View Full Version : تغيير دادن رنگ box در checkbox
oghab
یک شنبه 15 دی 1387, 11:43 صبح
سلام
چطور ميشه رنگ box در checkBox را تغيير داد. منظورم خود Box هست كه علامت تيك توش قرار ميگيره و به طور پيش فرض هميشه سفيده. آيا امكان اين هست كه مثلا رنگ Box را آبي كرد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ali_abbasi22145
یک شنبه 15 دی 1387, 13:58 عصر
كد:
procedure TDynamicForm.SexDBComboBoxEnter(Sender: TObject);
begin
(Sender As TDBComboBox).Brush.Color:=$00B6F3FC;
end;
oghab
یک شنبه 15 دی 1387, 14:57 عصر
سلام
ممنون ولي من ميخواستم رنگ box در checkbox تغغير بدم نه DBComboBox
با استفاده از
checkbox.Brush.Color:=$00B6F3FC;
هم رنگ زمينه اي از checkbox كه متن روش قرار ميگيره تغيير ميكنه و رنگ Boxي تيك توش ميخوره سفيد مي مونه
mitra_mir
سه شنبه 16 تیر 1388, 10:36 صبح
سلام
ممنون ولي من ميخواستم رنگ box در checkbox تغغير بدم نه DBComboBox
با استفاده از
checkbox.Brush.Color:=$00B6F3FC;
هم رنگ زمينه اي از checkbox كه متن روش قرار ميگيره تغيير ميكنه و رنگ Boxي تيك توش ميخوره سفيد مي مونه
منم همين مشكل رو دارم :ناراحت: ضمن اينكه مي خواستم نوع چك شدن box رو از تيك به ضربدر(x) تغيير بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا كمك كنين :افسرده:
Mahyaa
سه شنبه 16 تیر 1388, 12:55 عصر
تا جایی که من میدونم ، نمیتونی این کار رو با TCheckBox انجام بدی. چون TCheckBox هیچ رویدادی (event) برای ItemDraw ، CustomDraw یا ...نداره. به جاش باید از کامپوننت های که در بازار موجوده استفاده کنی. فکر میکنم TcxCheckBox از Devexpress این امکان رو داره.
Hsimple11
سه شنبه 16 تیر 1388, 14:04 عصر
توی گوگل چک باکس و دلفی رو سرچ کنید. کامپوننتهای Free برای این کار وجود داره.
mitra_mir
چهارشنبه 17 تیر 1388, 09:03 صبح
تا جایی که من میدونم ، نمیتونی این کار رو با TCheckBox انجام بدی. چون TCheckBox هیچ رویدادی (event) برای ItemDraw ، CustomDraw یا ...نداره. به جاش باید از کامپوننت های که در بازار موجوده استفاده کنی. فکر میکنم TcxCheckBox از Devexpress این امکان رو داره.
با تشكر از كمكتون بايد بگم من از TcxِDBcheckbox استفاده مي كنم اما مشكل TcxِDBcheckbox اينه كه اولا Right to Left رو پشتيباني نمي كنه، دوما فقط رنگ باكس رو عوض مي كنه كه براي من كافي نيست. من مدل چك شدن رو مي خوام كه تغيير بدم( از تيك به (x) ) :ناراحت: اما نميشه. من با دلفي 2006 كار مي كنم و فارسي ساز Devexpress رو ندارم:ناراحت::ناراحت::ناراح :
mitra_mir
پنج شنبه 18 تیر 1388, 08:30 صبح
تو گوگل هم سرچ كردم اما مورد مناسبي پيدا نكردم.:افسرده: اگر كامپوننتي سراغ داريد لطفا معرفي كنيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.