View Full Version : سوال: Install Shild يك بار براي هميشه
xvision
دوشنبه 16 دی 1387, 23:12 عصر
دوستان عزيز
من تمام تاپيك ها اين بخش رو خوندم و تمام فايل هاي قابل دانلود رو دانلود كردم آموزش ها و ...
متاسفانه بايد بگم بيشتر از 80% نوشته ها و سوال ها تكراري هست ولي عملا شما به هيچ جوابي نمي رسين !!
اين همه نوشته الكي
جدا مي پرسم از پركردن فضاي ديتا بيس سايت با اين همه سوال و جواب الكي چي گيرتون اومده ؟
جالب اينجاست كه خيلي از تاپيك ها بدون اينكه به هيچ جواب مشخصي برسن رها شدن اون هم مثلا يك سال قبل يا بطور مثال دوستي كه خيلي پيگير مشكلش بوده چون خوش به راه حل رسيده رها كرده و رفته و دريغ از يك راهنمايي كوچيك !
از نوشتن سرچ كن و جستجو كن خسته نشدين ؟
من تمام تاپيك ها رو خوندم ديگه چه سرچي ؟!!
لازمه بگم از معدود افرادي كه سعي كردن مشكل رو حل كنن مثل آقاي حنيف و ... ممنونم
اينجا براي آخرين بار سوال ها رو مي نويسم اميدوارم همينجا دوستان جواب بدن و براي هميشه اين قضيه رو تموم كنن ( اميدوارم )
----------------------------------------------------
با توجه به اينكه الان بيشتر از Install Shild 12 استفاده ميشه :
1 - چطور ميشه موتور Sqlexperess رو همراه با برنامه نصب كرد
2 - چطور ميشه فايل بانك اطلاعاتي مون همراه با پروسه نصب اتچ بشه
3 - چطور ميشه دات نت فريم ورك رو به برنامه اضافه كرد
4 - چطور ميشه مثلا از دات نت 3.5 ( كه IS 12 ) ظاهرا نمي شناسه يا هر چيز ديگه اي كه بصورت پيش فرض براش تعريف نشده در همين روند فوق استفاده كرد ؟
-----------------------------------------------------
اگر يه نفر پيدا بشه همين سوال ها رو يك جا و درست جواب بده فكر ميكنم ميتوننين 80 % تاپيك هاي اين بخش رو پاك كنيد
براي خاتمه ( اغلب راهنمايي ها مربوط به IS 10.5 هست و چون تغييراتي در برنامه پيش اومده طبيعتا زياد كارايي ندارن )
ببينم باز كي مياد بگه برو سرچ كن :لبخند:
Morteza_s
پنج شنبه 19 دی 1387, 10:17 صبح
من یه تحقیقاتی کردم و به نتایجی رسیدم که مشکل خودمم حل شد
غیر از سوال دوم بقیه کار ها رو میشه از یه طریق حل کرد
من از InstallShield 2009 استفاده می کنم اگه جایی گزینه هایی که من می گم با اونی که شما داری فرق میکنه بهم بگو
برای شروع کار بعد از اینکه یک پروژه جدید ایجاد کردی در پنجره اصلی برنامه تب Installation Designer رو کلیک کن
در لیست سمت چپ، گزینه Redistributables رو انتخاب کن
در لیست سمت راست می تونی برنامه هایی رو که نیاز داری تیک بزنی تا قبل از نصب برنامه اصلی اول اونها نصب بشن( مثل NET Framework. و...)
حالا مشکلی اصلی از اینجا به بعد هست...:گریه:
در همین لیست اگه به ستون Location دقت کنی برای بعضی ها نوشته Installed Locally یعنی همراه فایل Setup قرار می گیره و از روی CD نصب میشه
و بعضی دیگه نوشته شده Needs to be download یعنی اینکه اگه اون برنامه روی کامپیوتر مقصد نصب نباشه باید از سایت سازنده دانلود بشه
متاسفانه برنامه هایی که ما به اونها نیاز داریم مثل Windows Installer یا NET Framework. به صورت Needs to be download هستن
خب، حالا شما می گی من فایل های Windows Installer و NET Framework. رو دارم و می خوام به فایل Setup اضافه کنم که دیگه نیاز به دانلود نداشته باشه و از روی CD نصب بشه
در اینجا دو حالت وجود داره:
حالت اول - گزینه های مورد نیاز شما در لیست وجود داره اما به صورت Needs to be download هست:
- روی گزینه مورد نظر در لیست راست کلیک کنید و Edit Prerequisite رو انتخاب کنید
- وارد تب Files to Include شوید
- گزینه های موجود در لیست رو Remove کنید
- روی دکمه Add کلیک کنید
- در جلوی کادر File روی دکمه به شکل سه نقطه (Browse) کلیک کنید و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر روی Ok کلیک کنید
- وارد تب Application to Run شوید
- در ComboBox اول، فایلی که در مرحله قبل وارد کرده بودید رو انتخاب کنید
- در همین پنجره از منوی File گزینه Save رو انتخاب کنید تا تغییرات ذخیره بشن
- خب حالا بعد از اینکه پروژه رو Build کنی فایل های مورد نیاز در کنار Setup قرار می گیرند و دیگه نیازی به دانلود اونها نیست.
حالت دوم - گزینه های مورد نیاز شما در لیست موجود نیست:
- برای اضافه کردن یک برنامه به لیست، از منوی Tools گزینه Prerequisite Editor رو انتخاب کنید
- پنجره ایی که برای شما باز میشه همون پنجره ایی هست که در قسمت قبل توضیح دادم
- مثل مرحله قبل فایلی رو که نیاز دارید اضافه کنید
- در همین پنجره از منوی File گزینه Save As رو انتخاب کنید و یک نام برای اون انتخاب کنید و ذخیره اش کنید
- نکته 1: پسوند فایلی که ذخیره می کنید prq. هست
- نکته2: دقت کنید این فایل رو در مسیر C:\Program Files\Macrovision\IS12\SetupPrerequisites ذخیره کنید
تا اینجا رو انجام بده اگر مشکلی نبود بقیه توضیحات رو هم میدم
Morteza_s
پنج شنبه 19 دی 1387, 15:29 عصر
و اما ادامه ماجرا...
خب، تا اینجا تونستیم برنامه مورد نظرمون رو به لیست اضافه کنیم. مثلآ NET Framework 3.5. که در نسخه InstallShield 12 وجود نداره
اما یه مشکلی اینجا وجود داره
شما اگه Setup ایی رو که به روش بالا گفتم رو در سیستم خودتون اجرا کنید می بینید که یک پیغام به شما نشون میده و میگه که باید Windows Installer و NET Framework. رو نصب کنید، با اینکه شما می دونید این برنامه ها روی سیستم شما نصب هستند
این به خاطر این هست که شما در قسمت تعریف این برنامه ها براشون شرط مشخص نکردید
وقتی ما شرط های مخصوص هر برنامه رو تعیین کنیم اون پیغام فقط زمانی نمایش داده میشه که برنامه های مورد نظر ما در اون سیستم نصب نیست
نکته 1: این مشکل فقط برای برنامه هایی هست که شما به صورت دستی به لیست اضافه کردید و برنامه هایی که از قبل در لیست وجود داشتند و شما فقط اونها رو ویرایش کردید وجود نداره (یعنی فقط برای حالت دوم)
نکته 2: هر برنامه شروط مخصوص به خودش رو داره که من در اینجا شرط های سه تا از پرکاربردترین برنامه ها رو می گم
تعریف شرط برای هر برنامه (دو خط پاین برای همه برنامه ها یکسان است)
- وارد تب Conditions شوید و دکمه Add را کلیک کنید
Windows Installer 3.1:
- در قسمت بالا گزینه چهارم یعنی A file with a certain version exist رو انتخاب کنید
- در کادر بعدی عبارت زیر رو بنویسید:
[SystemFolder]msi.dll
- در کادر پایینی عبارت 3.1.4000.2435 رو بنویسید
- در قسمت آخر گزینه دوم یعنی if the files version is LESS THAN the version specified above رو انتخاب کنید و Ok کنید
NET Framework 3.5.
تنظیماتش یه مقدار زیاد بود عکسش رو گذاشتم
تنظیماتی که شما انجام می دید باید دقیقآ مثل عکس زیر باشه
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=27187&stc=1&d=1231417519
SQL Server 2005 Express SP2:
طبق عکس زیر:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=27188&stc=1&d=1231417519
متن داخل کادر که تو عکس کامل نیفتاده کلمه آخرش CurrentVersion هست
ضمنآ قبل از نصب NET Framework. حتمآ باید Windows Installer نصب شده باشه
برای اینکه بدونید ترتیب رعایت شده یا نه روی یکی از گزینه های موجود در لیست راست کلیک کنید و گزینه Set Prerequisite Order رو انتخاب کنید و ترتیب برنامه ها رو مشخص کنید مثل عکس زیر:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=27189&stc=1&d=1231417519
در مورد اتچ کردن بانک من تجربه کار با SQL رو ندارم اما بعد از نصب و از طریق کدنویسی مثلآ هنگام اجرا شدن برنامه می تونی این کار رو انجام بدی که کدش هم تو سایت هست
اما از طریق InstallShield رو نمی دونم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
xvision
پنج شنبه 19 دی 1387, 17:30 عصر
دوست بسيار عزيز بابت راهنماي كه گذاشتين بسيار ممنونم و مطمئنم اين راهنما مشكل بسياري از دوستان رو حل خواهد كرد .
و اما ....
شما گفته بوديد كه :
حالت اول - گزینه های مورد نیاز شما در لیست وجود داره اما به صورت Needs to be download هست:
- وارد تب Files to Include شوید
- گزینه های موجود در لیست رو Remove کنید
- روی دکمه Add کلیک کنید
- در جلوی کادر File روی دکمه به شکل سه نقطه (Browse) کلیک کنید و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر روی Ok کلیک کنید
- وارد تب Application to Run شوید
- در ComboBox اول، فایلی که در مرحله قبل وارد کرده بودید رو انتخاب کنید
- در همین پنجره از منوی File گزینه Save رو انتخاب کنید تا تغییرات ذخیره بشن
- خب حالا بعد از اینکه پروژه رو Build کنی فایل های مورد نیاز در کنار Setup قرار می گیرند و دیگه نیازی به دانلود اونها نیست.
حالت دوم - گزینه های مورد نیاز شما در لیست موجود نیست:
- برای اضافه کردن یک برنامه به لیست، از منوی Tools گزینه Prerequisite Editor رو انتخاب کنید
- پنجره ایی که برای شما باز میشه همون پنجره ایی هست که در قسمت قبل توضیح دادم
- مثل مرحله قبل فایلی رو که نیاز دارید اضافه کنید
- در همین پنجره از منوی File گزینه Save As رو انتخاب کنید و یک نام برای اون انتخاب کنید و ذخیره اش کنید
- نکته 1: پسوند فایلی که ذخیره می کنید prq. هست
- نکته2: دقت کنید این فایل رو در مسیر C:\Program Files\Macrovision\IS12\SetupPrerequisites ذخیره کنید
متاسفانه با وجود اينكه من نرم افزارم رو از ورژن 12 به 2009 تغيير دادم ( تا احيانا با آموزش شما مشكلي پيدا نكنم ) Save و Save As ي پيدا نمي كنم !! اصلا در هيچ كدام از Tab هاي اين پنجره چيزي به اين عنوان وجود ندارد ! بدون Save كردن هم كه خارج ميشم ظاهرا تغييري اتفاق نيفتاده :اشتباه:
Morteza_s
پنج شنبه 19 دی 1387, 18:26 عصر
خواهش می کنم
در مورد سوالتون به عکس زیر دقت کنید:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=27192&stc=1&d=1231428269
Morteza_s
پنج شنبه 19 دی 1387, 18:35 عصر
یه نکته دیگه اینکه بعد از اینکه شما تغییرات رو هم ذخیره کردید باز هم اون گزینه به صورت Needs to be download هست
ولی نگران نباشید با تنظیماتی که شما انجام میدی فایل های مورد نیاز بعد از Build کردن پروژه در کنار فایل Setup قرار میگیره
mahtab119
دوشنبه 10 آبان 1389, 18:36 عصر
واقعا عالی بود بسیار تشکر...
toptoop
پنج شنبه 13 آبان 1389, 10:12 صبح
با تشکر از مطلب مفید, سوالی داشتم
چطور می توان دات نت فریم ورک 2.0 را نصب کرد با توجه به اینکه روی سیستم های 32 بیتی نسخه 32 بیتی و در روی 64 بیتی (xp 64) نسخه 64 بیتی نصب شود.
این برایم مهم است.
متشکر
rezaee.eng1
سه شنبه 22 آذر 1390, 15:17 عصر
با سلام
من میخوام یکسری فایل DLL رو با installshield تو یه مسیر خاص کپی کنم. اگه ممکنه راهنمایی کنین.
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.