
con1.ConnectionString = "Data Source=" + ServerNameCMB.Text.Trim + ";Initial Catalog=" + DbNameCMB.Text.Trim + ";Persist Security Info=True;User ID=" + UserNametxt.Text.Trim + ";Password=" + Passtxt.Text.Trim
con1.Open()
con1 رو ميتوني در يه ماژول تعريف كني تا اگه فروم ورودت جداست بتوني از اون توي همه فرم ها استفاده كني مثل زير
Public con1 As New SqlClient.SqlConnection
البته يه نكته اينكه اين كانكشن استرينگ براي كار با اشياي غير ole هست مثل آداپترها ولي براي كار با اشياي ole مثل ado بايد از كانكشن زير استفاده كنيد
ado1.ConnectionString = "Provider=SQLNCLI.1;Data Source=" + s_server + ";Password=" + S_pass + ";User ID=" + S_username + ";Initial Catalog=" + s_database
اين از وصل شدن به sql server براي نمايش كادر لوگين كدهاي قبلي كه خودم گفتم رو بزارين ببينم چي گفتم!ويا كدهاي خودتون رو بذاريد
و يه نكته ديگه آيا شما كاربري با مجوزهاي مناسب در sql ايجاد كرده ايد؟ به قسمت كاربران ديتابيس تون بريد و ببنيد كاربر كه ايجاد كردين همه مجوزهاي لازم رو داره يا نه؟ چون در كريستال با ظاهر شدن كادر لوگين بايد با وارد كردن userو pass گزارش نمايش داده بشه
msh_gold
شنبه 14 دی 1387, 09:24 صبح
با سلام
آقا مرتضی خواهش می کنم. شرمنده باید منو ببخشید اشتباه شده بود.من توی فرم اولیه که برای واردن کردن پسورد و نام کاربری است. توی لودش connection string رو مقدار دهی می کنم. برنامه من تحت شبکه نیست و لوکال است.اگه بخوام یه فرم ورود مثل فرم شما داشته باشم. یعنی کاربر هر وقت که بخواد وارد برنامه بشه باید نام سرور و دیتابس رو وارد کنه یا نه؟
من تئی فرم لوگینم فقط پسورد و یوزر کاربر رو چک می کنم.
MORTEZA66
چهارشنبه 18 دی 1387, 23:25 عصر
سلام دوست من
خوب مشكلي نيست من فقط به عنوان نمونه گفتم مي تونه وارد نكنه چون نام ديتابيس دست خودته و هميشه ثابته
و نام سرور هم دوحالت كلي داره(البته مي تونه از اين دو حالت هم خارج باشه)
1-اگهsqlexpress نصب باشه نام سرور نام كامپيوتر + \SQL EXPRESS است كه مي توني هميشه همين روبدي
2- اگه SQLنسخه هاي ديگه نصب باشه و روي پيش فرض نصب كرده باشند فقط نام كامپيوتر هست
****نام سرور رو مي توني بدست بياري بوسيله شي SQL DMO و 4 خط كدنويسي كدهاش رو هم دارم ولي نذاشتم چون مطمئن نبودم درست كار مي كنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.