ورود

View Full Version : کمک کنید تا 12/9 لازم دارم

رحمانیان
شنبه 07 آذر 1383, 21:19 عصر
دوسان عزیز سلام
من برنامه ای نوشته ام که یک قسمت آن لیستی از نوار ها باید ظاهر شود و یکی را انتخاب کرده تا شروع به خواندن کند من از Combobox استفاده کردم و لیست نوارها می خواهم به صئرت فارسی باشدولی وقتی برنامه اجرا می کنم فونت موجود درCombobox به صورت علامت سوال ؟است شما چه راهی پیشنهاد می دهید .آیا از ابزار دیگری برای اینکار می توانم استفاده کنم خواهشا اگر راهی به نظزتان می رسد کمکم کنید چون تا 12/9 باید تحویل دهم
با تشکر
R_rahmanian59@yahoo.com

Touska
شنبه 07 آذر 1383, 21:50 عصر
در واقع می خواهی اطلاعات خود را از بانک به Combobox اضافه کنی

با زبان فارسی

توضیح بیشتر بده :گیج:

رحمانیان
شنبه 07 آذر 1383, 22:22 عصر
لیست نوار هامن از بانک نمی خوانم از یک فایل متنی که در آنها به ترتیب نام نوارها نوشته می خوانم :( :(
برنامه من طوری است که لیست 48 سخنرانی را باید نشان دهد که کاربر به دلخواه یکی را انتخاب و گوش دهد واین لیست من برای انتخاب در Combobox گذاشتم که یک فایل متنی است که در combobox لود می شود ولی متن باز شده به صورت علامت ؟ است اگر برای این کار راهی دیگر یا شی دیگری می شناسید که بهتر باشد ومشکل من را حل کند کمکم کنید
با تشکر

Touska
شنبه 07 آذر 1383, 22:36 عصر
ببین اول باید ویندوز شما فارسی را Support دهد و بعد در موقع انتخاب فونت باید حتما بخش Script را Font Dialog به Arabic تغییر داده باشید و این امکان وجود دارد که متن فایل شما UniCode را Support نمی دهد در داخل بانک اطلاعاتی بریزید ببینید درت می شود

:موفق:

MiRHaDi
یک شنبه 08 آذر 1383, 00:38 صبح
سلام
توی Combobox/font باید Charset رو Arabic کنی . (بیشتر برای Verdona)
میتونی فونت فارسی بذاری خودش درست میشه معمولا.
Default LAnguage سیستمت باید فارسی باشه
بای

Delphi KDE
یک شنبه 08 آذر 1383, 02:31 صبح
میتونی از Combobox سری کامپوننت های TNT استفاده کنی که هم از Unicode پشتیبانی میکند و هم مجانی است
http://tnt.ccci.org/delphi_unicode_controls

موفق باشی :wise1:

mkalone
یک شنبه 08 آذر 1383, 15:26 عصر
باید تنظیمات Regional Optiotn ویندوزت رو بگذاری روی فارسی و تمام تیکهای Middle East و بقه کارها
نشد بگو

FirstLine
دوشنبه 09 آذر 1383, 06:20 صبح
با سلام
اگر هنوز اطلاعات را از فایل میخوانید حتما فورمتهای مختلف را نیز امتحان و چک کنید.
با تشکر

MiRHaDi
دوشنبه 09 آذر 1383, 15:15 عصر
سلام
Middle East کاری نداره !‌
باید Right To Left Languages رو فعال کنه و در ضمن باید زبان اصلی رو Farsi کنه
بای