View Full Version : راه اندازی تالار jQuery
Shaphaq
جمعه 20 دی 1387, 20:34 عصر
با توجه به اهمیت jQuery ! و رقابت آن با Silverlight و Flash ! اگه تا÷یک باز بشه بد نسیت !
بنده خودم تمام وقت برنامه نویسیه وبم رو به jQuery اختصاص دادمو تمتم سعی خودمو برای فعال کردن تالار میکنم. آموزش و مثال و ...
jQuery خیلی ساده است و خیلی جذاب ! به راحتی با نوشت چند خط کد میتونید کاراهایی بکنید که تو Silverlight ,Flash باید پروژه ای با کلی دنگ و فنگ بنویسید !
amirjalili
شنبه 21 دی 1387, 12:11 عصر
با سلام..
به امید خدا با توجه به اینکه آموزش های فارسی در این مورد خیلی ناچیزه باید سعی در ایجاد مقالات آموزشی هم بکنیم..
من 2 تا کتاب انگلیسی خوب دارم..
با کمک شما اگه مایل بودین میتونیم اون رو مبحث به مبحث ترجمه کنیم و در اختیار دوستان قرار بدیم و این اولین گام اساسی در آموزش jquery به زبان فارسی خواهد بود...
اگر مایل بودید بنده آماده هستم..
با تشکر
terrorhell
دوشنبه 23 دی 1387, 22:36 عصر
خوب مدیران سایت یک فکری هم به حال این بخش کنن و جواب رو اعلام کنند !!!
ali_kolahdoozan
یک شنبه 10 خرداد 1388, 10:11 صبح
خب حالا همین جا شروع کنید . بخش خواص هم نبود طوری نیست . الان سوال اول یک insert در db به صورت ajax با این jquery میشه برامون بزارید؟
eAmin
یک شنبه 10 خرداد 1388, 12:02 عصر
با توجه به اهمیت jQuery ! و رقابت آن با Silverlight و Flash ! اگه تا÷یک باز بشه بد نسیت !
بنده خودم تمام وقت برنامه نویسیه وبم رو به jQuery اختصاص دادمو تمتم سعی خودمو برای فعال کردن تالار میکنم. آموزش و مثال و ...
jQuery خیلی ساده است و خیلی جذاب ! به راحتی با نوشت چند خط کد میتونید کاراهایی بکنید که تو Silverlight ,Flash باید پروژه ای با کلی دنگ و فنگ بنویسید !
سلام.
jQuery اهمیت داره ولی نه اونقدر که بخواد با Silverlight و Flash رقابت کنه!:چشمک:
همونطور که می دونید jQuery با JavaScript نوشته شده و محدودیتهایی رو داره، مثلا Silverlight و Flash 10 از 3D پشتیبانی می کنند، ولی جاوااسکریپت به تنهایی از انجام چنین کارهایی محروم هست، و باید ترکیبی از HTML 5 و ... به کاربرد.
هر یک از اینها کاربردهای خاص خودشون رو دارن، و در جاهای مناسب باید از اونها استفاده کرد. قابلیتهای Sivlerlight و Flash تنها در کارهای گرافیکی خلاصه نمی شه بلکه خیلی از قابلیت های دیگه که JavaScript در عمرش ندیده رو در خودشون دارند.
در ضمن درکنار jQuery دیگر Framework هایی هستن که قابلیتهای قابل توجهی دارن، و باید به اونها هم اشاره ای بشه.
در کل من فکر می کنم که اگر مثل انجمن php که بخشهای Framework php رو داره، باید به این قسمت هم یک زیر بخش به عنوان Framework های JavaScript به این بخش اضافه بشه.
shocraneh
چهارشنبه 29 مهر 1388, 10:44 صبح
خوب دوستان چند تا مثال هم میزاشتید تا ما هم آشنا بشیم
ali.akhbary
یک شنبه 10 آبان 1388, 09:46 صبح
ما هم هستيم.
JQuery خوبه. YUI هم خوبه. همون كتابخانه yahoo. من يكم كار كردم.
اوبالیت به بو
چهارشنبه 13 آبان 1388, 17:13 عصر
منم خیلی پایم.
با مدیران ارشد درمیون بگذارید
Bahram0110
چهارشنبه 13 آبان 1388, 18:59 عصر
سلام
بنظر من لازمه
ali.akhbary
پنج شنبه 14 آبان 1388, 12:10 عصر
راستي گوگل كد رو هم اضافه كنيد.
پس مديران سايت كجا هستند؟!!!
Microname
دوشنبه 18 آبان 1388, 16:28 عصر
چه رقابتی!:متعجب: این دیگه از اون حرفها بود!!
کجاش به فلش و سیلور شباهت دارند؟!
raziee
سه شنبه 19 آبان 1388, 13:20 عصر
به هر حال چه بتونه رقابت کنه ، چه بر تر باشه و چه ضعیف تر ما علاقه مندیم که تالار جداگانه براش باشه.
mojtaba00
چهارشنبه 20 آبان 1388, 10:01 صبح
از مدیران سایت تقاضا داریم به این مورد رسیدگی کنند.
ali.akhbary
چهارشنبه 20 آبان 1388, 19:13 عصر
ظاهرا هيچ كدوم از مديران به اين تايپيك نميان.
لينك اين تايپيك رو امضاي خودتون قرار بديد. شايد فرجي حاصل بشه.!!!!!!!
:عصبانی:
مهدی کرامتی
چهارشنبه 20 آبان 1388, 19:57 عصر
خواهش می شود، نیاز به این همه تعارف نیست. قبل از ارسال پست جدید کمی دور و اطرافتان را نگاه کنید: JavaScript و Framework های مبتنی بر آن (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=160)
raziee
چهارشنبه 20 آبان 1388, 22:27 عصر
خوشحالیم که این تالار (تالار jQuery) راه اندازی شد.
تبریک
تبریک:لبخندساده:
ali.akhbary
پنج شنبه 21 آبان 1388, 07:37 صبح
ممنون از بابت همراهي و همكاري.
:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.