View Full Version : سوال: ارتباط دو سیستم در دو منطقه شهر
H.Abid
چهارشنبه 11 دی 1387, 09:46 صبح
چگونه میتوان دو سیستم را در دو منطقه شهر به طور دائم و با کمترین هزینه به هم متصل کرد (برای ایجاد بانک اطلاعاتی متمرکز ):متفکر:
raravaice
چهارشنبه 11 دی 1387, 10:05 صبح
wimax or interanet
online_mansoor2007
چهارشنبه 11 دی 1387, 12:57 عصر
wimax or interanet
wimax ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
raravaice
چهارشنبه 11 دی 1387, 13:07 عصر
بله! wimax !
چیز عجیبیه؟
http://www.wimax.com/education/wimax/antennas
online_mansoor2007
چهارشنبه 11 دی 1387, 19:32 عصر
بله! wimax !
چيز عجيبيه؟
http://www.wimax.com/education/wimax/antennas
سلام
بله دوست عزيز خيلي هم عجيب فرموديد !!! اگر يک مقدار در مورد تکنولوژي وايمکس مطالعه فرموده بوديد هيچ وقت يه همچين پيشنهادي رو نمي داديد . دوست عزيز اولاً wimax براي ارتباط هاي 360 درجه و PTMP استفاده ميشه نه براي يک ارتباط PTP !!!! دوماً هزينه تجهيزان وايمکس خيلي زياده و ارزون نيست و ضمناً نياز به مجوز هاي خاص داره که نميدن به اين راحتي . سوماً معلوم هست که خودتون هم اين صفحه اي که لينکش رو داديد خوب مطالعه نفرموديد . چون زياد ربطي به تکنولوژي وايمکس نداشت ! بيشتر در مورد آنتن هاي وايمکس توضيح داده بود و اين رو هم در نظر داشته باشيد که از وايمکس براي مصافت هاي طولاني ، يوزر هاي زياد و انتقال پهناي باند بالا استفاده ميشه!!! از طرفي اگه به خواسته دوستمون دقت فرموده بدوديد گفته بودند "هزينه کم" .
ضمناً شما بدون توجه به مواردي چون فاصله دو نقطه ، موانع بينشون ، اختلاف ارتفاع ، ميزان پهناي باند مورد نظر و ... پيشنهادتون رو داديد که البته چون به اين موارد توجهي نکرديد دادن يه همچين پيشنهادي خالي از انتظار نبود !!
در ثاني چون هنوز اين اطلاعات رو نداريم پيشنهاد اينترانت هم زياد مناسب نيست . چون ممکن هست شرايط طوري باشه که بشه از wifi استفاده کرد که همانطور که مطلع هستيد هزينه راه اندازي wifi به مراتط کمتر از wimax و اينترانت هست .
باي
raravaice
چهارشنبه 11 دی 1387, 20:23 عصر
اگر يک مقدار در مورد تکنولوژي وايمکس مطالعه فرموده بوديد هيچ وقت يه همچين پيشنهادي رو نمي داديد . دوست عزيز اولاً wimax براي ارتباط هاي 360 درجه و PTMP استفاده ميشه نه براي يک ارتباط PTP !!!!الان حرف شما عجیب تره که برادر! چرا برای Point To Point از wimax استفاده نمیشه. :)
دوماً هزينه تجهيزان وايمکس خيلي زياده و ارزون نيست و ضمناً نياز به مجوز هاي خاص داره که نميدن به اين راحتي .یه جفت آنتن معمولی برای مسافت حدود 8 کیلومتر چیزی حدود 400 تومان در میاد که شرکت لایزر هم از همین تکنولوژی داره بهره میبره.
چون ممکن هست شرايط طوري باشه که بشه از wifi استفاده کرد که همانطور که مطلع هستيد هزينه راه اندازي wifi به مراتط کمتر از wimax و اينترانت هست .این نکته رو قبول دارم ولی آنتن PTP برای wifi هم برای مسافت 5 کلیومتر حداقل 300 تومان هست! البته اگر به قول گفته شما دو نقطه همدیگرو ببینن و نیازی به دکل نباشه.
-----
چون خودم درگیر نصب آنتن برای Point های خودم هستم و عموما از wimax و wifi استفاده میکنم و برای ارتباط های بین شهریم دارم از اینترانت استفاده میکنم. و برای نقاط کور هم دارم از دکل های شاتل و مروا استفاده میکنم!
حالا شما چه پیشنهادی داری که هزینه رو بیاریم پایین تر؟
پ.و
بنده قصد جسارت به شما رو نداشتم قربان! چون توی نوشته های شما یه جور خشونت رو احساس کردم که به خون آلوده بود.;)
موفق باشید
online_mansoor2007
پنج شنبه 12 دی 1387, 16:01 عصر
الان حرف شما عجيب تره که برادر! چرا براي Point To Point از wimax استفاده نميشه. :)
دوست عزيز من کي گفتم نميشه استتفاده کرد؟؟؟؟ من عرض کردم راه حل منطقي نيست به همون دلايلي که عرض کردم .
يه جفت آنتن معمولي براي مسافت حدود 8 کيلومتر چيزي حدود 400 تومان در مياد که شرکت لايزر هم از همين تکنولوژي داره بهره ميبره.
اين قيمتي که فرموديد مستند هست؟؟؟ ميشه بفرماييد کجا يه همچين قيمتي مي دند؟؟؟ يا آدرس يه صفحه وب بديد تا من و دوستان ديکر هم اين روببينيم ! در ضمن براي مصافت 25 کيلومتر يه جفت آنتن خوب ما خريديم به 450 هزار تومن !!!!!!!!!!!!!! ما توسط wifi لينکهاي بالاتر از اين هم ديديم که زدند !
اين نکته رو قبول دارم ولي آنتن PTP براي wifi هم براي مسافت 5 کليومتر حداقل 300 تومان هست! البته اگر به قول گفته شما دو نقطه همديگرو ببينن و نيازي به دکل نباشه.
دوست عزيز اينطور که شما مي فرماييد نيست . براي مسافت 5 کيلومتر ما يه آنتن مرغوب و با کيفيت خريديم به 150 هزار تومن !!! الان هم يک سال هست بدون هيچ مشکلي داره کار ميکنه .
چون خودم درگير نصب آنتن براي Point هاي خودم هستم و عموما از wimax و wifi استفاده ميکنم و براي ارتباط هاي بين شهريم دارم از اينترانت استفاده ميکنم. و براي نقاط کور هم دارم از دکل هاي شاتل و مروا استفاده ميکنم!
دوست عزيز استفاده از wimax تو کشور ما به اين راحتي ها هم گه شما مي فرماييد نيست . استفاده از دکل هاي شاتل و مروا هم چيزه زياد عجيبي نيست . چون خود ما داريم از دکل هاي يه شرکتي که همه شما هم ميشناسيدش استفاده مي کنيم که بنا به دلايلي نمي تونم اسمي ازش بيارم !
حالا شما چه پيشنهادي داري که هزينه رو بياريم پايين تر؟
دوست عزيز ، تا شرايط محيطي و مشخصاتي که قبلاً عرض کردم مشخص نشه دادن پيشنهاد کاري غير عاقلانه هست .
پ.و
بنده قصد جسارت به شما رو نداشتم قربان! چون توي نوشته هاي شما يه جور خشونت رو احساس کردم که به خون آلوده بود.;)
موفق باشيد
خشونت که نه ، اسمش رو بزاريد ناراحتي همراه با عصبانيت . من وقتي مي بينم مديران ما يکم غير تخصصي صحبت مي کنند ناراحت ميشم وقتي هم ناراحت ميشم عصبي ميشم . شرمنده :چشمک:
بای
hamedinho
یک شنبه 15 دی 1387, 01:07 صبح
دوست عزیز اگر فاصله خیلی دوره می شه از MPLS استفاده کرد که خود مخابرات ارائه می ده . فکر می کنم هزینش از تجهیزاتی که دوستان گفتن کمتر باشه .
cybercoder
یک شنبه 15 دی 1387, 09:55 صبح
یک سری تجهیزات هست که به Prewimax مشهور هستند می تونید از اون ها استفاده کنید یکی از نمونه هاش سرویس Skyfiber شرکت های داتک
cybercoder
یک شنبه 15 دی 1387, 10:00 صبح
در ضمن برای سرویس Wimax هم می تونید از لایزر و کاوش کمک بگیرید تجهیزاتش اونقدرها هم گرون نیست که تو بوق کردید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.