ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد كمبو باكس

mo_lonely
جمعه 20 دی 1387, 09:15 صبح
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد محترم بخش MS ACCESS
مي خوام بدونم كه چه طوري ميشه كه رو فرم يه كمبو باكس بزاري و وقتي اسمي رو انتخاب ميكني بره و تو يه كوئري اون اسم رو فيلتر كنه و نشون بده.ممنون ميشم اگه راهنماييك كنين.با تشكر

Profesorjd
جمعه 20 دی 1387, 11:38 صبح
با سلام
1- دوست گرامي چرا جستجو نمي كني مقالات بسياري در اين رابطه است !
2- از dlookup‌ ( اينم كلمه جستجو) استفاده كن
3- يكم سئوال گنگ است كوئري وجود دارد يا بسازد ؟
[Forms]![NameForm]![NameCombo]‌ با استفاده از اين شرط در كوئري ( يك راهش ) ميشود

mo_lonely
جمعه 20 دی 1387, 13:42 عصر
نه كوئري وجود نداره وقتي اسمي رو از كمبو باكس انتخاب ميكني اون اسم رو تو يه كوئري فيلتر كنه و نشون بده

Ali_Fallah
جمعه 20 دی 1387, 14:58 عصر
اين هم نمونه برنامه
طبق كدي كه دوستمان در بالا اشاره كردند...

Profesorjd
جمعه 20 دی 1387, 15:54 عصر
با سلام
توضيح نحوه عمل فايل ضميمه جناب فلاح :
1- وقتي در فرم يك كمبو ميسازي در مرحله اول I want the cobo box to look up ... را انتخاب و كوئري مربوط را انتخاب كن .
2- كدي كه نوشته شده براساس نام فرم و نام كمبو در شرط كوئري قراربده .

mo_lonely
شنبه 21 دی 1387, 09:58 صبح
ممنون از لطف دوستان اين همون چيزي بود كه مي خواستم

mo_lonely
یک شنبه 22 دی 1387, 10:19 صبح
سلام دوستان.ميشه بگين ايراد اين كومبو چي هست وقتي تو مرحله ساخت كومبو كوئري رو انتخاب ميكنم ايرور name ميده وقتي هم كه تيبل رو انتخاب ميكنم چيزي نشون نميده.من طبق فايل نمونه آقاي فلاح عمل كردم ولي نمي دونم چرا جواب نميده.

mo_lonely
یک شنبه 22 دی 1387, 10:59 صبح
دوست عزيزي نيست راهنمايي كنه.خواهش ميكنم

mo_lonely
یک شنبه 22 دی 1387, 11:38 صبح
بابا خواهش مي كنم يكي راهنمايي كنه بد جوري كارم گيره

mosaArabi
یک شنبه 22 دی 1387, 12:57 عصر
سلام دوستان.ميشه بگين ايراد اين كومبو چي هست وقتي تو مرحله ساخت كومبو كوئري رو انتخاب ميكنم ايرور name ميده وقتي هم كه تيبل رو انتخاب ميكنم چيزي نشون نميده.من طبق فايل نمونه آقاي فلاح عمل كردم ولي نمي دونم چرا جواب نميده.

سلام دوست گرامي
منبا كمي تغيير(ايجاد كوري و تغيير فرم شما (در قسمت ديتا)از كوري به تيبلنمونه را اصلاح كردم اميدوارم به كارت بياد
موفق باشي

mo_lonely
یک شنبه 22 دی 1387, 13:19 عصر
با تشكر از آقاي موسي عربي بابت راهنماييتون.

mo_lonely
یک شنبه 22 دی 1387, 13:31 عصر
سلام دوست گرامي
منبا كمي تغيير(ايجاد كوري و تغيير فرم شما (در قسمت ديتا)از كوري به تيبلنمونه را اصلاح كردم اميدوارم به كارت بياد
موفق باشي
حالا اگه بخواهيم از اسم خاصي گزارش بگيريم بايد چي كار كنيم مثلا تو كمبو ملكي را انتخاب ميكنيم و مي خواهيم كه گزارش مربوط به ملكي را نشان بدهد

Profesorjd
یک شنبه 22 دی 1387, 22:53 عصر
با سلام
از همان كوئري گزارش بساز !

mo_lonely
دوشنبه 23 دی 1387, 13:08 عصر
با سلام
از همان كوئري گزارش بساز !
سلام من از كوئري گزارش ساختم ولي يه مشكلي هست و اون اينه كه مثلا اگه من يه بار از ملكي گزارش بگيرم دفعه بعد كه از كسي ديگه بخوام بگيرم همون ملكي رو نشون ميده يعني مشكل كجاست

Profesorjd
دوشنبه 23 دی 1387, 17:03 عصر
با سلام
از همان كوئري كه در فرم استفاده ميكني ( با شرط انتخاب از كمبو ) گزارش بساز . دفعه بعد يعني چي ؟ زماني كه فرم باز و مجدداً بسته ميشود يا همان زمان كه فرم باز است ؟

mosaArabi
دوشنبه 23 دی 1387, 17:24 عصر
سلام
بين همني كه ميخواستي؟
موفق باشي

mo_lonely
سه شنبه 24 دی 1387, 07:49 صبح
سلام
بين همني كه ميخواستي؟
موفق باشي
سلام ممنون از اينكه محبت ميكني و به سوالاتم جواب ميدي.ببين من دارم رو يه فايل ديگه كار ميكنم كه يه جدول داريم با نام مشتري و من تو فرم يه كامبو ازش ساختم كه مشتري خاصي رو فيلتر كنه و نشون بده درست مثل فايل نمونه كه شما زحمت كشيدين و براش كوئري هم ساختم.ولي وقتي يه مشتري رو انتخاب ميكنم و تو كوئري اطلاعاتشو ميبينم دفعه بعد كه مشتري ديگه اي رو انتخاب ميكنم باز هم همون اولي رو نشون ميده.لازمه بگم كه فرم رو نميبندم و باز هست ولي اگه ببندم و باز كنم هم همينطوره.يعني مشكل سر جاش هست.نميدونم چرا مثل اون فايلي كه شما اصلاح كردين نميشه.اگه لطف كنيد و نحوه ساخت كوئري و كومبو و فرم رادقيق توضيح بدين ممنون ميشم.با تشكر

mosaArabi
سه شنبه 24 دی 1387, 11:45 صبح
با سلام
دوست گرامي من براي ساخت كوري از داخل پروپرتيس دكمه گزارش استفاده كردم و بعد ماكرو را ساختم و در داخل ماكرو نيز شرط تساوي نام خانوادگي را ايجاد كردم. اگه شما مراحل را به همين حالت كه كفتم بررسي كني به نتيجه ميرسي . اگه ديدي نتونستي نمونه برنامه خودت را ضميمه كن(هموني كه ميگي نميشه) تا ببينم كجا را اشتباه انجام دادي
موفق باشي

mo_lonely
سه شنبه 24 دی 1387, 11:59 صبح
با سلام
دوست گرامي من براي ساخت كوري از داخل پروپرتيس دكمه گزارش استفاده كردم و بعد ماكرو را ساختم و در داخل ماكرو نيز شرط تساوي نام خانوادگي را ايجاد كردم. اگه شما مراحل را به همين حالت كه كفتم بررسي كني به نتيجه ميرسي . اگه ديدي نتونستي نمونه برنامه خودت را ضميمه كن(هموني كه ميگي نميشه) تا ببينم كجا را اشتباه انجام دادي
موفق باشي
با سلام ممنون من از روش ديگه اي استفاده ميكردم بازم ممنون از راهنماييتون

Profesorjd
سه شنبه 24 دی 1387, 21:00 عصر
با سلام
1- درسته كاري به جواب و راهنمايي بنده نداريد ولي روشي كه از ماكرو استفاده ميشود سنگينتر خواهد شد .
2- وقتي از يك كمبو آنباند استفاده ميشود كوئري ساخته خواهد شد كه قابل اديت در بخش كوئريها نيست و با همين كمبو ويرايش ميشود در قسمتي كه نياز داريد فيلتر شود از آن كد استفاده كنيد .
3- بصورت پيش‌فرض اطلاعات ذخيره ميشود بنابراين شما وقتي اولين بار فيلتر را با استفاده از كمبو ايجاد ميكنيد همان اولي ذخيره ميشود كه تكرار و ...
4- من با اكسس 2007 كارنميكنم و نميدانم چرا اينگونه ميشود ولي در اكسس 2003 در رويداد After Update كمبو بنويسيد : NameCombo.Requery
5- اين موارد را بنده از همين سايت ياد گرفتم بر خود لازم ديدم زكاتش را بدهم .

mo_lonely
چهارشنبه 25 دی 1387, 10:26 صبح
با سلام
1- درسته كاري به جواب و راهنمايي بنده نداريد ولي روشي كه از ماكرو استفاده ميشود سنگينتر خواهد شد .
2- وقتي از يك كمبو آنباند استفاده ميشود كوئري ساخته خواهد شد كه قابل اديت در بخش كوئريها نيست و با همين كمبو ويرايش ميشود در قسمتي كه نياز داريد فيلتر شود از آن كد استفاده كنيد .
3- بصورت پيش‌فرض اطلاعات ذخيره ميشود بنابراين شما وقتي اولين بار فيلتر را با استفاده از كمبو ايجاد ميكنيد همان اولي ذخيره ميشود كه تكرار و ...
4- من با اكسس 2007 كارنميكنم و نميدانم چرا اينگونه ميشود ولي در اكسس 2003 در رويداد After Update كمبو بنويسيد : NameCombo.Requery
5- اين موارد را بنده از همين سايت ياد گرفتم بر خود لازم ديدم زكاتش را بدهم .
با سلام
با تشكر از شما و همه دوستاني كه منو تو رفع مشكلم ياري كردند.به لطف همكاري دوستان من به اون چيزي كه مي خواستم رسيدم ولي يه سوال ديگه برام مبهمه و اون اينكه تو اين كوئري ميشه از دو شرط استفاده كرد يعني كه كامبو رو بر اساس نام و نام خانوادگي ميسازي و بعد كوئري و گزارش رو بر اساس نام و نام خانوادگي فيلتر كنه آيا ممكنه اگه اينم زحمت بكشين لطف بزرگي در حقم كردين

dadsara
چهارشنبه 25 دی 1387, 13:28 عصر
سلام
نمونه ضميمه شده بدون استفاده از ماكرو و فيلتر بر اساس نام و نام خانوادگي مي باشد

Profesorjd
چهارشنبه 25 دی 1387, 21:19 عصر
با سلام
1- براي كوئري ميشود چند شرط گذاشت ولي براي يك كمبو منطقي نيست !
2- اگر چند كمبو استفاده كني هم منطقي تر است و هم كنترلها دقيقتر . بطور مثال در يك سيستم كارگزيني ابتدا شركت بعد واحد بعد قسمت بعد نام خانوادگي و بعد نام در نهايت كد پرسنلي . در گزارشگيري يكزمان نياز است كه كاركنان يك شركت و زماني ديگر كاركنان واحد كارگزيني و زماني ديگر كاركنان قسمت حقوقي ميبينيد كه مثلاً از گزارش 100 ركوردي به 50 ركورد و بعد 10 و الي آخر . اين زمان با استفاده از شروط گذاشته شده بر كوئري آخر دقيقاً‌ به گزارش مد نظر خواهيد رسيد . بعبارتي مشخص خواهيد كرد كه آقاي محمدي در قسمت حقوقي واحد كارگزيني شركت سايپاديزل كار ميكند !

mo_lonely
پنج شنبه 26 دی 1387, 08:21 صبح
با سلام
1- براي كوئري ميشود چند شرط گذاشت ولي براي يك كمبو منطقي نيست !
2- اگر چند كمبو استفاده كني هم منطقي تر است و هم كنترلها دقيقتر . بطور مثال در يك سيستم كارگزيني ابتدا شركت بعد واحد بعد قسمت بعد نام خانوادگي و بعد نام در نهايت كد پرسنلي . در گزارشگيري يكزمان نياز است كه كاركنان يك شركت و زماني ديگر كاركنان واحد كارگزيني و زماني ديگر كاركنان قسمت حقوقي ميبينيد كه مثلاً از گزارش 100 ركوردي به 50 ركورد و بعد 10 و الي آخر . اين زمان با استفاده از شروط گذاشته شده بر كوئري آخر دقيقاً‌ به گزارش مد نظر خواهيد رسيد . بعبارتي مشخص خواهيد كرد كه آقاي محمدي در قسمت حقوقي واحد كارگزيني شركت سايپاديزل كار ميكند !
سلام اگه ميشه لطف كنين و يه نمونه از اين چيزي كه ميگين بزارين.ممنون ميشم

Profesorjd
پنج شنبه 26 دی 1387, 19:46 عصر
با سلام
اين هم يك نمونه از همين سايت
البته ساده است ولي قابل الگو گيري و استفاده

mo_lonely
جمعه 27 دی 1387, 07:45 صبح
سلام ممنون بابت نمونه فايلي كه لطف كردين.تو اين فايل از دو جدول استفاده شده شما نمونه اي ندارين كه از يه جدول استفاده شده باشه و درست مثل اين نمونه اي كه گذاشتين تو يه فرم از دو كومبو باكس اطلاعات بگيره، فيلتر كنه و نشون بده مثلا نام شركت و شماره سفارش با تشكر

Profesorjd
جمعه 27 دی 1387, 19:50 عصر
با سلام
دوست عزيز هم فايل ضميمه اينجانب و هم فايل ضميمه دوستان راهنمايي خوبي براي شماست
عليرغم اين بفرماييد :

mo_lonely
شنبه 28 دی 1387, 10:07 صبح
پس كوئري و گزارشش كو؟

dadsara
شنبه 28 دی 1387, 14:47 عصر
سلام
يك نمونه از دو كومبو از روي يك جدول

Profesorjd
یک شنبه 29 دی 1387, 06:26 صبح
با سلام
دوست عزيز شما ماهي ميخواهي يا ياد گرفتن ماهي گيري ؟!
ريپورت و كوئري كه قبلاً توسط دوستان ارائه شده بود . استفاده از يك جدول و چند كمبو مطرح بود و اينكه اگر كمبو را انتخاب كنيم براي بار دوم كمبو قبلي را نياورد . لطف كنيد به روش كمبو ساخته شده و رويداد AfterUpdate دقت بفرماييد راهنمايي شماست

mo_lonely
یک شنبه 29 دی 1387, 07:16 صبح
ممنون از راهنمايي شما و همه دوستان