ورود

View Full Version : زمینه های کاری جاوا

azamtorabi
چهارشنبه 11 دی 1387, 22:56 عصر
من می خوام یک نفر همه زمینه های کاریه جازا را برام توضیح بده؟هرکاربردی که داره؟

handinux
پنج شنبه 12 دی 1387, 20:29 عصر
جاوا همه جا هست!
از کارت هوشمند سوخت تا سرورهای بزرگ جهانی

dr-solomons
دوشنبه 16 دی 1387, 21:53 عصر
با سلام
اگه منظورت پوله بايد بگم به درد نمي خوره
فقط يه مقدار محدودي jsp و برنامه نويسي سمت موبايلش به درد مي خوره كه سمت وبش كه كار خودمه مي دونم صفحات jsp اينقدر سخت و وقت گيره و هاست نداره نسبت به php,asp,.. طالب نداره
قضيه كارت سوخت و برنامه نويسي پرتال هم خيلي در سطح كلان است و در سطح ما نيست
در اين سطح ما فقط بايد 5،6 سال راجع به ديتابيس اين پروژه تحقيق كنيم
كلا چون دسترسي به حافظه نداره به درد نمي خوره
فقط براي آشنايي با محيط كاملا شي گرا و آشنايي با برنامه نويسي چند نخي كاربرد داره

اگه در برنامه نويسي كلاينت دنبال پول هستي برو دنبال C#
با تشكر

manvaputra
سه شنبه 17 دی 1387, 04:05 صبح
فقط يه مقدار محدودي jsp و برنامه نويسي سمت موبايلش به درد مي خوره كه سمت وبش كه كار خودمه مي دونم صفحات jsp اينقدر سخت و وقت گيره و هاست نداره نسبت به php,asp,.. طالب نداره
فقط براي آشنايي با محيط كاملا شي گرا و آشنايي با برنامه نويسي چند نخي كاربرد داره

دوست عزیز هیچ وقت نمیشه اینقدر قطعی نظرییه داد! جایی که من هستم مثلا اگه بخوای پول در بیاری یکی ار راه هاش همین جاواست ، پاسخ دادن به همچین سوالاتی احتیاج به بررسی شریاط و خیلی پارامترا داره

mazdadoost
چهارشنبه 18 دی 1387, 08:55 صبح
با سلام

با تشكر

دوست عزیز :
مایلم شواهد - قرائن و مدارک خودتون رو در باره مطالبی که فرمودین ( چون اغلب به شکل حکم و گذاره مطرح شدن) رو بفرمایید .مخصوصا :
1:اگه منظورت پوله بايد بگم به درد نمي خوره.
2- مي دونم صفحات jsp اينقدر سخت و وقت گيره و هاست نداره نسبت به php,asp,.. طالب نداره.
3-فقط براي آشنايي با محيط كاملا شي گرا و آشنايي با برنامه نويسي چند نخي كاربرد داره.
4-كلا چون دسترسي به حافظه نداره به درد نمي خوره.
5-اگه در برنامه نويسي كلاينت دنبال پول هستي برو دنبال C# .
6-قضيه كارت سوخت و برنامه نويسي پرتال هم خيلي در سطح كلان است و در سطح ما نيست
در اين سطح ما فقط بايد 5،6 سال راجع به ديتابيس اين پروژه تحقيق كنيم.
اینکاره شما دو تا فایده خواهد داشت . دوستی که سوال کردن بهتر و با دلیل با مطالب شما ارتباط برقرار میکنه و بنده هم قضاوت بهتری روی حرفاتون خواهم داشت.
ممنون .
موفق باشید/

dr-solomons
جمعه 27 دی 1387, 00:34 صبح
با سلام
jsp رو مطمئن هستم چون خودم چند سال پيش دنبال يادگيريش بودم
1-نسبت به asp و php مثال خيلي كمتري تو اينترنت است
2-شايد فقط 5 در صد هاستينگاي خوب ايران tomcat دارند كه اونم اغلب version قديميه
3-قدرتش نسبت به asp واقعا بهتر، و php بهتره ولي يك تراكنش ساده با ديتابيس تعداد خطوط زيادتري براي
برنامه نويسي مي خواد
4-در نهايت با توجه به تمام اين موارد و وقت گير بودن نوشتن يك اسكريپت نسبت به بقيه اسكريپت نويس ها هزينه اون بيشتر ميشه كه اغلب مشتريان دنبال ارزوني هستن
5-براي اثبات اين ادعا ،سايتهايي كه تو ايران با jsp برنامه نويسي شدن خيلي كم هستن

براي آموزش محيط شي گرا استفاده داره چون كاملا شي گراس (من با جاوا در دانشگاه براي درس برنامه نويسي شي گرا آشنا شدم)

به نظر من زبون برنامه نويسي كه به حافظه دسترسي نداره براي آموزشه
چون در پروژه هاي بزرگ حتما بايد براي قسمتهايي از پردازش، خود برنامه نويس اولويت رو در حافظه براي پروسس هاش تعيين كنه و... كارهاي ديگر در حافظه (زبون برنامه نويسي كامله كه بشه با اون ويروس يا تروجان نوشت)

در سمت كلاينت هم اگه تو بازار يه چرخي بزني 100% متوجه مي شي كه C# خيلي محبوب تره

سوكت پروگرامينگ C# خيلي خيلي بهتره

من نمي گم جاوا بده ولي زمينه هاي محدودتري نسبت به رقيباش داره
يكي از مزيتهاي خوبه جاوا اينه كه جزو زبانهاي برنامه نويسي در لينوكس است

با تشكر

manvaputra
جمعه 27 دی 1387, 05:25 صبح
شايد فقط 5 در صد هاستينگاي خوب ايران tomcat دارند كه اونم اغلب version قديميه

براي اثبات اين ادعا ،سايتهايي كه تو ايران با jsp برنامه نويسي شدن خيلي كم هستن

دوست عزیز برای بررسی اینگونه مسائل ایران اصولا جای مناسبی برای نتیجه گیری نیست آخه ایران کجای صنعت آی تی دنیا ایستاده! که بخوایم یک تکنولوژی رو با مقایسه کاربردی اون توی ایران! زیر سوال ببریم.

جالبه پس فلسفه به وجود اومدن جاوا آموزش شی گرایی بوده توی دانشگاهای ایران!!!!!!!!

در سمت كلاينت هم اگه تو بازار يه چرخي بزني 100% متوجه مي شي كه C# خيلي محبوب تره
بازار کجا؟ حتما باز ایران!!!!!

شرمنده دوست عزیز ولی شما تا حالا سوکت پروگرامینگ کردید توی جاوا!!!!!! در ضمن منم دوست دارم از لحاظ فنی بدونم چرا توی سی شارپ بهتره!

محدودتري نسبت به رقيباش داره

این زمینه ها چیه؟ خوشحال میشم بدونم

mazdadoost
جمعه 27 دی 1387, 10:47 صبح
با سلام
jsp رو مطمئن هستم چون خودم چند سال پيش دنبال يادگيريش بودم
1-نسبت به asp و php مثال خيلي كمتري تو اينترنت است
2-شايد فقط 5 در صد هاستينگاي خوب ايران tomcat دارند كه اونم اغلب version قديميه
3-قدرتش نسبت به asp واقعا بهتر، و php بهتره ولي يك تراكنش ساده با ديتابيس تعداد خطوط زيادتري براي
برنامه نويسي مي خواد
4-در نهايت با توجه به تمام اين موارد و وقت گير بودن نوشتن يك اسكريپت نسبت به بقيه اسكريپت نويس ها هزينه اون بيشتر ميشه كه اغلب مشتريان دنبال ارزوني هستن
5-براي اثبات اين ادعا ،سايتهايي كه تو ايران با jsp برنامه نويسي شدن خيلي كم هستن

براي آموزش محيط شي گرا استفاده داره چون كاملا شي گراس (من با جاوا در دانشگاه براي درس برنامه نويسي شي گرا آشنا شدم)

چون در پروژه هاي بزرگ حتما بايد براي قسمتهايي از پردازش، خود برنامه نويس اولويت رو در حافظه براي پروسس هاش تعيين كنه و... كارهاي ديگر در حافظه (زبون برنامه نويسي كامله كه بشه با اون ويروس يا تروجان نوشت)

من نمي گم جاوا بده ولي زمينه هاي محدودتري نسبت به رقيباش داره
يكي از مزيتهاي خوبه جاوا اينه كه جزو زبانهاي برنامه نويسي در لينوكس است

با تشكر
دوست عزیز :
در مورد گزینه 1 باز هم گذاره مطرح کردین لطفا آمار مستند ارائه بدین.
در مورد گزینه 2 در این مورد هم آماری ارائه نکردین که مستند باشه . هرچند چنانچه طبق ادامه عرایضم دقت کنید به نظر بنده نه این گزاره و نه گزاره قبلی مشکل و عاملی برای شخص که حتی در ایران می خواد به دنبال کار برای و زمینه کاری جاوا باشه نمیتونه باشه.
در مورد 3 طول و تفضیل کد های جاوا حق رو تا حدی به شما میدم . اما اینو در نظر داشته باشید که دامنه تراکنش های جاوا (JavaEE) در سطوح چند لایه ای بنا شده که از کمتریت تا بیشنرین نیاز های فرایند های سازمانی پشتیبانی کنه . برای مثال شما در JDBC میتونید تراکنش رو خیلی ساده بدوش درایور بانک اطلاعاتی بندازید (خود پایگاهداد رو مسئول اینکار کنید .)در این حالت شما حتی یک خط کد برای این کار نمی نویسید. از طرفی AS های جاوا در چندین سطح شما رو محیا میکنند تا واقعا در یک محیط تراکنشی بتونبد برای کاربردهای خیلی حساس و بحرانی به نسبت پیچیدگی خیلی کمتری از سایر فناوری ها کار کنید چون جاوا زیر ساخت ها رو فراهم میکنه تا برنامه نویس و توسعه دهنده کد کمتری بنویسه! دیتا بیس در جاوا مقوله ایه که نیاز به چندین نمونه کار و مثال و تجربه داره و واقعا نمیشه امکانات ASP-ASP.net و PHP رو برای ماندگاری داده ها با جاوا مقایسه کرد .
در مورد 4 ببینید جاوا یک پلت فرمه!وب یک زمینه از JavaEE هست.و تازه قسمتی از اون . شما واقعا جاوا رو در حد یک زبان اسکریپتی برای وب دیدین؟که توسعه دهنده جاوا مشکلش این باشه که اسکریپت JSP ش طولانی باشه! نگاهی به این دو زبان که به نحوی هم اسکریپتی هستند بندازید (Groovy-Scala-jRuby) نگاهی هم به Grails بندازید!
و البته همونطور که گفتم باید ببنید نیاز های شما چیه - چقدر وقت برای کسب دانش جاوا دارید و هزینه ها به چه نحوه . این که وقتی منابع مالی محدود باشه جاوا نسبتا گران به نظر میرسه (چه دستمزد برنامهنویس -چه سایر هزینه ها ) اما این رو در نظر بیارید که بازار واقعی رو مشتریان سازمانی روی اینترانت ها - موبایل ها - سرور ها ی لینوکس ارزان - وب سرور مجانی و کلی پارامتر های دیگه دارند که در نهایت مشخص کنند اینه که چرا برنامه نویسان جاوا اینقدر زیادنند و چرا روز به روز نیاز بهشون افزایش میکنه . نا گفته پیداست که برنامه نویسان سایر فناوری ها هم در حال ازدیاد هستند .این مطالب رو گفتم که اینو بیان کنم که جاوا اولا یک فناوری بزرگه و برخورد باهاش به این شکل جزئی درست نیست . دوم اینکه حتی تو این زمینه (وب هم اگر چیزی زیاد نداشته باشه -چیزی هم کم نداره!) و سوم اینکه سختی و وقت گیر بودن از نظر خود شما چندان نباید در انتخاب یک فناوری موثر باشه!!

5 -رو با استناد به شرح وبسط های قبلی : اثباتی است بر پیکره بیمار جامعه بیمار ایران و از جمله جامعه فناوری اطلاعاتش!!!

از نظر OOP هم جاوا و هم CPP جز زبان هایه هیبرید و میان سطح هستند ! خوب اگر ملاک آموزشی بودن یک زبان شی گرا بودنشه میشه به CPP هم گفت آموزشی . به C# و Ruby وووو
هم همین رو میشه اطلاق کرد! و اگر ملاک رد جاوا شی گرا بودنشه C# رو هم نباید باد گرفت چون شی گرا و در نتیجه آموزشیه!

باز نظرتون رو به این نکته جلب میکنم که جاوا قبل از اینکه یک زبان باشه یک پلت فرمه مثله دات نت.در دات نت شما یک پلت فرم دارید چندین زبان(ویندوز+ٌWindows Mobile + C#-J#-F#-VB-CPP وووووووووووو) در جاوا چند زبان دارید چند پلت فرم (JavaEE+JavaSE+Groovy+Scala+jRuby+Jthon+javascript +Linux+UnixWindowsوووووو) و JavaMe+JavaFX +TV setup boxesوووووو! اینطوری باید مقایسه کرد!و تازه این هم در شرایط خاص یک پروژه با در نظر گرفتن کلی موارد معنی پیدا میکنه.

[QUOTE]به نظر من زبون برنامه نويسي كه به حافظه دسترسي نداره براي آموزشه

با اینکه این گذاره ربطی به موضوع نداره اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست :

1-در جاوا به دسترسی به حافظه از طریق پیاده سازی Real-time Specification for Java مدت هاست که حداقل توسط سان برای لینوکس و سولاریس پیاده شده و شما میتونید با رهیافتی جاوایی به ویژه گی هایی مثل مدیریت حافظه و پردازش سیستم های Real time دست پیدا کنید!

2-اگر ملاک آموزشی بودن مدیریت حافظه خودکار باشه در دات نت هم که به همین شکله با کمی اغماض در مورد Unsafe Code که در موارد خواصی کاربرد دارند! والبته کلی زبان اسکریپتی دیگه که مدیریت حافظه خودکار براشون مزیته و اتفاقا همشون به علاوه دات نت و جاوا زبان های Multi Purpose هستند و کامل . شما با ماکرو های وی بی و اسمبلی هم میتونید تورجان و ویروس بنویسید! اسمبلی هم زبان کاملیه به این نحو اما این چیزیه که پیشنهاد میکنید!! CPP - C -ASM! انصاف بدین که جاوا آسونتره ! براین اساسه که من متوجه نمیشم آسونی یا سختی کدومش ملاکه شماست؟ !کما اینکه نتیجه گیریه مناسبی نکردین!

چنانچه منظورتون از کلاینت Desktop باشه که اولین نفر C و CPP هست ! از براوزری که دارید باش کار میکنید تا مجموعه آفیس و ویرایش عکس و شبکه و ویروس کش و نرم افزار هایه لینوکسی و ویندوزی درصد خیلی خیلی زیادیش با این ها نوشته میشه!

اگر منظورتون برنامه هاییه که تحت عنوان حسابداری و مالی و دسمزد و این قبیل باشه که با کامپوننت هایه دات نت نوشته میشه خوب شاید به دلایلی در ایران بیشتر با دات نت (شاید حتی بیشتر با دلفی دات نت یا دلفی یا وی بی دات نت نوشته شن!) کار میشه .اما ربط مستقیمی به برتری ها و کاستی های جاوا به سایر موارد نداره! اما می شه گفت دور نمایه سهل الوصول تری برای کلاینت هایه ویندوزی قفل شکسته مجانی و استدیوی مفت و سهل الستفاده دات نت برای توسعه دهندگان Drag & Drop باشه! نظرتون رو به این نکته جلب می کنم مشتری هایی در همین ایران هستنند که به خاطر گرفتن ISO مجبورن سیستم هاشون رو در نظر دیگران بذارند و چنانچه مشکل لایسنسینگ داشته باشند در دنیا جایی نخواهد داشت! پس برای کم کردن هزینه هاشون مجبورن از لینوکس استفاده کنند! اتفاقا اینها مشتری های ارزشمندی هستند.

در مورد سوکت پروگرامیگ همونطور که دوستمون گفتن مایلم از نظر فنی بیشتر توضیح بدین!
هر چند این گزینه ربطی به انتخاب یک فناوری برایه کار چه در ایران و چه در غیر اون نداره!

امیدوارم مفید و روشن کنند بوده باشه .
موفق و سربلند باشید.

handinux
جمعه 27 دی 1387, 13:48 عصر
(زبون برنامه نويسي كامله كه بشه با اون ويروس يا تروجان نوشت)

امان از نتیجه گیری های شله قلم کاری! چه خوب ملاک مقایسه رو فهمیدیم!
جاوا برای امنیت بوجود اومد.حالا داری مزیتش رو می زنی تو سرش؟!! خوب تقصیری هم نداریم.چون توی واحد شی گرایی اومدن فقط بهمون syntax رو یاد دادن و نگفتن اصلا جاوا یعنی چی

dr-solomons
جمعه 27 دی 1387, 20:13 عصر
با سلام
من از mazdadoost و manvaputra تشكر مي كنم
مخصوصا از mazdadoost به خاطر توضيحات كاملش
بايد بگم ............من قانع شدم
اين 2 خط فقط براي توضيح است:
من چون بيشتر سمت وب كار مي كنم jsp رو مثال زدم در جاوا فعلا دارم با J2SE كار مي كنم
در ضمن من در ايران زنگي مي كنم و مي خواهم با برنامه نويسي تو همين ايران (فعلا) پول در بيارم.

بگذريم من قانع شدم

من يك پروژه داشتم در درس oop (جهاد دانشگاهي يزد) كه با گرفتن آدرس صفحه (url) و يك نام فايل، كلمات و جملات مهم (bold,h1,h2,..) رو پيدا كنه و با همون استايل و character set (براي فارسي) در فايلhtml ي كه نام آن داده شده، بنويسه (قبلش اون فايل رو خود برنامه بسازه)
من اين رو 1ماه پيش در آدرس زير مطرح كردم ولي هيچ كدوم از دوستان جاوا كار به من جواب درستي نداد
من فكر مي كردم اين انجمن جاوا كار حرفه اي نداره ولي ديدم داره.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=133049

البته manvaputra يك pdf درباره بوت و اسپايدر برام فرستاد (با تشكر)
به هر صورت من اون رو نوشتم
تا آخر هفته كه اون رو تحويل بدم سورش رو تو سايت ميزارم...

من مي خوام پروژه فارغ التحصيليمو (نيمسال دوم 87) با جاوا بگيرم
من اگه جاوا رو ادامه بدم كجا واسم كار هست؟؟؟
چند نمونه كارهايي كه با جاوا در همين شركتهاي تهران (ايران) انجام شده رو ميشه نام ببريد
در ضمن من دنبال پول هستم و اصلا تعصبي ندارم
انجمن فارسي ديگه اي در مورد جاوا هست!؟

با تشكر

dr-solomons
سه شنبه 15 بهمن 1387, 11:32 صبح
با سلام
اينم سورس اين برنامه
البته اين اولين و آخرين كار من در جاواست

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145865

jlover
سه شنبه 25 اسفند 1388, 00:28 صبح
من خیلی اتفاقی(از جستجو برای مسئله ی کلاینت سروری که به تازگی مطرح کردم) به خاطر عنوان تاپیک به خوندنش علاقه مند شدم و حیفم اومد که برای سپاس از مدیران محترم(مخصوصن جناب مزدا دوست) به فشردن دکمه ی تشکر بسنده کنم
جالبه من هم در درس اختیاری « طراحی سیتمهای شیء گرا » با این فناوری آشنا شدم.همون موقع یکی از همکلاسیا ، یکی از جلسات اول ، از استاد (آقای محمدزاده) پرسید که بابا چرا جاوا vb درس نمیدین!؟پر کاربردتره!استاد اینقدر قشنگ جوابشو داد کیف کردم(از اون به بعد تمامی جلسات رو رفتم سر کلاس-هر چند باز هم استاد آخرین جلسه منو نمیشناخت :خجالت:خب آخه باز هم غیبت زیاد داشتم-
برگشت بهش گفت : درس ما اسمش چیه ؟اینو دو بار تکرار کرد که دیگه طرف طفره نره
بعدش گفت درس ما جاوا نیست و....
از همون یه هفته ی مونده به امتحان عاشق جاوا شدم...و حالا برگشتم...

از همه عذر میخام که بعد این همه مدت این تاپیک رو بالا آوردم،اما خب میتونه برای کاربرا یا بازدیدکننده های تازه وارد مفید باشه که مطالب ارزشمند ارایه شده رو بخونند

سبز و پاینده و پیروز باشید

saeidlogo
دوشنبه 09 فروردین 1389, 00:32 صبح
دوست ندارم زیاد این بحث رو از قول خودم باز کنم چرا که ادامه بحث در زمینه تحلیل زبان نیاز به دانش بالایی است، علاوه بر آن من معتقدم که باید زبان را موردی بررسی کرد
ولی اینقدر می دونم که جاوا مثله پتکی بزرگه که زمانی که بخوای پروژه های بزرگ را همچون سنگی بزرگ از سر راه برداری تفاوت خودش رو به خوبی نشون می ده کافیه که به داکیومنت های oracle که مبنای آن جاواست مراجعه بکنید آن وقت متوجه خواهید شد که چرا اولین انتخاب برای DBMS یک پروژه عظیم Oracle هستش!