View Full Version : پیش بسوی الکامپ 2005
binyaz2003
چهارشنبه 04 آذر 1383, 17:36 عصر
با سلام
نظرتون راجع به معرفی ویژوال فاکس و امکاناتش در نمایشگاه سال آینده چیه؟
یک غرفه (اگر) بگیریم به اینصورت که تمام بچه های اینجا که برنامه هایی نوشتن با ویژوال فاکس برای نمایش و تبلیغ و فروش بیارن اونجا و در همین حین هم امکانات و تواناییهای اون رو نشان بدیم ؟
یعنی با یک تیر 2 نشان بزنیم معرفی و تبلیغات برنامه ها و یا حتی فروش اونها و دیگه اینکه معرفی فاکس و امکانات یا ابزارهای جانبیش مثل AFP یا ....
binyaz2003
شنبه 07 آذر 1383, 09:39 صبح
بابا چقدر خوش خیالم من!
خوب حداقل بگین بیراه میگی ! یک چیزی بگین دیگه
rezamim
یک شنبه 08 آذر 1383, 10:55 صبح
بی نیاز عزیز
باید یکنفر پیدا بشه که مدیریت کار رو بر عهده بگیره و یکسری برنامه ها رو اعلام کنه و بعد بقیه ببینند آیا حضورشون مفید هست ( به هر عنوان چه فایده مالی و چه فایده معنوی )
مثلا اینکه جنابعالی که این موضوع رو عنوان کرده اید باید بفرماپپد که مثلا قیمت یک غرفه 10 متری برای یک هفته یک میلیون تومان هست و سایر هزینه ها هم تقریبا 500 هزارتومان و بنابراین تنها به مثلا 5 نفر میشه اختصاص داده بشه و مثلا نفرات دیگه اگر بخواهند برنامه هاشون معرفی بشه باید X% از هزینه رو بدن و . . .
و بعد بفرمایید که چون زمان ثبت نام برای غرفه تا مثلا 20/12/83 هست کسانی که مایل هستند تا 1/12/83 اعلام آمادگی کنند و . . .
البته این نظر من هست و فکر میکنم از اینکه شما فقط بگید خوبه که شرکت کنیم یا نه شاید کسی چون نمیدونه چی به چی هست علاقه ای نشون نده.
rezamim
یک شنبه 08 آذر 1383, 10:59 صبح
ببخشید
البته به این شکل اگه اعلام بشه من خوشحال میشم که شرکت کنم . ( البته یکبار به شکل دیگری در یک نمایشگاهی شرکت کردم که بهتره نگم چه ها دیدم و چه ها برسرم آمد )
ولی آدمی عبرت ناپذیر است ! :wink:
binyaz2003
یک شنبه 08 آذر 1383, 18:05 عصر
سلام
راستش من تجربه شما رو ندارم اما می دونم این کار به نفع همه هست چرا که تا بقیه ندونن ویژوال فاکس اصلا چی هست نمیشه کار کرد!
مثلا من میرم جایی که برنامه ای رو قبول کنم اما اولین سوالشون اینه که حالا با چی می نویسی مثلا دلفی و وقتی می گی با فاکس همچین نگات می کنن که انگار چمیدونم
خلاصه من تجربه شما رو ندارم اما این قسمت اقتصادیشم خیلی بدرد می خوره و می تونه برای همه خوب باشه حالا اگر شما اطلاعات بیشتری دارین لطف کنید ممنون میشم
نیت اصلی من همون معرفی زبان هست واگر نه باید بارمونو از در خانه فاکس جمع کنیم و پهن کنیم جلو یکی دیگه
binyaz2003
دوشنبه 09 آذر 1383, 09:19 صبح
سلام
اینطوری که من نگاه کردم نرخ امسالشون برای یک غرف 12 متری با امکانات حدود 360.000 در می آد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.