ورود

View Full Version : sql (import

qazwsxedc
چهارشنبه 04 آذر 1383, 17:49 عصر
با سلام

اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنیدمن کی خوام برای import کردن در بانکها

محدودیت بزارم یعنی اینکه با pass ,user بشه چیزی رو import کرد اما بدون

دانستن user , pass امکان import وجود نداشته باشه البته داخل خود برگه

های import دیدم که با زدن یک تیک user ,pass ازم خواست اما خوب با زدن

تیک قبلی هر کسی می تونه اونو کبه حالت اول بر گردونه و دیگه user , pass

نده اگه می شه لطفا مشکل منو حل کنید ::نوشتن::

AminSobati
پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:51 عصر
دوست عزیزم،
هیچ کس بدون داشتن username و password نمیتونه اطلاعات رو import یا export کنه. چون باید اجازه خواندن اطلاعات از Source و نوشتنش در Destination رو داشته باشین. این کار تنها با داشتن username و password میسر میشه. در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدین.
موفق باشید

qazwsxedc
شنبه 07 آذر 1383, 18:37 عصر
با سلام
ببینید من در پنجره ی dts import/export wizard بعد از next در صفحه بعدی دو تا گزینه دارم که بطور پیش فرض بدون اینکه pass بخواد می شه import کرد اما با فعال کردن گزینه دوم ازم user , pass می گیره اما من می خوام طوری بشه که دیگه به طور پیش فرض user , pass بخواد و دیگه اصلا گزینه اول فعال نشه :flower:

AminSobati
شنبه 07 آذر 1383, 19:41 عصر
:D حالا متوجه منظور شما شدم!
وقتی که Use Windows Authentication رو انتخاب میکنین، به این معنی نیست که Security دور زده میشه و کنترل صورت نمیگیره. بلکه این گزینه یعنی با اختیارات همین کسی که الان در ویندوز لاگین کرده به SQL Server وصل بشین و کار انجام بدین (خواندن یا نوشتن). لذا اگر برای کسی که الان لاگین کرده، در SQL Server لاگین نساخته باشین، اون نمیتونه کاری انجام بده.
چون همیشه شما به عنوان Admin به ویندوز خودتون لاگین میکنین و در موقع نصب SQL Server، به صورت اتوماتیک یک لاگین در SQL Server برای admin ساخته میشه، شما هر کاری در این Wizard میتونین انجام بدین.
اما گزینه دوم Use SQL Server Authentication یعنی مهم نیست چه کسی در ویندوز لاگین کرده، بلکه باید جداگانه username و password بده و از لاگینی که در SQL Server براش ساختین استفاده کنه.
نمیدونم در مورد Security در SQL Server چقدر اطلاع دارید، اما دو نوع لاگین برای کاربرها میشه ساخت که هر کدوم از یکی از دو Option ذکر شده میتونن استفاده کنن.
نتیجه کلی اینکه: برای کاربرها با احتیاط لاگین بسازین و از Windows Authentication استفاده نکنین، بلکه با استفاده از SQL Server Authentication همه رو مجبور کنین username و password بدن (میتونین لاگین ویندوز اونها رو در SQL Server حذف کنین)

qazwsxedc
شنبه 07 آذر 1383, 19:49 عصر
سلام
خوب متوجه نشدم یکممممممممممممم بیشتر توضیح بدین ببخشیدا :sorry:
مبینا

AminSobati
شنبه 07 آذر 1383, 21:52 عصر
سلام،
من احساس میکنم مشکل شما در اینه که مکانیزم Security در SQL Server براتون یک مقدار نا آشناست. برای درک بهتر از Windows/SQL Authentication این قسمت رو مطالعه بفرمایید:

BOL > Administrating SQL Server > Managing Security > Security Levels > Authentication Modes

qazwsxedc
یک شنبه 08 آذر 1383, 09:11 صبح
نتیجه کلی اینکه: برای کاربرها با احتیاط لاگین بسازین و از Windows Authentication استفاده نکنین، بلکه با استفاده از SQL Server Authentication همه رو مجبور کنین username و password بدن (میتونین لاگین ویندوز اونها رو در SQL Server حذف کنین)

چطوری اینکار و انجام بدم ((میتونین لاگین ویندوز اونها رو در SQL Server حذف کنین))چطوری
:thnx: :thnx: :thnx:

AminSobati
یک شنبه 08 آذر 1383, 22:14 عصر
در Enterprise Manager، در قسمت Security > Logins

qazwsxedc
دوشنبه 09 آذر 1383, 18:30 عصر
با سلام
ببخشید دوباره مزاحمتون شدم
یعنی با انتخاب این گزینه sql server authentication ودادن password دیگه هیچ کس غیر از خودم نمی تونه import کنه یا نه حتی نمی تونه وارد sql بشه چون من فقط می خوام برای import کردن محدودیت بزارم
با تشکر مبینا :thnx: :thnx: :thnx: :thnx:

qazwsxedc
دوشنبه 09 آذر 1383, 18:36 عصر
:thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :flower: :flower: :flower: :flower:

AminSobati
دوشنبه 09 آذر 1383, 20:14 عصر
Import کردن یعنی خواندن اطلاعات از جایی و نوشتن به دیتابیس جاری. اگر کاربر اجازه SELECT در مبدا رو نداشته باشه، پس از اونجا Import نمیتونه انجام بده. یا ممکنه اجازه SELECT در مبدا رو داشته باشه ولی اجازه INSERT در مقصد رو نداشته باشه. در این حالت باز هم امکان Import وجود نخواهد داشت.
شما باید برای کاربرهاتون، لاگین با سطح دسترسی صحیح و مناسب درست کنین تا در مورد Import و Export خیالتون راحت باشه(لطفا در مورد Security یک مقدار مطالعه بفرمایید، چیز پیچیده ای نیست اصلا)