PDA

View Full Version : مهم:نحوه اتصال به sql server واقع در هاست

mjanbazi
دوشنبه 16 دی 1387, 00:30 صبح
با سلام من در هاست خود یک اس کیو ال سرور راه انداختم و برای آن یوزر و پسورد تعریف کردم
سپس در sql management studio به آن به صورت ریموت وصل شدم و یوزر و پسور را زدم و وصل شد و مشکلی نداشت
حال من می خواهم با زبان برنامه نویسی مثل وی بی 6 یا وی بی دات نت به این پایگاه داده در هاست خود اتصال برقرار کنم
می خواستم connection string بدونم
ممنون می شم جواب بدهید

دوستان من نمی خوام با asp یا php به صورت local به آن وصل شوم
یعنی صفحات asp را آپلود کنم و در خود هاست به اس کیو ال وصل شوم این همان لوکالی یا از کامپیوتر خود می شود که بلد هستم
من می خواهم با یک زبان برنامه نویسی برنامه ای را طراحی کنم که این امکان را داشته باشد به اس کیو ال سرور یک هاست متصل شود
باتشکر

mjanbazi
دوشنبه 16 دی 1387, 11:07 صبح
سلام امین جان
شما باید در یکی از سرور هایی که فضای مجانی می دهند ثبت نام کنی بعد همین سایت ها یک صفحه شخصی به شما می دهند سپس شما پس از ورود به صفحه شخصی خود متن های خود را روی آن آپلود خواهی کرد
آدرس سایت هایی که فضای مجانی می دهند:
adrive.com
persiangig.com
parsehgig.com
parsaspace.com

mpmsoft
دوشنبه 16 دی 1387, 13:28 عصر
دوست عزیز شما می بایست از webService ها استفاده کنید
باید یک وب سرویس طراحی کنید و سپس با اون ارتباط بر قرار کنید

Webservice ها همانند فانکشنهای آن لاین هستند که شما پارامتر بهش پاس می دید و اون برای شما یک فرایندی رو انجام می ده

aminbrleevb
دوشنبه 16 دی 1387, 15:06 عصر
اگه بخوام در این زمینه بیشتر اطلاعات کسب کنم چی کار باید بکنم
آیا نیاز به زبان asp یا php دارم
بزارین دقیقا بهتون بگم می خوام چی کار کنم
من می خوام یه متن رو با نرم افزار تو یه صفحه بریزم و یه نفر دیگه اون متن رو بتونه لود کنه یعنی یه چیزی مثل مسنجر بشه
از mjanbazi همم عذر می خوام ولی مطلب شما تقریبا به سوال منم مرتبط میشه
با تشکر

aminbrleevb
دوشنبه 16 دی 1387, 15:54 عصر
mjanbazi سلام
میشه بگید که اون sql سروری که تو سایتتون طراحی کردین رو آیا میشه تو سایت های مجانی مثل persiangig هم طراحی کرد یا نه
با تشکر

mjanbazi
چهارشنبه 18 دی 1387, 00:38 صبح
تو پارسه گیگ می شه مای اس کیو ال راه انداخت
ولی اس کیو ال سرور بیشتر مال وب سرور های پولی هست و مخصوص هاست هست
اگه هم از نوع مجای باشه من تا حالا نشنیدم

pichakshop
شنبه 15 خرداد 1395, 11:55 صبح
من یه برنامه نوشتم میخوام بدونم میتونم رو 2کامپیوتر اجراش کنم و sql server از هاست ویندوز بگریم
من میخوام اطلاعاتی که روی client1 نصب کردم بشه روی client2 اطلاعات دید یا بلعکس
یعنی یک نرم افزار رو 2سیستم جواب بده و پایگاه دادشو از هاست ویندوز(اینترنتی) استفاده کنه؟

vbhamed
سه شنبه 18 خرداد 1395, 18:17 عصر
سلام

mjanbazi (http://barnamenevis.org/member.php?60667-mjanbazi) عزیز
کاری که شما می‌خواین انجام بدین تو ویژوال بیسیک به راحتی قابل انجامه در حد یه ConnectionString، اما به دلایل امنیتی تقریبا تمام سرویس دهنده های اینترنت دسترسی از راه دور به دیتابیس رو غیر مجاز دونسته و اجازه چنین کاری رو به شما نمیدن پس اینکه بدون asp یا php واسطه بخواین اینکار رو انجام بدین رو فراموش کنید

راه حل فقط همون asp یا php واسطه و Webservice ها هستند

البته میشه شبکه های خصوصی هم ایجاد کرد ولی این مورد برای کل کاربران اینترنت کارایی نداره