ورود

View Full Version : پاک شدن تاپیک های تکراری یا خیلی قدیمی



hassan1365
پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:19 عصر
سلام به همه دوستان به خصوص دست اندر کارای سایت.
از اینکه خودم رو در کنار شما احساس میکنم خوشحالم.
بریم سر اصل مطلب.این سایت به ازای هر پست یه میل که شامل پست شخص میباشد میفرستد.درسته؟خب به نظر من اونی که این برنامه جالب و کارا رو نوشته بهتر نبود یه جوری برنامه رو مینوشت که قبل از پاک شدن یه تاپیک یه میل واسه شروع کننده تاپیک فرستاده بشه و سوال شخص و جوابهایی که به اون دادن رو براش پست کنه؟که در صورت پاک شدن شخص اطلاعاتش رو از دست نده؟

البته این صرفا یه پیشنهاده.
موفق باشید.

M-Gheibi
جمعه 06 آذر 1383, 14:21 عصر
دوست عزیز به نظر شما دلیل حذف یک تاپیک چیه؟
اگر قرار بود پستهای حذف شده به کسی میل شود خب دیگه حذف نمیشد.
قطعا دلیل حذف یک تاپیک یکی از دلایل زیر است:
1. چت : که ارسال گفتگو ها به میل شخص به اطلاعات او اضافه نمیکنه که بگیم چیزی از دست داده.
2. آدرس سایتها و یا فایلهای غیر مجاز (هک٬ کرک و ...) : که اگه قرار بود برای کسی این آدرسهای میل شود نیازی به حذف آنها نبود.
3. ....
.
.
.
اگر هم در مواقعی (0.0000000001 درصد) پستی حذف شد که میتونست به اطلاعات شما یا شخص دیگری اضافه کنه میتونید سوال رو مجددا (به نحو صحیح) مطرح کنید.

hassan1365
جمعه 06 آذر 1383, 22:48 عصر
سلام
نه جناب غیبی.منظور منو متوجه نشدید.من الان که میلم رو چک میکنم یه سری پیغام از طرف سایت برنامه نویس هست که سوالات منو تو تاپیک های مختلف برام پست کرده.منتها فقط شامل سوالاتی هست که من پرسیدم نه جوابهایی که به سوال من داده شده.من پیشنهاد دادم که علاوه بر سوالات فرد جوابهایی که بهش داده شده هم میل شود.
به علاوه منظور من از پاک شدن یه تاپیک قدیمی بودن و در نتیجه اشغال فضای سرور بود نه غیر قانونی بودن اون!

موفق باشید.

M-Gheibi
شنبه 07 آذر 1383, 10:02 صبح
:sorry: :)