ورود

View Full Version : خبر: برگزاری دومین همایش ملی صادرات نرم افزار ایران

amin_alexi
سه شنبه 10 دی 1387, 16:35 عصر
سلام
امروز در مرکز همایشهای صدا و سیما (سالن خواجه نصیر) سمینار دومین همایش ملی صادرات نرم افزار ایران بر گزار شد !:گیج: (با حضور جمعی از بزرگان ! دبیر کل کنفدراسیون صادرات ، رئیس بانک توسعه صادرات ، ریاست اتاق بازرگانی توسعه و معادن ، مسئول بخش وزارت فرهنگ و ارشاد بخش فناوری اطلاعات !!! ، و چند تا از معاونان وزرا و معاونین بخشهای دیگه ... )
که قرار بود در مورد فرصتها و چالشها صحبت بشه ! که من فقط صحبت از چالش شنیدم !!!
جای همه دوستان خالی بود !!!
جالب بود !!! :چشمک:
(آخه در عین عصبانیت:عصبانی: می خندیدم :لبخند: )
ابتدا جناب آقای حاجی آقا حیدری (بخش تفسیر خبر شبکه 2 ساعت 22:30) جلسه رو شروع کردند !! در صحبت های ابتدایی یه جمله خوب گفتند "کم حجم ترین و پر بازده ترین صنعت دنیا !!"
و بعد از معرفی جناب حسینی دبیر همایش صحبت کردند !!ایشون هم حرف جالبی که به موضوع جلسه بخوره ارائه ندادند ! (بعضی وقتا سمینار شک می کردم کجا اومدم !!:گیج:)
در ادامه آقای دکتر غضنفری صحبتها و آمارهای جالبی ارایه دادند !
440میلیارد دلار سهم تجارت جهانی نرم افزار
که هند 50 میلیارد دلار !! معادل کل واردات ایران در تمام زمینه ها !!!! :گیج:
مالزی 300 میلون دلار (معادل فروش فرش ایران !)
و پیشبینی میشه که ایران تا پایان سال 87 (پیش بینی میشه :لبخند:) بین 50 تا 60 میلیون دلار !!!
که بازارهای هدف ایران اکثرا کشورهای افغانستان و تاجیکستان ،(هم زبونهای خودمون !!) امارات ، کانادا ، آلمان ،دومنیکن ، مکزیک ، ازبکستان و زیمباوه بودند !!!
در ادامه به برخی شرکتها جوایز صادراتی اعطلا شد (که آخر جلسه خیلی از شرکتها شاکی بودند که چرا ما رو هم که صادرات داشتیم تو لیست 8% جایزه و معافیت مالیاتی نیاوردین !!!)
که بعضی از این شرکتها به قرار زیر بودند !!
سیستم تجارت مهر، بینه افزار بهکو ، به پردازجهان، پرداز نرم افزار البرز ، مهر ارقام رایانه ، مهندسی سام ، و (یعضی ها رو هم یادم نیست !!) ...
بعد یه پذیرایی کردند (چای و شیرینی و میوه و ... :تشویق: که این قسمت از بهترین قسمتها بود! منم که اصلا شکمو نیستم !!! )
در ادامه صحبتهای آقای عیسی پور که گفتند قراره ا تکثیرهای غیر مجاز بیشتر جلوگیری بشه ... به نهادهای دولتب ابلاغ شده (قراره قانون بشه) که نرم افزار قفل شکسته رو استفاده نکنن (در کلیه بخشهای دولتی !!!)
و قراره که امروز به عنوان روز فناوری اطلاعات نام گذاری بشه !!!:متفکر:
کسانی که کار تکثیر CD در تیراژ بالا دارن تنها فرم افزارهایی که مجوز دارن دو ثبت شدن رو تکثیر کنن (قراره قانون بشه :لبخند:) !!!
خلاصه خیلی حرف !! و صحبت !! و سخنرانی !! که اگه 10% عمل بشه .... :ناراحت: که نمیشه !!!!
رئیس بانک توسعه صادرات صحبت کرد و گفت ما کلی می خوایم وام بدیم و پارسال هم کلی بودجه داشتیم و داریم :لبخند: ولی خیلی متقاضی نداریم !!!
از جمله وام برای خرید نرم افزار ، وام به شرکتهای خارجی برای خرید و قرارداد با شرکتهای خارجی !!! :متعجب: و ...
(بمیرم واسه اونهایی که کنارم نشسته بودند و کلی بابت سخت گیری و وثیقه خواستن شاکی بودند !!!! که گفتن از وام و منصرف شدن !!! :لبخند:)
خلاصه یه عده خیلی صحبت کردند !!! (ای کاش 10% صحبتها با موضوع جلسه هماهنگ بود فقط 10% :ناراحت: و ای کاش به اون 10% وعده وعید عمل بشه :تشویق:)
آخرین بخش که باید به جای 1 ساعت 10 ساعت به اون بخش اختصاص میدادن جالب بود !!!
پنل تخصصی ... که قرار بود یه مباحثه و تعامل بین دعوت شدگان با مسوولین باشه !
که 7 الی 8 نفر از همونها که نام بردم نشستن روبرو که جواب سوالها رو بدن در اون وقت کم !!!
(البته قرار شد در یک فرصت 4 ساعته همه بیان و یه روز دیگه به همه سوالها جواب بدن !!)
که تو همون یک ساعت هم به همه سوالها سر بالا جواب دادن و من که چیزی نفهمیدم که اون بنده خدایی که جواب می داد کدوم سوال رو جواب می داد !!!؟؟ :لبخند:
در اینجا بود که یک سری از اساتید از بین جمعیت مثل جناب آقای دکتر سیاوش کاویانی (استاد دانشگاه و رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی سازه های اطلاعاتی رسا حرفهای جالبی در 2،3 دقیقه زدند و چیزای جالبی در مورد وام و تخفیف مالیاتی گفتند ... :تشویق: و 2 ،3 نفر دیگه از عزیزان که اسم انها یادم نیست و سوالهای این بنده خداها ناقص و .... جواب داده شد !!!)
در آخر هم جای همه خالی که یک نهار مفصل دادند :لبخند: !!!

این رو نوشتم تا به کسایی که نیومده بودند یک اطلاع رسانی کرده باشم (هر چند ناقص و کم :بامزه::چشمک: )

پا ورقی : خدایی خودم نفهمیدم از کجا و توسط کی به این سمینار دعوت شدم ... فقط یه Mail اومد که منم گفتم میام ! :لبخند:

به امید روزی که یک سهم در خور نام کشورمون در تجارت جهانی نرم افزار داشته باشیم :لبخندساده: