View Full Version : استفاده از سایت در شبکه محلی
Hello,World!!
پنج شنبه 12 دی 1387, 16:09 عصر
سلام به همه ی دوستان
من یه وب سایت دارم که می خوام از اون به صورت محلی استفاده کنم برای این کار دو سیستم تهیه کردم روی یکی win XP و روی اون یکی win server2003 نصب کردم.یه کابل cross هم تهیه کردم.حالا نمی دونم این دو سیستم رو چطوری شبکه کنم و اینکه این سایت رو چطوری روی یکی از این سیستم ها به عنوان server قرار بدم تا از روی اون یکی سیستم بتونم با سایت کار کنم
در ضمن من ازphp و mysql استفاده کردم
ممنون میشم کمک کنین
online_mansoor2007
پنج شنبه 12 دی 1387, 17:05 عصر
سلام
اگر سرویس های مورد نیاز بر روی سرور نصب شده باشه و سایت از روی خود سرور باز بشه با زدن آی پی سرور در کلاینت سایت براتون باز میشه
بای
Hello,World!!
جمعه 13 دی 1387, 00:03 صبح
می تونین یه مقاله بزارین که چطوری این 2تا سیستم رو شبکه کنم و یه سوال دیگه نمیخواد رو سرور هاست مجازی تعریف کنم؟
manvaputra
جمعه 13 دی 1387, 05:47 صبح
تعداد کامپیوترهایی که می خوای شبکه کنی همین دوتاست یا بیشتر!
Hello,World!!
جمعه 13 دی 1387, 20:52 عصر
اره فعلا همین 2تاس
manvaputra
جمعه 13 دی 1387, 20:59 عصر
خوب اگه همین دوتا کامپوتر فقط ، دو تا کارت شبکه لازم داری(برای هر کامپیوتر) و یک کابل از نوع کراس. کامپیوترها رو که بوسیله این کابل به هم وصل کردی کافیه Workgroup هر دو کامپیئتر یکسان باشه و آی پی هم مثلا بصورت زیر:
کامپیوتر یک:
192.168.0.1
کامپیوتر دو:
192.168.0.2
سابنت هم برای هر دو:
255.255.255.255
اگه احساس می کنی توصیحات بیشتر لازمه بگو
Hello,World!!
شنبه 14 دی 1387, 00:55 صبح
ممنون.میشه بگید منظورتون از workgroup چیه؟ و اینکه php و mysql باید روی هر دو تا سیستم نصب باشه یا فقط روی اونی که win server روشه؟
...StacK...
شنبه 14 دی 1387, 01:49 صبح
سلام
Workgroup منظور نام ایستگاه کاری هست که برای دو سیستم باید یکی باشه.
نه ... هیچ فرقی نمیکنه php/mysql روی ویندوز سرور نصب شده باشه یا xp ....
شما میتونی web server رو روی یک ip به نام x.x.x.x نصب کنی ...و 100 تا سیستم دیگه از اون سایت استفاده
کنند به صورت زیر :x.x.x.x/index.php
manvaputra
شنبه 14 دی 1387, 03:50 صبح
Workgroup منظور نام ایستگاه کاری هست که برای دو سیستم باید یکی باشه.
در ادامه توضیحات این دوستمون برای دیدن گروه کاری روی mycomputer کلیک راست کن و گزینه properties رو انتخاب کن، بعد از صفحه باز شده به تب computer name برو:
http://manvaputra.persiangig.com/image/001.jpg
و برای تغیرر دادن نام گروه کاری کافیه روی کلید change کلیک کنی تا صفحه زیر باز بشه:
http://manvaputra.persiangig.com/image/002.jpg
حالا می تونی اسم مورد نظرتو وارد کنی فقط برای اعمال تغییرات باید بار سیستم رو ری استارت کنی
Hello,World!!
یک شنبه 15 دی 1387, 00:42 صبح
ممنونم درست کار می کنن
لطف کردین
manvaputra
یک شنبه 15 دی 1387, 02:30 صبح
سایت رو هم تونستی باز کنی؟؟؟؟؟
Moji1024
یک شنبه 15 دی 1387, 16:20 عصر
اینکه بیشتر اموزش کراس زدن شد
پس اصل مطلب چی شد؟
manvaputra
یک شنبه 15 دی 1387, 19:12 عصر
اینکه بیشتر اموزش کراس زدن شد
پس اصل مطلب چی شد؟
دوست عزیز تا اصل مطلب از نظر شما چی باشه ! ظاهرا دوستمون فقط توی بخش شبکه کردن فیزیکی مشکل داشت که اونم حل شد توی این تاپیک.
Hello,World!!
سه شنبه 17 دی 1387, 00:11 صبح
سلام ببخشید دیر جواب دادم
اره سایت رو هم تونستم باز کنم البته یه سری کارها رو هم کردم که حتما بلدین اما می زارم تا اونایی که می خوان استفاده کنن
بعد از اینکه دو سیستم شبکه شدن باید روی سیستمی که نقش server رو داره سرویس دهنده IIS یا سرویس دهنده ی دیگه رو نصب کنین بعدش باید سایتتون رو توی wwwroot اون کپی کنین و اسم صفحه اصلی هم Default بزارین حالا اگه ip سرور رو توی اون یکی سیستم بزنین سایت میاد بالا فقط اول آی پی http:// یادتون نره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.