ورود

View Full Version : پورت شبکه

ZonLine
سه شنبه 17 دی 1387, 15:11 عصر
سلام دوستان من نیاز دارم که بدونم کانکت های داخل پورت شبکه چه اطلاعاتی رو دریافت و ارسال می کنه
البته من نمی خوام از پورت شبکه برای اینکه چند تا کامپیوتر به هم متصل بشن استفاده کنم و فقط می خوام از پورت شبکه برای ارسال و دریافت یک سری اطلاعات استفاده کنم
اولا می خواستم ببینم که آیا این کار با برنامه نویسی شدنیه ؟
خب اگر که میشه این کار رو کرد فقط در مورد سیم های کابل شبکه راهنمایی می خوام ؟
اگه کسی از دوستان بتونه کمکم کنه ممنون می شم .
حتی اگه یک راهنمایی کوچیک هم باشه که من بتونم تحقیقاتم رو از اون به بعد ادامه بدم بازم ممنون می شم .
لطفا سریع جوابمو بدین.

manvaputra
چهارشنبه 18 دی 1387, 12:17 عصر
سلام دوست عزیز مبحث "سوکت پروگرامینگ" در این زمینه می تونه کمکت کنه ، چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتری داری بپرس

ZonLine
شنبه 21 دی 1387, 19:30 عصر
سلام manvaputra عزیز از اینکه جوابمو دادی ممنونم اگه منبع خوبی در این زمینه داری معرفی کنی ممنون می شم اگر هم ک ebook باشه که چه بهتر

Daleeeeer
یک شنبه 22 دی 1387, 18:09 عصر
کتاب های متفاوتی هست. سرچ کنی راحت پیدا می کنی.

manvaputra
یک شنبه 22 دی 1387, 21:05 عصر
سلام manvaputra عزیز از اینکه جوابمو دادی ممنونم اگه منبع خوبی در این زمینه داری معرفی کنی ممنون می شم اگر هم ک ebook باشه که چه بهتر

دوست عزیز این بستگی به این داره که از چه زبان برنامه نویسی بخوای استفاده کنی؟ اگه جاوا باشه من می تونم کمکت کنم .

ZonLine
شنبه 28 دی 1387, 19:10 عصر
سلام manvaputra عزیز من با جاوا برنامه نویسی نکردم ولی با دلفی برنامه نوشتم
چهار تا سوال دارم.
1 - آیا با جاوا همچین برنامه نوشته بشه داخل لینوکس هم اجرا می شه یا نه و اگر می شه به نظر شما جاوا تو ویندوز امن تره یا تو لینوکس ؟
2 - آیا راهی هست که با جاوا برنامه رو نوشت و یک آدرس آی پی و یا یک شماره پورت رو در اختیار گرفت که کسی دیگه ایی نتونه اطلاعاتی رو که رد و بدل می شه رو بخونه؟
3 - به غیر از برنامه های چت می شه برنامه ایی نوشت که باهاش فایل یا اطلاعات دیگه ایی رو رد و بدل کرد بین پورت ها؟
4 - آیا میشه کاری کرد که برنامه های جاوا با بالا اومدنه کامپیوتر اجرا بشن و کاربر از اجرا شدن اون برنامه چیزی متوجه نشه؟
ممنون می شم جوابم رو بدین.

saeed.azimi2008
دوشنبه 24 فروردین 1388, 19:37 عصر
طریقه نوشتن برنامهایی مانند net support به چه صورت است؟با استفاده از c#