ورود

View Full Version : حالت خاصی از جستجو برای بیشترین مطلب مرتبط

shahab_ksh
جمعه 13 دی 1387, 15:36 عصر
با سلام

وب بانک اطلاعاتی دارم که از چندین جدول تشکیل شده ولی چند فیلد در تمام اونها مشترکه

fld_search,fld_title,fld_guid

که fld_search محتوای من هست که باید مورد جستجو قرار بگیره
fld_title عنوان موضوع محتوای من هست
fld_guid کلید غیر اصلی (کلید اصلی من fld_id هستش) هستش

حال چند سوال

از چه روشی استفاده کنم که این شرایط رو برام فراهم کنه

1- چطور تمام جدول های بانکم رو برای جستجوی یک کلمه join کنم آیا باید از Full text search استفاده کنم؟

2- چیکار کنم که نتایجی اول بیان که متن مورد جستجو هم در عنوان باشه هم در متن
در مرحله بعد هم آنهایی که در عنوان وجود داره اما در متن وجود نداره و در مرحله آخر آنهایی که در متن وجود داره اما در عنوان وجود نداره در آخر نتایج نشان داده بشه

shahab_ksh
جمعه 13 دی 1387, 22:42 عصر
کسی نبود پاسخ بده ؟!

AminSobati
جمعه 13 دی 1387, 22:53 عصر
سلام،
دوست عزیزم همونطور که اشاره کردین FTS پاسخ شماست اما برای جستجوی یک کلمه، منظورتون چیه که تمام جداول رو Join کنین؟ اگر میخواین این جستجو روی همه جداول بشه، یا باید برای هرکدوم Query بنویسین، یا اطلاعات رو در یک جدول (با حفظ آدرس به جدول اصلی) مجتمع کنین

ar.shirazi
یک شنبه 15 دی 1387, 07:18 صبح
با سلام

وب بانک اطلاعاتی دارم که از چندین جدول تشکیل شده ولی چند فیلد در تمام اونها مشترکه

fld_search,fld_title,fld_guid

که fld_search محتوای من هست که باید مورد جستجو قرار بگیره
fld_title عنوان موضوع محتوای من هست
fld_guid کلید غیر اصلی (کلید اصلی من fld_id هستش) هستش

حال چند سوال

از چه روشی استفاده کنم که این شرایط رو برام فراهم کنه

1- چطور تمام جدول های بانکم رو برای جستجوی یک کلمه join کنم آیا باید از Full text search استفاده کنم؟

2- چیکار کنم که نتایجی اول بیان که متن مورد جستجو هم در عنوان باشه هم در متن
در مرحله بعد هم آنهایی که در عنوان وجود داره اما در متن وجود نداره و در مرحله آخر آنهایی که در متن وجود داره اما در عنوان وجود نداره در آخر نتایج نشان داده بشه
سوالتان گیج کننده است. چند جدول دارید و آ« جدول ها چه فیلدهایی دارند و اصلا منطورتان از جستجو، جستجو بر روی کدام جدول است؟

shahab_ksh
یک شنبه 15 دی 1387, 11:33 صبح
سوالتان گیج کننده است. چند جدول دارید و آ« جدول ها چه فیلدهایی دارند و اصلا منطورتان از جستجو، جستجو بر روی کدام جدول است؟

فرض کنید 20 جدول دارم که این فیلد ها بینشون مشترکه fld_search,fld_title,fld_guid روی همه جدول ها همزمان