ورود

View Full Version : سوال: دسترسی به پایگاه داده ی Access روی هاست

Felony
یک شنبه 15 دی 1387, 06:36 صبح
:لبخندساده:سلام

دوستان من میخوام به دیتابیس Access م که روی یک هاست هست مثل دیتابیسی که روی هارددیسکم هست دسترسی داشته باشم و بهش رکورد اضافه کنم و ...

برنامم رو با دلفی نوشتم ، تا اینجا میدونم که برای اتصال به دیتابیسم باید آدرس IP و مسیر کامل دامینم رو سرور رو داشته باشم ، که دارم .

حالا وقتی من به سایتم کانکت میکنم دلفی پیغام زیر رو میده :

Error in Disk or Network

به برنامم اینطوری آدرس دادم :

Connection.ConnectionString:='\\72.232.181.186\D$: \Domains\silversoft.org\DataBase\Me.mdb';
Connection.Connected:=True;
Table.TableName:='Table1';
Table.Active:=True;
DataSource.Enabled:=True;

این مشخصات هاست من هست لطفا ببینید . (http://iranhost.com/Webhosting/detail.aspx?id=12)

آیا به خاطر این هست که تو لیست امکانات هاستم " مدریت پایگاه داده از راه دور " ندارد ؟
اگر بلی پس منظورشان از امکان استفاده از پایگاه اکسس به صورت مستقین توسط سایت است ؟

و در آخر اگر مشکل نوع سرویس است یعنی با تغییر سرویسم میتونم این کار رو انجام دهم یعنی به جز Upgrade کردن سرویس کار دیگری نیاز نیست ؟

:چشمک:ممنون .

hamed_air_line
دوشنبه 16 دی 1387, 13:11 عصر
با سلام
من زیاد با دلفی کار نکردم ولی شما فلدری که دیتا بیس توی اون قرار دارد را شیر کن و به یوزر ها پرمیژن بده مثال
\\نام (file://\\نام) کامپیوتر\نام فولدر شیر شده \ نام فایل

aminbrleevb
دوشنبه 16 دی 1387, 15:50 عصر
SmileSoft سلام
من یه سوال از خودتون دارم
و اون اینه که آیا به فرض شما میتونین داده های این دیتا بیستون رو با دلفی تغییر بدین و اونو تو سایتتون ذخیره کنید منظورم با نرم افزار تون هست
آیا فقط تو سایت های پولی میشه اپلود داشت البته منظور از اپلود و اپلودی که ما میریم و تو سایت اصلی که ازش اکونت داریم مثل persian gig رو نمی گم منظوریم اپلود یه متن با نرم افزار هست

aminbrleevb
دوشنبه 16 دی 1387, 19:19 عصر
کسی جواب مارو نمیده

Felony
دوشنبه 16 دی 1387, 21:54 عصر
با سلام
من زیاد با دلفی کار نکردم ولی شما فلدری که دیتا بیس توی اون قرار دارد را شیر کن و به یوزر ها پرمیژن بده مثال
\\نام (file://نام/) کامپیوتر\نام فولدر شیر شده \ نام فایل

دوست عزیز دیتا بیس من روی هاست سایت هست فکر نکنم با شیر کردن مشکلی حل شه !!!!!!

من یه سوال از خودتون دارم
و اون اینه که آیا به فرض شما میتونین داده های این دیتا بیستون رو با دلفی تغییر بدین و اونو تو سایتتون ذخیره کنید منظورم با نرم افزار تون هست

کل بحث ما هم روی همین هست ، بله 100 % میشه ، چرا نشه ؟

آیا فقط تو سایت های پولی میشه اپلود داشت البته منظور از اپلود و اپلودی که ما میریم و تو سایت اصلی که ازش اکونت داریم مثل persian gig رو نمی گم منظوریم اپلود یه متن با نرم افزار هست

بله میشه .

aminbrleevb
دوشنبه 16 دی 1387, 22:19 عصر
بازم ممنون از شما
یه سوال دیگه ولی قبلش بگم هر وقت خسته شدی بگو دیگه نمی پرسم چون میدونم سوالام مبتدی هستند و خسته کننده
سوالم اینه من می خوام یه دیتابیس تو persiangig اپلود کنم و دیگه کاری به سایت نداشته باشم و اون دیتا بیس رو از برنامم کنترل کنم و فیلدی بهش اضافهکنم یا کم کنم
آیا persiangig این قابلیت رو داره و بگید که خود شما از کجا اکونت دارین آیا دونستن زبون php یا asp که من ازشون فرار میکنم الزامی هست همون طوری که من گفتم فقط می خوام مثلا یه متن رو ولارد سایت کنم و بعدش اونو بخونم
با تشکر از شما

Felony
سه شنبه 17 دی 1387, 06:58 صبح
بازم ممنون از شما
یه سوال دیگه ولی قبلش بگم هر وقت خسته شدی بگو دیگه نمی پرسم چون میدونم سوالام مبتدی هستند و خسته کننده
سوالم اینه من می خوام یه دیتابیس تو persiangig اپلود کنم و دیگه کاری به سایت نداشته باشم و اون دیتا بیس رو از برنامم کنترل کنم و فیلدی بهش اضافهکنم یا کم کنم
آیا persiangig این قابلیت رو داره و بگید که خود شما از کجا اکونت دارین آیا دونستن زبون php یا asp که من ازشون فرار میکنم الزامی هست همون طوری که من گفتم فقط می خوام مثلا یه متن رو ولارد سایت کنم و بعدش اونو بخونم
با تشکر از شما

اگه داری با یه زبان تحت Win32 برنامتو مینویسی نه php و ... نیاز نیست میتونی کانکت شی به اکانتت ، من خودم از شرکت " ایران هاست " سروریس میگیرم ولی خوب یکم قیمتاش نسبت به جاهای دیگه بالاس ولی به پشتیبانی و ... شون میارزه ، در ضمن برای مطمئن شدن از پرشین گیگ چون رایگان هست ، اگه دعوت نامه دارید بفرستید تا ببینم میشه یا نه .

""" در ضمن سوالتون رو باید تو پست جدا بپرسین ، فعلا آقای کشاورز چند روزه نمیان سایت ولی اگر بیان این پست پاک میشه """

aminbrleevb
سه شنبه 17 دی 1387, 14:21 عصر
رفیق دعوتنامه که قابل شمارو ندره امیدوارم حداقل یه کم از زحمتاتو جبران کنه میفرستم به صورت پیام خصوصی
.....................
چشم سری بعد پست جدید میزنم

hamed_air_line
پنج شنبه 19 دی 1387, 13:22 عصر
:چشمک:
شما توضیح نداده بودی که روی اینترنت می خوای این کار رو انجام بدی
داشتن سایت میتونه محلی هم باشه

Felony
پنج شنبه 19 دی 1387, 14:01 عصر
شما توضیح نداده بودی که روی اینترنت می خوای این کار رو انجام بدی
داشتن سایت میتونه محلی هم باشه

Connection.ConnectionString:='\\72.232.181.186\D$: \Domains\silversoft.org\DataBase\Me.mdb';

aminbrleevb
پنج شنبه 19 دی 1387, 14:11 عصر
SmileSoft عزیز سلام
امتحان کردی که آیا روی persiangig میشه یا نه
با تشکر

cybercoder
دوشنبه 23 دی 1387, 16:33 عصر
پورت های network browsing و file sharing مثل 139 رو جوجه ISP ها هم می بندن!